Sol Eli Neden Hep Cebinde Hikayesi Çok Acı!

Masterchef Türkiye'nin en çok konuşulan fenomen şefi Mehmet Yalçınkaya'nın neden sol eli hep cebinde merak ettiniz mi? Aslen Bolulu olan dünyaca ünlü şef Mehmet Yalçınkaya'nın acı bir hikayesi var.

  1. Masterchef Türkiye'nin büyük finaline sadece günler kala bu sezonun da en çok konuşulan isimlerinden biri şüphesiz, tavırları ile fenomen olan jüri üyesi dünyaca ünlü şef Mehmet Yalçınkaya oldu.

    Masterchef Türkiye'nin büyük finaline sadece günler kala bu sezonun da en çok konuşulan isimlerinden biri şüphesiz, tavırları ile fenomen olan jüri üyesi dünyaca ünlü şef Mehmet Yalçınkaya oldu.

  2. Masterchef yarışması yayın hayatına başladığı günden beri Şef Mehmet Yalçınkaya sivri dili, yarışmacılara karşı sert tavrı ve yaptığı gerçekçi eleştirilerle her zaman yarışmada diğer şeflerden bir adım önde oldu.

    Masterchef yarışması yayın hayatına başladığı günden beri Şef Mehmet Yalçınkaya sivri dili, yarışmacılara karşı sert tavrı ve yaptığı gerçekçi eleştirilerle her zaman yarışmada diğer şeflerden bir adım önde oldu.

  3. Zaman zaman ekran başındakilerin tepkisini çekse de babacan tavırları ile kısa sürede hem çocukları gibi gördüğü yarışmacıların hem de seyircilerin gönlünü kazanmayı bildi.

    Zaman zaman ekran başındakilerin tepkisini çekse de babacan tavırları ile kısa sürede hem çocukları gibi gördüğü yarışmacıların hem de seyircilerin gönlünü kazanmayı bildi.

  4. Peki Şef Mehmet Yalçınkaya'nın neden sol eli hep cebinde ya da neden hep sağ elini kullanıyor biliyor musunuz? Yarışmayı daha ilk sezondan beri dikkatli izleyenler büyük ihtimalle bunu çok önceden farketti.

    Peki Şef Mehmet Yalçınkaya'nın neden sol eli hep cebinde ya da neden hep sağ elini kullanıyor biliyor musunuz? Yarışmayı daha ilk sezondan beri dikkatli izleyenler büyük ihtimalle bunu çok önceden farketti.

  5. Yarışmanın dışında Şef Mahmet Yalçınkaya'nın instagram hesabında da sol eli hep cebinde ya da kadrajın dışında. Yani Mehmet Şef'in iki elinin de göründüğü bir fotoğrafı görmek neredeyse imkansız.

    Yarışmanın dışında Şef Mahmet Yalçınkaya'nın instagram hesabında da sol eli hep cebinde ya da kadrajın dışında. Yani Mehmet Şef'in iki elinin de göründüğü bir fotoğrafı görmek neredeyse imkansız.

  6. Mutfaktaki namı ülke sınırları aşan dünyaca ünlü şefin aslında çok acı bir hikayesi var. Meğer Mehmet Şef sol elinin 3 parmağını kıyma makinesine kaptırmış.

    Mutfaktaki namı ülke sınırları aşan dünyaca ünlü şefin aslında çok acı bir hikayesi var. Meğer Mehmet Şef sol elinin 3 parmağını kıyma makinesine kaptırmış.

  7. Hayatının dönüm noktası olan mutfak kazası sonrası 3 parmağını kaybeden Mehmet Şef bu konu hakkında hiç konuşmamış ve bunun duyulmasını pek istememiş. O yüzden yarışmanın çekimlerinde bu konuya çok dikkat edilmiş.

    Hayatının dönüm noktası olan mutfak kazası sonrası 3 parmağını kaybeden Mehmet Şef bu konu hakkında hiç konuşmamış ve bunun duyulmasını pek istememiş. O yüzden yarışmanın çekimlerinde bu konuya çok dikkat edilmiş.

  8. Aslen Bolulu olan 45 yaşındaki Mehmet Yalçınkaya, bu kaza sonrasında pes etmemiş bir isim. Sınırları aşan hünerleri ile Türkiye'yi birçok kez dünya çapında temsil eden Mehmet Şef bir çok da ödül kazandı.

    Aslen Bolulu olan 45 yaşındaki Mehmet Yalçınkaya, bu kaza sonrasında pes etmemiş bir isim. Sınırları aşan hünerleri ile Türkiye'yi birçok kez dünya çapında temsil eden Mehmet Şef bir çok da ödül kazandı.

  9. Mehmet Şef'i yarışmada her ne kadar sert bakışları ile görsek de aslında gerçek hayatta bambaşka biri. Bir kız bir erkek çocuk babası olan 45 yaşındaki Mehmet Şef aslen Bolulu.

    Mehmet Şef'i yarışmada her ne kadar sert bakışları ile görsek de aslında gerçek hayatta bambaşka biri. Bir kız bir erkek çocuk babası olan 45 yaşındaki Mehmet Şef aslen Bolulu.