'Üzüntüden Gözümü Kırpamadım'

ELAZIĞ'ı sarsan 6.8 büyüklüğündeki depreme ilişkin ünlü isimler sosyal medya hesaplarından üzüntülerini dile getiren paylaşımlar yaptı.

  1. Elazığ Sivrice'de saat 20.55'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6,8'lik depremde Elazığ'da 16, Malatya'da 4 kişi hayatını kaybetti, 1015 kişi yaralandı. Deprem sonrası büyüklükleri 2.7 ile 5.4 arasında değişen 228 artçı deprem kaydedildiği bildirildi.

    Elazığ Sivrice'de saat 20.55'de 6,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 6,8'lik depremde Elazığ'da 16, Malatya'da 4 kişi hayatını kaybetti, 1015 kişi yaralandı. Deprem sonrası büyüklükleri 2.7 ile 5.4 arasında değişen 228 artçı deprem kaydedildiği bildirildi.

  2. AFAD'dan yapılan açıklamada, "Afet bölgesindeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir." denildi. Bakan Murat Kurum, Elazığ'da 5 Malatya'da 25 binanın yıkıldığını belirtti.

    AFAD'dan yapılan açıklamada, "Afet bölgesindeki hasarlı yapılara kesinlikle girilmemesi gerekmektedir." denildi. Bakan Murat Kurum, Elazığ'da 5 Malatya'da 25 binanın yıkıldığını belirtti.

  3. Acun Ilıcalı

    Acun Ilıcalı

  4. Doğa Rutkay  <br>  Can kaybı sayısı gitgide artıyor sabah olana dek her saniye artacak üzüntüsünden gözümü kırpamadım bile... Ne acı bir durumun içindeyiz.

    Doğa Rutkay
    Can kaybı sayısı gitgide artıyor sabah olana dek her saniye artacak üzüntüsünden gözümü kırpamadım bile... Ne acı bir durumun içindeyiz.

  5. Demet Akalın  <br>  Geçmiş olsun Elazığ! Biz ne yapabiliriz gerçekten çok üzücü ve çaresiz kalmak.

    Demet Akalın
    Geçmiş olsun Elazığ! Biz ne yapabiliriz gerçekten çok üzücü ve çaresiz kalmak.

  6. Mustafa Sandal<br>    Yürekler burkuldu. Elazığ için dualarımız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diliyorum.

    Mustafa Sandal
    Yürekler burkuldu. Elazığ için dualarımız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet ailelerine sabır diliyorum.

  7. Engin Altan Düzyatan  <br>  Elazığ&#8217; da meydana gelen Malatya ve civar şehirleri de etkileyen deprem çok üzücü... Can kayıpları için Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar, dualarımız can kaybının artmaması için&#8230; Milletimizin başı sağ olsun.

    Engin Altan Düzyatan
    Elazığ’ da meydana gelen Malatya ve civar şehirleri de etkileyen deprem çok üzücü... Can kayıpları için Allah rahmet eylesin. Yaralılara acil şifalar, dualarımız can kaybının artmaması için… Milletimizin başı sağ olsun.

  8. Hülya Koçyiğit<br>    Tüm dualarımız, kalbimiz sizlerle. Allah bir daha yaşatmasın. Kaybettiğimiz canlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Elazığ.

    Hülya Koçyiğit
    Tüm dualarımız, kalbimiz sizlerle. Allah bir daha yaşatmasın. Kaybettiğimiz canlara Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun Elazığ.

  9. Mahsun Kırmızıgül  <br>  Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar, geride kalan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

    Mahsun Kırmızıgül
    Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralılara acil şifalar, geride kalan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

  10. Nebahat Çehre  <br>  Kalbimiz de dualarımız da sizin için

    Nebahat Çehre
    Kalbimiz de dualarımız da sizin için

  11. Fazıl Say<br>    Kayıplarımıza Allah&#8217;tan rahmet diliyorum, sayının artmaması umuduyla.

    Fazıl Say
    Kayıplarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, sayının artmaması umuduyla.

  12. Nazan Öncel<br>    Geçmiş olsun Elazığ.

    Nazan Öncel
    Geçmiş olsun Elazığ.

  13. Seren Serengil<br>    Çok üzgünüm, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin tüm Elazığ halkına büyük geçmiş olsun.

    Seren Serengil
    Çok üzgünüm, hayatını kaybeden vatandaşlarımızın mekanı cennet olsun Allah ailelerine sabır versin tüm Elazığ halkına büyük geçmiş olsun.

  14. Gökhan Özoğuz<br>    Kalbimiz seninle Elazığ...

    Gökhan Özoğuz
    Kalbimiz seninle Elazığ...