İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Popstar Türkiye Yarışmacıları Şimdi Nerede Ve Ne Yapıyorlar?

Popstar, BBG, Akademi Türkiye gibi yarışmalar hem yayınlandıkları döneme damgasını vurdular hem de hayatımıza sayısız isim kattılar. Kimileri ilerledi ve profesyonelleşti kimisiyse unutulup gitti. İşte Popstar, BBG, Akademi Türkiye gibi yarışmalarla ünlenen isimlerin şimdiki halleri ve hayatları!

  1. Megastar Tarkan'a olan benzerliğiyle, yarışmaya damgasını vuran Abidin Özşahin, yarışmaya damgasını vurmuştu. Albüm çalışmalarını sürdüren Özşahin, bir zaman sonra unutulup giden isimlerden olmuştu. Bugün 43 yaşında olan Abidin, yeni yaşam tarzıyla oldukça dikkat çekiyor.

    Megastar Tarkan'a olan benzerliğiyle, yarışmaya damgasını vuran Abidin Özşahin, yarışmaya damgasını vurmuştu. Albüm çalışmalarını sürdüren Özşahin, bir zaman sonra unutulup giden isimlerden olmuştu. Bugün 43 yaşında olan Abidin, yeni yaşam tarzıyla oldukça dikkat çekiyor.

  2. Özşhain bugün kariyerini, kurumsal iletişim sorumlusu ve marka danışmanı olarak sürdürüyor. 43 yaşında olan Özşahin, Instagram hesabında da bu alana yönelik paylaşımlarda bulunuyor.

    Özşhain bugün kariyerini, kurumsal iletişim sorumlusu ve marka danışmanı olarak sürdürüyor. 43 yaşında olan Özşahin, Instagram hesabında da bu alana yönelik paylaşımlarda bulunuyor.

  3. Popstar, Akademi Türkiye gibi yarışmalar, yayınlandıkları dönemde oldukça ilgi görmüşlerdi. Reytinglere damga vuran yarışmalar, bugün halen daha konuşulan birçok olaya da sahne olmuştu.

    Popstar, Akademi Türkiye gibi yarışmalar, yayınlandıkları dönemde oldukça ilgi görmüşlerdi. Reytinglere damga vuran yarışmalar, bugün halen daha konuşulan birçok olaya da sahne olmuştu.

  4. BAYHAN    Hikayesi, söylediği şarkılar ve Deniz Seki ile yaşadığı polemikle ülke gündemine yerleşen, ilerleyen dönemlerde oyunculuğa da adım atan Bayhan, bir dönem izdivaç programında da yer almıştı.

    BAYHAN Hikayesi, söylediği şarkılar ve Deniz Seki ile yaşadığı polemikle ülke gündemine yerleşen, ilerleyen dönemlerde oyunculuğa da adım atan Bayhan, bir dönem izdivaç programında da yer almıştı.

  5. AYDAN    Son olarak 2. Sayfa adlı magazin programında görülen Popstar Aydan, Rüyalarda Buluşuruz, Tatlı Hayat ve Elveda Derken dizilerinde rol almıştı. Başta Selami Şahin olmak üzere birçok isimden de müzik konusunda destek gördü.

    AYDAN Son olarak 2. Sayfa adlı magazin programında görülen Popstar Aydan, Rüyalarda Buluşuruz, Tatlı Hayat ve Elveda Derken dizilerinde rol almıştı. Başta Selami Şahin olmak üzere birçok isimden de müzik konusunda destek gördü.

  6. BARIŞ    Yarışmada oldukça popüler olan Barış, elde ettiği şöhretin ardından İz isimli bir albüm çıkarmış fakat beklediği ilgiyi görememişti. Barış şimdilerde bir mekanda sahne almaya devam ediyor.

    BARIŞ Yarışmada oldukça popüler olan Barış, elde ettiği şöhretin ardından İz isimli bir albüm çıkarmış fakat beklediği ilgiyi görememişti. Barış şimdilerde bir mekanda sahne almaya devam ediyor.

  7. BARIŞ AKARSU    Akademi Türkiye yarışmasıyla hayatımıza giren, tarzıyla Barış Manço ve Cenk Karaca'yı andıran Akarsu, herkesin çok sevdiği ve ölümüyle yasa boğulduğu bir isimdi. Yalancı Yarim dizisinde de başrol oynayan Akarsu, 27 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

    BARIŞ AKARSU Akademi Türkiye yarışmasıyla hayatımıza giren, tarzıyla Barış Manço ve Cenk Karaca'yı andıran Akarsu, herkesin çok sevdiği ve ölümüyle yasa boğulduğu bir isimdi. Yalancı Yarim dizisinde de başrol oynayan Akarsu, 27 yaşındayken geçirdiği bir trafik kazası sonucu hayatını kaybetmişti.

  8. ÖZGÜR ÇEVİK    Akademi Türkiye yarışmasıyla ünlenen Çevik, bir süre müzik yaptıktan sonra Yabancı Damat dizisiyle oyunculuğa başladı ve bu alanda ilerleyip profesyonelleşti. Çevik son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol aldı.

    ÖZGÜR ÇEVİK Akademi Türkiye yarışmasıyla ünlenen Çevik, bir süre müzik yaptıktan sonra Yabancı Damat dizisiyle oyunculuğa başladı ve bu alanda ilerleyip profesyonelleşti. Çevik son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde rol aldı.