Emrah'ın Yeni İmajı Olay Oldu!

Emrah'ın uzun zamandır neden görünmediği ortaya çıktı. Saç ektirdi, boyattı ve estetik yaptırdı. Yeni halini görenler şaşırdı.

  1. Uzun bir süredir basın mensuplarının kameralarına yakalanmayan Emrah, geçtiğimiz akşam Bebek'te spordan çıkarken görüntülendi. Emrah'ı görenler ise tanımakta epey bir zorlandı. 48 yaşındaki şarkıcı, neredeyse lise yıllarına geri döndü.

    Uzun bir süredir basın mensuplarının kameralarına yakalanmayan Emrah, geçtiğimiz akşam Bebek'te spordan çıkarken görüntülendi. Emrah'ı görenler ise tanımakta epey bir zorlandı. 48 yaşındaki şarkıcı, neredeyse lise yıllarına geri döndü.

  2. İlk albümünü 1983'te 12 yaşındayken çıkarmasıyla 'Küçük Emrah' adıyla tanınan ünlü şarkıcı, aradan yıllar geçmesine rağmen yaşlanmadı.

    İlk albümünü 1983'te 12 yaşındayken çıkarmasıyla 'Küçük Emrah' adıyla tanınan ünlü şarkıcı, aradan yıllar geçmesine rağmen yaşlanmadı.

  3. Posta'nın haberine göre, Emrah, saçlarını siyaha boyattı ve ön taraftaki gürlüğe bakılacak olursa bir de saç ektirdi.

    Posta'nın haberine göre, Emrah, saçlarını siyaha boyattı ve ön taraftaki gürlüğe bakılacak olursa bir de saç ektirdi.

  4. Yüzüne de zindelik, gençlik gelen şarkıcının düşen göz kapaklarını aldırttığı, botoks yaptırdığı, iddia edildi.

    Yüzüne de zindelik, gençlik gelen şarkıcının düşen göz kapaklarını aldırttığı, botoks yaptırdığı, iddia edildi.

  5. Emrah ise estetikle ilgili soruları cevaplamak istemedi. Hit şarkılarını Demet Akalın, Aleyna gibi yıldız isimlere okutacağı albüme hazırlanan Emrah "Diğer isimler belli mi?" sorusuna şu cevabı verdi: "Şarkılarıma kim değer verirse onlar okur."

    Emrah ise estetikle ilgili soruları cevaplamak istemedi. Hit şarkılarını Demet Akalın, Aleyna gibi yıldız isimlere okutacağı albüme hazırlanan Emrah "Diğer isimler belli mi?" sorusuna şu cevabı verdi: "Şarkılarıma kim değer verirse onlar okur."