Kuruluş Osman'da Olay Transfer!

ATV'nin ses getiren yeni dizisi Kuruluş Osman ilk bölümü ile reytingler alt üst etti. Osmanlı'nın kuruluşunu anlatan dizi seyirciden tam not aldı. Kuruluş Osman'ın 2. bölüm fragmanındaki bir detay ise izleyenleri heyecanlandırdı.

  1. ATV'nin ses getiren yeni dizisi Kuruluş Osman ilk bölümü ile reytingler alt üst etti. Osmanlı'nın kuruluşunu anlatan dizi seyirciden tam not aldı. Kuruluş Osman'ın 2. bölüm fragmanındaki bir detay ise izleyenleri heyecanlandırdı.

    ATV'nin ses getiren yeni dizisi Kuruluş Osman ilk bölümü ile reytingler alt üst etti. Osmanlı'nın kuruluşunu anlatan dizi seyirciden tam not aldı. Kuruluş Osman'ın 2. bölüm fragmanındaki bir detay ise izleyenleri heyecanlandırdı.

  2. ATV'de 1. bölümü ile fırtınalar estiren, çarşamba günü reyting listelerinin zirvesine açık ara yerleşen dizi Kuruluş Osman, seyirciden tam not aldı. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu konu alan ve Diriliş Ertuğrul'un devamı olan dizinin oyuncu kadrosu da büyük beğeni topladı.

    ATV'de 1. bölümü ile fırtınalar estiren, çarşamba günü reyting listelerinin zirvesine açık ara yerleşen dizi Kuruluş Osman, seyirciden tam not aldı. Osmanlı Devleti'nin kuruluşunu konu alan ve Diriliş Ertuğrul'un devamı olan dizinin oyuncu kadrosu da büyük beğeni topladı.

  3. Rakiplerinin büyük bir farkla sollayan dizi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm fragmanları yayınlandı. 27 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin bir sahnesinde görünen isim seyirciyi heyecanlandırmaya yetti.

    Rakiplerinin büyük bir farkla sollayan dizi Kuruluş Osman'ın 2. bölüm fragmanları yayınlandı. 27 Kasım Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanacak olan dizinin bir sahnesinde görünen isim seyirciyi heyecanlandırmaya yetti.

  4. Dizinin 2. bölümde  Söz dizisinde Başçavuş Ateş Acar karakteri  ile büyük alkış toplayan başarılı oyuncu Eren Vurdem katılıyor.

    Dizinin 2. bölümde Söz dizisinde Başçavuş Ateş Acar karakteri ile büyük alkış toplayan başarılı oyuncu Eren Vurdem katılıyor.

  5. Ateş karakteri ile akıllara kazınan oyuncu Eren Vurdem Kuruluş Osman'da Osman Gazi'nin yanında olan savaşçılardan birine hayat verecek. İlerleyen bölümlerde Vurdem, dizinin kilit karakterlerinden biri olacak.

    Ateş karakteri ile akıllara kazınan oyuncu Eren Vurdem Kuruluş Osman'da Osman Gazi'nin yanında olan savaşçılardan birine hayat verecek. İlerleyen bölümlerde Vurdem, dizinin kilit karakterlerinden biri olacak.

  6. Peki Kuruluş Osman kadrosuna giren genç oyuncu Eren Vurdem kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı birlikte bakalım...

    Peki Kuruluş Osman kadrosuna giren genç oyuncu Eren Vurdem kimdir, kaç yaşında hangi dizilerde rol aldı birlikte bakalım...

  7. 1988 yılında Konya?da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol aldı.

    1988 yılında Konya?da dünyaya gelen Eren Vurdem, Haliç Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümü mezunudur. İlk oyunculuk deneyimini 2009 yılında rol aldığı Hesaplaşma dizisi ile yaşayan Eren Vurdem; daha sonra İnadına Aşk, Son Mektup, Şubat ve Şefkat Tepe dizilerinde rol aldı.

  8. Oyunculuk kariyerinde asıl yükselişini ise Fox TV'de yayınlanan İnadına Aşk dizisi ile gerçekleştiren Vurdem, dizide Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi, Nilay Duru gibi isimlerle beraber rol almıştır. Dizide "Çınar" karakterini canlandırmıştır.

    Oyunculuk kariyerinde asıl yükselişini ise Fox TV'de yayınlanan İnadına Aşk dizisi ile gerçekleştiren Vurdem, dizide Açelya Topaloğlu, Can Yaman, Cem Belevi, Nilay Duru gibi isimlerle beraber rol almıştır. Dizide "Çınar" karakterini canlandırmıştır.

  9. Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolünde  Tolga Sarıtaş, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almaktadır. Dizide Karabatak namıyla bilinen Başçavuş Ateş Acar karakterini canlandırdı.

    Son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolünde Tolga Sarıtaş, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır, Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almaktadır. Dizide Karabatak namıyla bilinen Başçavuş Ateş Acar karakterini canlandırdı.