Masterchef Eleme Adayları Kim Oldu

Türkiye'nin fenomen yemek yarışması Masterchef'te eleme gecesi heyecanı şimdiden başladı.

  1. Türkiye'nin fenomen yemek yarışması Masterchef'te eleme gecesi heyecanı şimdiden başladı. Masterchef eleme adayları kim oldu, bu hafta Masterchef'ten giden kim olacak soruları merak konusu oldu. Peki Masterchef'e kim veda edecek Rıfat mı yoksa Güzede mi?

    Türkiye'nin fenomen yemek yarışması Masterchef'te eleme gecesi heyecanı şimdiden başladı. Masterchef eleme adayları kim oldu, bu hafta Masterchef'ten giden kim olacak soruları merak konusu oldu. Peki Masterchef'e kim veda edecek Rıfat mı yoksa Güzede mi?

  2. Masterchef Türkiye büyük finale haftalar kala her hafta bir yarışmacı Masterchef'e veda ediyor. Peki bu hafta Masterchef'in eleme adayları kim oldu? 8 kişi kalan yarışmacılardan bu hafta eleme potasına gönderilen isim Rıfat ve Güzede oldu.

    Masterchef Türkiye büyük finale haftalar kala her hafta bir yarışmacı Masterchef'e veda ediyor. Peki bu hafta Masterchef'in eleme adayları kim oldu? 8 kişi kalan yarışmacılardan bu hafta eleme potasına gönderilen isim Rıfat ve Güzede oldu.

  3. Haftanın takım kaptanı olmak için yarışan 8 yarışmacıdan en iyi profiterolü yapan Ekim oldu. Mavi takımın kaptanı olan Ekin, kırmızı takım kaptanı olarak da Batuhan'ı seçti.

    Haftanın takım kaptanı olmak için yarışan 8 yarışmacıdan en iyi profiterolü yapan Ekim oldu. Mavi takımın kaptanı olan Ekin, kırmızı takım kaptanı olarak da Batuhan'ı seçti.

  4. Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununu Gaziantep'te oynadı. Şeflerin belirlediği dövmeli alaca çorba, zeytin böreği, ayvalı ekşili taraklık, firik pilavı ve astar sütlacını en iyi yapan taraf kırmızı takım oldu ve dokunulmazlık oyununu kazandı.

    Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununu Gaziantep'te oynadı. Şeflerin belirlediği dövmeli alaca çorba, zeytin böreği, ayvalı ekşili taraklık, firik pilavı ve astar sütlacını en iyi yapan taraf kırmızı takım oldu ve dokunulmazlık oyununu kazandı.

  5. Mavi takımda yer alan Rıfat, Güzide ve Cemre oldu. Takım kaftanı olan Ekin elenmesi için Rıfat'ı söyledi. Takım arkadaşları ise Güzide'nin ismini yazdı.

    Mavi takımda yer alan Rıfat, Güzide ve Cemre oldu. Takım kaftanı olan Ekin elenmesi için Rıfat'ı söyledi. Takım arkadaşları ise Güzide'nin ismini yazdı.

  6. Böylece Masterchef büyük eleme için yarışacak iki isim Rıfat ve Güzide oldu. Yarışmanın başından beri çok iyi anlaşan iki yarışmacıdan biri bu akşam son yemeğini yapacak ve yarışmaya veda edecek.

    Böylece Masterchef büyük eleme için yarışacak iki isim Rıfat ve Güzide oldu. Yarışmanın başından beri çok iyi anlaşan iki yarışmacıdan biri bu akşam son yemeğini yapacak ve yarışmaya veda edecek.

  7. Bakalım bu akşam Masterchef eleme gecesinde neler yaşanacak. Şefler Güzide'nin mi yoksa Rıfat'ın yaptığı yemeği mi beğenecek? Yarışmada 7 kişi büyük finale gidecek.

    Bakalım bu akşam Masterchef eleme gecesinde neler yaşanacak. Şefler Güzide'nin mi yoksa Rıfat'ın yaptığı yemeği mi beğenecek? Yarışmada 7 kişi büyük finale gidecek.

  8. Eleme potasına giden isimler sosyal medyada da çok konuşuldu. Özellikle Masterchef'in favori isimlerinden biri olan Rıfat'ın potada olsası pimi çekilmiş bomba olarak yorumlandı.

    Eleme potasına giden isimler sosyal medyada da çok konuşuldu. Özellikle Masterchef'in favori isimlerinden biri olan Rıfat'ın potada olsası pimi çekilmiş bomba olarak yorumlandı.