Bayburt'ta 3 Kişinin Yaşadığı Köye Elektrik...

Bayburt'ta 3 kişinin yaşadığı Günbuldu köyünde meydana gelen elektrik arızası dünyanın en tehlikeleri yollarından bir tanesini geçen ekipler tarafından giderildi. Derebaşı virajlarında geçen sene bir foto muhabiri uçurumdan düşerek hayatını kaybetmişti

  1. Bayburt - Trabzon arasında bulunan Derebaşı virajları dünyanın en tehlikeli yolları arasında gösteriliyor.

    Bayburt - Trabzon arasında bulunan Derebaşı virajları dünyanın en tehlikeli yolları arasında gösteriliyor.

  2. Bayburt'ta 3 kişinin yaşadığı Günbuldu köyünde meydana gelen elektrik arızası dünyanın en tehlikeleri yollarından bir tanesini geçen ekipler tarafından giderildi.

    Bayburt'ta 3 kişinin yaşadığı Günbuldu köyünde meydana gelen elektrik arızası dünyanın en tehlikeleri yollarından bir tanesini geçen ekipler tarafından giderildi.

  3. Köyde hayvancılıkla uğraşayan Bayraktar ailesi gidecek başka yerleri olmadığı için köyde kaldı.    Köyün elektriği ise fırtına nedeniyle kesildi.

    Köyde hayvancılıkla uğraşayan Bayraktar ailesi gidecek başka yerleri olmadığı için köyde kaldı. Köyün elektriği ise fırtına nedeniyle kesildi.

  4. Ekipler arızayı gidermek için 'dünyanın en tehlikeli yollarından biri' olarak bilinen yoldan geçti.    13 saatlik çalışmanın ardından köye ulaşan ekipler arızayı giderdi.

    Ekipler arızayı gidermek için 'dünyanın en tehlikeli yollarından biri' olarak bilinen yoldan geçti. 13 saatlik çalışmanın ardından köye ulaşan ekipler arızayı giderdi.

  5. Bayburt ile Trabzon'u birbirine bağlayan yolda 29 kesin viraj bulunuyor. Bölgede bulunan kar ise ulaşımda güçlük yaratıyor.

    Bayburt ile Trabzon'u birbirine bağlayan yolda 29 kesin viraj bulunuyor. Bölgede bulunan kar ise ulaşımda güçlük yaratıyor.

  6. Ekiplerin saatlerce mücadele ettiği yolda geçen yıl bir gazeteciye ve iki askere mezar oldu.

    Ekiplerin saatlerce mücadele ettiği yolda geçen yıl bir gazeteciye ve iki askere mezar oldu.

  7. Anadolu Ajansi muhabiri Abdulkadir Nişanci, haber takibi yaparken bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düştü.

    Anadolu Ajansi muhabiri Abdulkadir Nişanci, haber takibi yaparken bastığı kar kütlesinin kopması sonucu uçuruma düştü.

  8. Gazeteciyi ararken derede akıntıya kapılan Astsubay Mustafa Gidergelmez ile Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya şehit oldu.

    Gazeteciyi ararken derede akıntıya kapılan Astsubay Mustafa Gidergelmez ile Uzman Çavuş Eyüp Kapaklıkaya şehit oldu.

  9. Gazetecinin cansız bedeni ise, 13 gün sonra bulundu.

    Gazetecinin cansız bedeni ise, 13 gün sonra bulundu.