Başrol Oyuncusu Diziden Gidiyor!

Kadın FOX ekranlarının en çok izlenen dizilerinden birisi. Yeni sezonda iki önemli oyuncu ile yolları ayırsa da kısa sürede seyirciyi yeniden kazandı. Kadın'da 77. son bölümde patlayan silah ise başrol oyuncularından biri gidiyor mu dedirtti. Peki Kadın 78. bölümde neler olacak?

  1. FOX'un salı akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi Kadın 3 sezondur ekran macerasına devam ediyor.  Kadrosuna Hümeyra, Hakan Kurtaş, Sinan Helvacı  gibi isimleri katan Kadın heyecan dolu son bölümü ile sosyal medyanın dün akşam en çok konuşulanı oldu.

    FOX'un salı akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi Kadın 3 sezondur ekran macerasına devam ediyor. Kadrosuna Hümeyra, Hakan Kurtaş, Sinan Helvacı gibi isimleri katan Kadın heyecan dolu son bölümü ile sosyal medyanın dün akşam en çok konuşulanı oldu.

  2. Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın diziden ayrılması  seyirciyi kızdırsa da dizi kısa sürede eski seyircisini yeniden ekrana bağladı. Reyting listelerinde de eski yerine kavuşan dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ise büyük olay çıktı.

    Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar'ın diziden ayrılması seyirciyi kızdırsa da dizi kısa sürede eski seyircisini yeniden ekrana bağladı. Reyting listelerinde de eski yerine kavuşan dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde ise büyük olay çıktı.

  3. Dizinin sıkı takipçileri geçen hafta Bahar ve Arif'in silahı denize attığını düşünürken Şirin'in aslında silahı sakladığını öğrendi. Dün akşam ekranan gelecek 77. yeni bölümde ise  Bahar'ın ölen eşi Sarp'a ait silah  patladı ve o sahnede dizi bitti

    Dizinin sıkı takipçileri geçen hafta Bahar ve Arif'in silahı denize attığını düşünürken Şirin'in aslında silahı sakladığını öğrendi. Dün akşam ekranan gelecek 77. yeni bölümde ise Bahar'ın ölen eşi Sarp'a ait silah patladı ve o sahnede dizi bitti

  4. Yılbaşı akşamına hazırlık yapan Bahar, Arif, Ceyda ve Enver tüm hazırlıklar bitmişken Enver'in mutsuz olduğunu anladı. Enver'in mutsuzluğunun sebebi ise türlü entrikalar ile herkesi birbirine düşüren kızı Şirin'in yılbaşı akşamı tek başına olmasıydı.

    Yılbaşı akşamına hazırlık yapan Bahar, Arif, Ceyda ve Enver tüm hazırlıklar bitmişken Enver'in mutsuz olduğunu anladı. Enver'in mutsuzluğunun sebebi ise türlü entrikalar ile herkesi birbirine düşüren kızı Şirin'in yılbaşı akşamı tek başına olmasıydı.

  5. Bahar ve Ceyda her ne kadar Şirin'den nefret etse de Enver'in mutsuzluğuna kayıtsız kalamadılar ve Arif'ten Şirin'i çağırmasını istediler.

    Bahar ve Ceyda her ne kadar Şirin'den nefret etse de Enver'in mutsuzluğuna kayıtsız kalamadılar ve Arif'ten Şirin'i çağırmasını istediler.

  6. Şirin ise o sıralarda herkesin denizin dibinde kaybolduğunu sandığı Sarp'ın silahını eline almış yeni oyunlar peşindeydi.  Arif yukarıya Şirin'i çağırmak için çıktığında ise olanlar oldu ve silah sesi geldi.

    Şirin ise o sıralarda herkesin denizin dibinde kaybolduğunu sandığı Sarp'ın silahını eline almış yeni oyunlar peşindeydi. Arif yukarıya Şirin'i çağırmak için çıktığında ise olanlar oldu ve silah sesi geldi.

  7. Bahar, çocukları ve Ceyda yukarıdan gelen tek el silah sesi ile şok olurken Enver kızı Şirin'in Bahar ise eski sevgilisi Arif'in öldüğünü sandı. Dizinin en heyecanlı sahnesinde bölüm bitti.

    Bahar, çocukları ve Ceyda yukarıdan gelen tek el silah sesi ile şok olurken Enver kızı Şirin'in Bahar ise eski sevgilisi Arif'in öldüğünü sandı. Dizinin en heyecanlı sahnesinde bölüm bitti.

  8. Kadın'ın 77. bölümü izleyenler ise şok oldu. Patlayan silah seyirciyi ikiye böldü.

    Kadın'ın 77. bölümü izleyenler ise şok oldu. Patlayan silah seyirciyi ikiye böldü.

  9. Dizinin bazı takipçileri başrol oyuncularından olan Arif yani Feyyaz Duman'ın bazıları ise Şirin yani Seray Kaya'nın diziden ayrılacağını söyledi.

    Dizinin bazı takipçileri başrol oyuncularından olan Arif yani Feyyaz Duman'ın bazıları ise Şirin yani Seray Kaya'nın diziden ayrılacağını söyledi.