Star Tv Bir Dizisinin Daha Fişini Çekti!

Star Tv son olarak Sevgili Geçmiş dizisinin fişi çekmişti ki bir final kararı daha geldi. Bu karar, hem dizi oyuncuları hem de dizinin takipçilerini üzdü.

  1. İddialı diziler birer birer final yapacaklarını duyurmasının ardından bir üzücü haber yine Star Tv ekranlarından geldi. Son olarak başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi Sevgili Geçmiş'in fişi çekilmişti.

    İddialı diziler birer birer final yapacaklarını duyurmasının ardından bir üzücü haber yine Star Tv ekranlarından geldi. Son olarak başrollerinde Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci ve Seçkin Özdemir gibi ünlü isimlerin paylaştığı dizi Sevgili Geçmiş'in fişi çekilmişti.

  2. Star Tv'den bir üzücü haber daha geldi. Benim Tatlı Yalanım dizisi 28. bölümde final yapacağını duyurdu. Final kararı hem dizi oyuncularını hem de dizinin takipçilerini üzdü.

    Star Tv'den bir üzücü haber daha geldi. Benim Tatlı Yalanım dizisi 28. bölümde final yapacağını duyurdu. Final kararı hem dizi oyuncularını hem de dizinin takipçilerini üzdü.

  3. Benim Tatlı Yalanım dizisinin son dönemde düşüşe geçmesi, daha önce sona eren dizilerle aynı kaderi paylaşmasına sebep oldu.

    Benim Tatlı Yalanım dizisinin son dönemde düşüşe geçmesi, daha önce sona eren dizilerle aynı kaderi paylaşmasına sebep oldu.

  4. Dizide daha önce Ege Kökenli veda etmiş, ardından da Ahmet Saraçoğlu ayrılmıştı. İki ayrılık haberinin ardından bu kez dizinin yayından kaldırılacağı haberi geldi.

    Dizide daha önce Ege Kökenli veda etmiş, ardından da Ahmet Saraçoğlu ayrılmıştı. İki ayrılık haberinin ardından bu kez dizinin yayından kaldırılacağı haberi geldi.

  5. Benim Tatlı Yalanım konusu: Hikaye, karısı tarafından terk edilen Nejat’ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Fakat Kayra (Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır.

    Benim Tatlı Yalanım konusu: Hikaye, karısı tarafından terk edilen Nejat’ın, (Furkan Palalı) annesini henüz hiç görmemiş olan kızına üzülmemesi için anlattığı “idare edecek” yalanlarla başlar. Fakat Kayra (Lavinya Ünlüer) büyüdükçe bu yalanlar içinden çıkılmaz bir hal alır.

  6. Annesinin ağzından yazdığı mektuplarla iyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna ( Aslı Bekiroğlu) ile kesişir.

    Annesinin ağzından yazdığı mektuplarla iyice köşeye sıkışan Nejat tam da her şeyin sonu geldi diye düşünürken, yolu beklenmedik bir şekilde Suna ( Aslı Bekiroğlu) ile kesişir.

  7. Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.

    Suna’nın hayatlarına girişi ile hem çaresiz baba Nejat’ın hem de artık annesinden başka bir şey istemeyen Kayra’nın dünyası tamamen değişir. Suna ve Nejat kendilerini hiç beklemedikleri tatlı bir oyunun içinde bulurlar.

  8. Dizinin başrollerini ise Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer paylaşıyor.

    Dizinin başrollerini ise Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Lavinya Ünlüer paylaşıyor.