Ekranlara Geri Dönüyor, Bölüm Başı Bakın Ne Kadar İstiyor

Burak Özçivit ile evliliğinin ardından ekranlara ara veren Fahriye Evcen, ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Evcen'in bölüm başı istediği ücret ise dudak uçuklatıyor.

  1. 3 yıl önce hayatını kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen, geçtiğimiz sene Nisan ayında oğlu Karan'ı kucağına aldı. Evliliğinin ardından anne olan Evcen, ekranlardan uzun dönem uzak kaldı. Şimdilerde ise ekranlarının özlenen yüzü geri dönmeye hazırlanıyor.

    3 yıl önce hayatını kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen, geçtiğimiz sene Nisan ayında oğlu Karan'ı kucağına aldı. Evliliğinin ardından anne olan Evcen, ekranlardan uzun dönem uzak kaldı. Şimdilerde ise ekranlarının özlenen yüzü geri dönmeye hazırlanıyor.

  2. Burak Özçivit ile evlenmeden önce ekranlarda yer alan Fahriye Evcen, dizilerden bölüm başına 70 bin TL alıyordu. Evcen, bu ücretine zam yaptı.

    Burak Özçivit ile evlenmeden önce ekranlarda yer alan Fahriye Evcen, dizilerden bölüm başına 70 bin TL alıyordu. Evcen, bu ücretine zam yaptı.

  3. İddialı ve uzun soluklu olacak bir dizide yer almak isteyen Fahriye Evcen, seçici davranıyor. Şimdiye kadar 6 projeyi reddetti.

    İddialı ve uzun soluklu olacak bir dizide yer almak isteyen Fahriye Evcen, seçici davranıyor. Şimdiye kadar 6 projeyi reddetti.

  4. Eylülde ekranlara döneceği iddia edilen Evcen'in yeni ücreti ise dudak uçuklatıyor.

    Eylülde ekranlara döneceği iddia edilen Evcen'in yeni ücreti ise dudak uçuklatıyor.

  5. Fiyatına zam yapan Fahriye Evcen, bölüm başına 100 bin TL istiyor.

    Fiyatına zam yapan Fahriye Evcen, bölüm başına 100 bin TL istiyor.