Masterchef'te Sürpriz Bir Şekilde Elenen İsme İş Teklifi

Masterchef Türkiye elemesinde bu hafta yarışmaya kim veda etti belli oldu. Mehmet Şef sürpriz bir şekilde elenen isme iş teklifinde bulundu.

  1. Masterchef Türkiye elemesinde bu hafta yarışmaya kim veda etti belli oldu. Mehmet Şef sürpriz bir şekilde elenen isme iş teklifinde bulundu.

    Masterchef Türkiye elemesinde bu hafta yarışmaya kim veda etti belli oldu. Mehmet Şef sürpriz bir şekilde elenen isme iş teklifinde bulundu.

  2. Masterchef Türkiye'de son 8'e kalan yarışmacılardan biri daha hayallerine veda etti. Masterchef eleme gecesinde Rıfat, Güzide, Kıvanç ve Batuhan yarıştı. Sosyal medyada bu 4 isimden biri hakkında 'elendi' diye söylentiler çıktı. Eleme gecesinde ise sürpriz şef Mehmet Yalçınkaya'dan geldi. Mehmet Şef elenen isme iş önerdi. İşte Masterchef'ten elenen isim ve vedasında yaşananlar:

    Masterchef Türkiye'de son 8'e kalan yarışmacılardan biri daha hayallerine veda etti. Masterchef eleme gecesinde Rıfat, Güzide, Kıvanç ve Batuhan yarıştı. Sosyal medyada bu 4 isimden biri hakkında 'elendi' diye söylentiler çıktı. Eleme gecesinde ise sürpriz şef Mehmet Yalçınkaya'dan geldi. Mehmet Şef elenen isme iş önerdi. İşte Masterchef'ten elenen isim ve vedasında yaşananlar:

  3. Somer şef yarışmacılar için eleme yemeği olarak uskumru dolmasını seçti. Balığın içi boşaltılarak yapılan uskumru dolması hayli teknik ve zor bir yemek olarak nitelendi. Yarışmacıların öncelikle balığın baş kısmından bir kesik atarak içindeki kılçıklarının blok halinde çıkarılması istendi. Bu işlemi yaparken Güzide ve Rıfat balığa zarar verdi. Kıvanç ise balığı pişirirken yırttı.

    Somer şef yarışmacılar için eleme yemeği olarak uskumru dolmasını seçti. Balığın içi boşaltılarak yapılan uskumru dolması hayli teknik ve zor bir yemek olarak nitelendi. Yarışmacıların öncelikle balığın baş kısmından bir kesik atarak içindeki kılçıklarının blok halinde çıkarılması istendi. Bu işlemi yaparken Güzide ve Rıfat balığa zarar verdi. Kıvanç ise balığı pişirirken yırttı.

  4. Masterchef'te tekniği zor olan uskumru dolmasını en iyi yapan isim Batuhan oldu. Haliyle de elemeden ilk olarak o kurtuldu. Balığa zarar görmüş olsa da potadan ikinci olarak çıkan isim de Güzide oldu. Şefler Güzide'nin özellikle iç dolmasını beğendi.

    Masterchef'te tekniği zor olan uskumru dolmasını en iyi yapan isim Batuhan oldu. Haliyle de elemeden ilk olarak o kurtuldu. Balığa zarar görmüş olsa da potadan ikinci olarak çıkan isim de Güzide oldu. Şefler Güzide'nin özellikle iç dolmasını beğendi.

  5. Masterchef'te kim elendi?<br>  Elemede son 2'ye kalan isimler Rıfat ile Kıvanç oldu. Rıfat balığının derisini kılçığını çıkarmak isterken yırttı. Kıvanç ise paneleyip kızartırken balığına zarar verdi. Bu da iki yarışmacıyı son ikiye bıraktı. Hem balığının derisi yırtan hem de iç pilavı çiğ kalan Kıvanç elenen isim oldu.

    Masterchef'te kim elendi?
    Elemede son 2'ye kalan isimler Rıfat ile Kıvanç oldu. Rıfat balığının derisini kılçığını çıkarmak isterken yırttı. Kıvanç ise paneleyip kızartırken balığına zarar verdi. Bu da iki yarışmacıyı son ikiye bıraktı. Hem balığının derisi yırtan hem de iç pilavı çiğ kalan Kıvanç elenen isim oldu.

  6. Kıvanç elendi söylentisi : Eleme öncesinde sosyal medyada Kıvanç Ermiş'in elendiğine ilişkin dedikodular çıkmıştı. Buna delil olarak da Kıvanç'ın instagramındaki paylaşımları gösterilmişti. Elendiğini öğrenen Kıvanç şeflerin önünde gözyaşlarına boğuldu.

    Kıvanç elendi söylentisi : Eleme öncesinde sosyal medyada Kıvanç Ermiş'in elendiğine ilişkin dedikodular çıkmıştı. Buna delil olarak da Kıvanç'ın instagramındaki paylaşımları gösterilmişti. Elendiğini öğrenen Kıvanç şeflerin önünde gözyaşlarına boğuldu.

  7. Mehmet Şef iş teklif etti<br>  Kıvanç Ermiş yarışmaya bir iş teklifi alarak veda etti. Mehmet Yalçınkaya, Kıvanç'a yeni yazacağı yemek kitabının editörlüğünü yapmayı teklif etti. Mehmet Şef, Kıvanç hakkında da şaşırtan övgüler sıraladı ve şunları söyledi:  -Sende taktir ettiğim şey cesur yüreklilik. Nalına mıhına vurmadan aklına ne geldiyse doğrusunu yapmış birisin. Meslek hayatında başarılar dilerim. Sen dobra ve cesur bir adamsın.

    Mehmet Şef iş teklif etti
    Kıvanç Ermiş yarışmaya bir iş teklifi alarak veda etti. Mehmet Yalçınkaya, Kıvanç'a yeni yazacağı yemek kitabının editörlüğünü yapmayı teklif etti. Mehmet Şef, Kıvanç hakkında da şaşırtan övgüler sıraladı ve şunları söyledi: -Sende taktir ettiğim şey cesur yüreklilik. Nalına mıhına vurmadan aklına ne geldiyse doğrusunu yapmış birisin. Meslek hayatında başarılar dilerim. Sen dobra ve cesur bir adamsın.

  8. İş teklifini kabul eden Kıvanç vedasında şunları söyledi:  <br>-Siz bana çok şey kattınız. Hamur tutamayan bir adamdım. Herşeyle uğraşmak gerekiyormuş. Ben A'yı B'yi öğrenmeden oldum diye geziyormuşum. Temel çok önemli. Söyledikleriniz benim için çok önemli. Burası benim gibi apolet oldu.

    İş teklifini kabul eden Kıvanç vedasında şunları söyledi:
    -Siz bana çok şey kattınız. Hamur tutamayan bir adamdım. Herşeyle uğraşmak gerekiyormuş. Ben A'yı B'yi öğrenmeden oldum diye geziyormuşum. Temel çok önemli. Söyledikleriniz benim için çok önemli. Burası benim gibi apolet oldu.