Murat Boz Yeni Projesi Sayesinde Servet Kazanacak

Aslı Enver ile barıştıkları iddia edilen O Ses Türkiye jürisi Murat Boz, yeni anlaşması sayesinde bir servet kazanacak.

  1. TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin vazgeçilmez jürisi Murat Boz, Aslı Enver ile barıştığı iddialarıyla gündemi meşgul ederken bir anda yeni projesinden kazanacağı para ile ağızları açık bıraktı.

    TV8 ekranlarının sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin vazgeçilmez jürisi Murat Boz, Aslı Enver ile barıştığı iddialarıyla gündemi meşgul ederken bir anda yeni projesinden kazanacağı para ile ağızları açık bıraktı.

  2. Resmen servet değerinde bir anlaşmaya imza atan Murat Boz, yeni yıla giren en kazançlı şarkıcı olarak adını yazdırdı. Bir hazır çorba markasıyla reklam için anlaşan Boz'un kazancı dudak uçuklatıyor.

    Resmen servet değerinde bir anlaşmaya imza atan Murat Boz, yeni yıla giren en kazançlı şarkıcı olarak adını yazdırdı. Bir hazır çorba markasıyla reklam için anlaşan Boz'un kazancı dudak uçuklatıyor.

  3. Yakında reklam filmi için kameralar karşısına geçecek olan ünlü isim, hazır çorbalar sayesinde tam 3 milyon TL kazanacak.

    Yakında reklam filmi için kameralar karşısına geçecek olan ünlü isim, hazır çorbalar sayesinde tam 3 milyon TL kazanacak.

  4. Peki, Murat Boz kimdir?<br>      Murat Boz, 7 Mart 1980 doğumlu Türk şarkıcı ve söz yazarı. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti.

    Peki, Murat Boz kimdir?
    Murat Boz, 7 Mart 1980 doğumlu Türk şarkıcı ve söz yazarı. İlk ve orta öğrenimini doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşti.

  5. 1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

    1999'da İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazandı, bu okulu bitirdikten sonra İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam etti. Aynı yıllarda başta Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yaptı.

  6. Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı.

    Boz, solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım attı. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum'u satışa sundu ve farklı müzik ödülleri kazandı.

  7. 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resmi listesinde beş numaraya kadar yükseldi.

    2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıktı ve bu EP'de yer alan aynı adlı şarkısı Türkiye resmi listesinde beş numaraya kadar yükseldi.