İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Mazhar Alanson İle Erdoğan Arasında Bomba Diyalog!

Sosyal medya yıkıldı

  1. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül alan MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Erdoğan ile Mazhar Alanson arasındaki diyalog günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden ödül alan MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Erdoğan ile Mazhar Alanson arasındaki diyalog günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

  2. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Müzik' alanındaki ödüle layık görülen Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur (MFÖ) grubuna, ödüllerini verdi. Ödül takdimi sırasında samimi açıklamalarda bulunan Mazhar Alanson ile Erdoğan arasındaki diyalog dikkat çekti.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Müzik' alanındaki ödüle layık görülen Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur (MFÖ) grubuna, ödüllerini verdi. Ödül takdimi sırasında samimi açıklamalarda bulunan Mazhar Alanson ile Erdoğan arasındaki diyalog dikkat çekti.

  3. MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde müzik alanındaki ödüllerini Erdoğan'ın elinden alırken bir itirafta bulundu. 'bu başka ödül, ömrümün sonuna kadar saklayacağım' diyen Mazhar Alanson, aldığı diğer ödülleri elinde tutmadığını söyledi.

    MFÖ'nün solisti Mazhar Alanson, Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülleri Töreni'nde müzik alanındaki ödüllerini Erdoğan'ın elinden alırken bir itirafta bulundu. 'bu başka ödül, ömrümün sonuna kadar saklayacağım' diyen Mazhar Alanson, aldığı diğer ödülleri elinde tutmadığını söyledi.

  4. "Maalesef saklayamadım"<br>  Mazhar Alanson, sosyal medyanın gündeme oturan konuşmasında şunları söyledi: -Çok samimi konuşacağım. Bunca yıldır çok ödül aldık maalesef saklayamadım. Taşınmalar oldu, şu bu oldu. Hemen hemen evde hiç ödül görünmüyor bende. Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım.

    "Maalesef saklayamadım"
    Mazhar Alanson, sosyal medyanın gündeme oturan konuşmasında şunları söyledi: -Çok samimi konuşacağım. Bunca yıldır çok ödül aldık maalesef saklayamadım. Taşınmalar oldu, şu bu oldu. Hemen hemen evde hiç ödül görünmüyor bende. Ama bu ödülü ömrümün sonuna kadar saklayacağım.

  5. Erdoğan : "Yani bu ödül kaybolmayacak?"<br>  Alanson'un bu açıklamaları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, araya girdi ve "Yani bu ödül kaybolmayacak?" diye sordu.

    Erdoğan : "Yani bu ödül kaybolmayacak?"
    Alanson'un bu açıklamaları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan, araya girdi ve "Yani bu ödül kaybolmayacak?" diye sordu.

  6. "Bu başka ödül" <br>  Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerine Mazhar Alonsan, "Bu başka ödül" yanıtını verdi.

    "Bu başka ödül"
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri üzerine Mazhar Alonsan, "Bu başka ödül" yanıtını verdi.

  7. MFÖ grubu üyeleri Fuat Güner ve Özkan Uğur da "Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülüne layık görüldüğümüz için mutlu ve gururluyuz" dedi.

    MFÖ grubu üyeleri Fuat Güner ve Özkan Uğur da "Cumhurbaşkanlığı Kültür Sanat Büyük Ödülüne layık görüldüğümüz için mutlu ve gururluyuz" dedi.

  8. Törenin ardından MFÖ konser verdi. Konseri Cumhurbaşkanı Erdoğan da dinledi.

    Törenin ardından MFÖ konser verdi. Konseri Cumhurbaşkanı Erdoğan da dinledi.