Masterchef Türkiye Eleme Adayları Kim Oldu?

Masterchef Türkiye'de yarın bir kişi daha elenecek, potaya giden son eleme adayı bugün belli oluyor. Masterchef 2019 büyük para ödülü de merak konusuydu.

  1. Masterchef Türkiye'de final haftasında eleme potasına düşen son isim belli oldu. Cuma akşamı Masterchef'ten bir isim daha elenecek. Bu eleme belirlenen 3 aday arasında yapılacak 3 etaplı oyunla olacak. Masterchef'in birincisi pazar gecesi ortaya çıkacak ve büyük ödülün sahibi olacak. Peki ödül ne, eleme adayları kimler oldu? İşte Masterchef'ten son haberler:

    Masterchef Türkiye'de final haftasında eleme potasına düşen son isim belli oldu. Cuma akşamı Masterchef'ten bir isim daha elenecek. Bu eleme belirlenen 3 aday arasında yapılacak 3 etaplı oyunla olacak. Masterchef'in birincisi pazar gecesi ortaya çıkacak ve büyük ödülün sahibi olacak. Peki ödül ne, eleme adayları kimler oldu? İşte Masterchef'ten son haberler:

  2. Masterchef birinci eleme adayı: Masterchef Türkiye'de eleme adayları düzenlenen 3 yemek yarışmasıyla belirleniyor. Pazartesi günü yapılan ilk eleme turundan Güzide Mertcan birinci, Cemre ikinci, Alican da üçüncü olarak çıktı. En düşük oyu alan Ekin ilk eleme adayı oldu.

    Masterchef birinci eleme adayı: Masterchef Türkiye'de eleme adayları düzenlenen 3 yemek yarışmasıyla belirleniyor. Pazartesi günü yapılan ilk eleme turundan Güzide Mertcan birinci, Cemre ikinci, Alican da üçüncü olarak çıktı. En düşük oyu alan Ekin ilk eleme adayı oldu.

  3. Masterchef ikinci eleme adayı: Salı günü Masterchef'deki ikinci eleme adayını belirlemek için yine 3 oyun düzenlendi. Cemre ve Güzide 54 puan alarak birinci çıktılar. Yarışa önde başlayan Alican son oyunda en düşük puanları aldı ve 52 puanla potaya giden isim oldu.

    Masterchef ikinci eleme adayı: Salı günü Masterchef'deki ikinci eleme adayını belirlemek için yine 3 oyun düzenlendi. Cemre ve Güzide 54 puan alarak birinci çıktılar. Yarışa önde başlayan Alican son oyunda en düşük puanları aldı ve 52 puanla potaya giden isim oldu.

  4. Masterchef üçüncü eleme adayı: Cemre ve Güzide arasında gerçekleşen düello oyununda 3 oyundan en az puan toplayan isim Güzide oldu ve Güzide bu haftanın üçüncü eleme adayı seçildi.

    Masterchef üçüncü eleme adayı: Cemre ve Güzide arasında gerçekleşen düello oyununda 3 oyundan en az puan toplayan isim Güzide oldu ve Güzide bu haftanın üçüncü eleme adayı seçildi.

  5. Masterchef'te kim elendi sorusunun yanıtı cuma akşamında ortaya çıkacak. Alican, Ekin ve Güzide eleme oyunu oynanacak. Yine 3 etaplı olacak bu elemeden sonra Masterchef'e veda eden son isim belli olacak. Cumartesi günü ise kalan 3 yarışmacıyla 3 etaplı bir oyun daha oynanacak ve yarışmada 3. olacak isim belirlenecek. Pazar gecesi de Masterchef Türkiye 2019 birincisi ortaya çıkacak.

    Masterchef'te kim elendi sorusunun yanıtı cuma akşamında ortaya çıkacak. Alican, Ekin ve Güzide eleme oyunu oynanacak. Yine 3 etaplı olacak bu elemeden sonra Masterchef'e veda eden son isim belli olacak. Cumartesi günü ise kalan 3 yarışmacıyla 3 etaplı bir oyun daha oynanacak ve yarışmada 3. olacak isim belirlenecek. Pazar gecesi de Masterchef Türkiye 2019 birincisi ortaya çıkacak.

  6. Masterchef ödülü ne kadar? : Masterchef Türkiye'de geçen yıl büyük ödül 100 bin liraydı. 2019 yılı için henüz bir rakam telaffuz edilmiş değil. Masterchef kupası ile birlikte birinci olanın 100 bin lira alması bekleniyor. Masterchef'te bu sene ödül oyunlarında kazanan isimlere 10 bin lira para verilmişti.

    Masterchef ödülü ne kadar? : Masterchef Türkiye'de geçen yıl büyük ödül 100 bin liraydı. 2019 yılı için henüz bir rakam telaffuz edilmiş değil. Masterchef kupası ile birlikte birinci olanın 100 bin lira alması bekleniyor. Masterchef'te bu sene ödül oyunlarında kazanan isimlere 10 bin lira para verilmişti.