Yeni Bir Dizi Geliyor; Tutunamayanlar!

TRT1 dizileri son dönemde reyting sorunları yaşıyor

  1. TRT1?in dizileri son dönemde reyting sorunları yaşaması ile biliniyor. Vuslat, Elimi Bırakma, Şampiyon, Tozkoparan dizileri reyting sorunla ile boğuşmakta. Elimi Bırakma için de zaten final kararı alındı.    Şampiyon dizisi içinde final yapacağına yönelik iddialar vardı.

    TRT1?in dizileri son dönemde reyting sorunları yaşaması ile biliniyor. Vuslat, Elimi Bırakma, Şampiyon, Tozkoparan dizileri reyting sorunla ile boğuşmakta. Elimi Bırakma için de zaten final kararı alındı. Şampiyon dizisi içinde final yapacağına yönelik iddialar vardı.

  2. TRT1 ekranında beğeniyle izlenen 4 dizi var; Benim Adım Melek, Payitaht Abdülhamid, Seksenler ve Kalk Gidelim.Bu dört dizi başarılı performansları ile göz dolduruyor. Diğer 4 dizi ise reyting sorunları yaşıyor.

    TRT1 ekranında beğeniyle izlenen 4 dizi var; Benim Adım Melek, Payitaht Abdülhamid, Seksenler ve Kalk Gidelim.Bu dört dizi başarılı performansları ile göz dolduruyor. Diğer 4 dizi ise reyting sorunları yaşıyor.

  3. TRT1, dizi portföyüne yeni bir yapım daha ekleyecek.    tv100?den Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni dizinin ismi Tutunamayanlar

    TRT1, dizi portföyüne yeni bir yapım daha ekleyecek. tv100?den Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni dizinin ismi Tutunamayanlar

  4. Dizinin başrollerinde Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Algöz bulunacak.

    Dizinin başrollerinde Doğu Demirkol, Ece Çeşmioğlu, Şinasi Yurtsever ve Zafer Algöz bulunacak.