İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Kobe Bryant'ın Ölümüyle İlgili Şok Gerçek Ortaya Çıktı!

Kobe Bryant'ın helikopter kazası geçirip hayatını kaybetmesi tüm dünyayı yasa boğdu. Şok eden ölümle ilgili gerçekler de ortaya çıkmaya başladı.

  1. Kobe Bryant'ın helikopter kazası geçirip hayatını kaybetmesi tüm dünyayı yasa boğdu. Şok eden ölümle ilgili gerçekler de ortaya çıkmaya başladı.

    Kobe Bryant'ın helikopter kazası geçirip hayatını kaybetmesi tüm dünyayı yasa boğdu. Şok eden ölümle ilgili gerçekler de ortaya çıkmaya başladı.

  2. NBA efsanesi Kobe Bryant, helipkopter kazasının ardından 41 yaşında hayatını kaybetti. Helikopterde bulunan Kobe'nin 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant da hayata gözlerini yumdu.

    NBA efsanesi Kobe Bryant, helipkopter kazasının ardından 41 yaşında hayatını kaybetti. Helikopterde bulunan Kobe'nin 13 yaşındaki kızı Gianna Bryant da hayata gözlerini yumdu.

  3. Kaza sırasında Kobe Bryant ve kızı Gigi ile birlikte bulunan kişilerin kimlikleri de belli oldu. Orange Coast College beyzbol takımının koçu John Altobelli, kızı Alyssa Altobelli, eşi Keri Altobelli, helikopterde yer alıyordu. Orange County basketbol takımının asistan koçu Christiana Mauser de helipkopterin içindeydi.

    Kaza sırasında Kobe Bryant ve kızı Gigi ile birlikte bulunan kişilerin kimlikleri de belli oldu. Orange Coast College beyzbol takımının koçu John Altobelli, kızı Alyssa Altobelli, eşi Keri Altobelli, helikopterde yer alıyordu. Orange County basketbol takımının asistan koçu Christiana Mauser de helipkopterin içindeydi.

  4. Christiana Mauser'in eşi Matt Mauser, sosyal medya üzerinden haberi doğrularken ''Harika bir eş ve anne kaybettik. Lütfen özel hayatımıza saygı gösterin'' dedi.

    Christiana Mauser'in eşi Matt Mauser, sosyal medya üzerinden haberi doğrularken ''Harika bir eş ve anne kaybettik. Lütfen özel hayatımıza saygı gösterin'' dedi.

  5. Los Angeles polis departmanının açıklamasına göre helikopterde toplam 9 kişi bulunuyordu.

    Los Angeles polis departmanının açıklamasına göre helikopterde toplam 9 kişi bulunuyordu.

  6. Gelen açıklamalarına göre helikopter, 'pilot hatası' nedeniyle kaza yapmış olabilir...

    Gelen açıklamalarına göre helikopter, 'pilot hatası' nedeniyle kaza yapmış olabilir...

  7. İddiaya göre yoğun sis nedeniyle pilot 15 dakika daire çizdi. Helikopter önce batıya, sonra güneye yöneldi.

    İddiaya göre yoğun sis nedeniyle pilot 15 dakika daire çizdi. Helikopter önce batıya, sonra güneye yöneldi.

  8. Güneyde dağ olduğunu anlayamayan pilot 1200'den 2000 feet'e yükseldi ve felaketi hazırladı. Helikopter 1700 feette 161 knot yani 298 km ile hızla dağa çarptı.

    Güneyde dağ olduğunu anlayamayan pilot 1200'den 2000 feet'e yükseldi ve felaketi hazırladı. Helikopter 1700 feette 161 knot yani 298 km ile hızla dağa çarptı.

  9. Helikopterin daireler çizerek düştüğü ve yere düştükten sonra alev aldığı belirtildi. Los Angeles Polis Departmanı, ''Olay yerine ulaşmamız 8 dakika, yangını söndürmemiz yaklaşık 1 saat sürdü.'' açıklamasında bulundu.

    Helikopterin daireler çizerek düştüğü ve yere düştükten sonra alev aldığı belirtildi. Los Angeles Polis Departmanı, ''Olay yerine ulaşmamız 8 dakika, yangını söndürmemiz yaklaşık 1 saat sürdü.'' açıklamasında bulundu.

  10. Şerif Alex Villanueva ise ''9 kişi uçaktaydı. Pilot artı 8 kişi. İsimleri kesin olduktan sonra basına açıklayacağız'' demişti

    Şerif Alex Villanueva ise ''9 kişi uçaktaydı. Pilot artı 8 kişi. İsimleri kesin olduktan sonra basına açıklayacağız'' demişti

  11. İngiliz The Sun gazetesi ise özel olarak verdiği haberde helikopterdeki ses kayıtlarını paylaştı.

    İngiliz The Sun gazetesi ise özel olarak verdiği haberde helikopterdeki ses kayıtlarını paylaştı.

  12. Kayıtlara göre pilot Ara Zobayan'a 'Çok alçaktan uçuyorsun' uyarısı yapıldı. Zobayan'ın alçaktan uçması nedeniyle de radardan helikopterin yeri tam olarak görülemedi. Zobayan'ın uyarıları dinlememesinin faturaları çok ağır oldu...

    Kayıtlara göre pilot Ara Zobayan'a 'Çok alçaktan uçuyorsun' uyarısı yapıldı. Zobayan'ın alçaktan uçması nedeniyle de radardan helikopterin yeri tam olarak görülemedi. Zobayan'ın uyarıları dinlememesinin faturaları çok ağır oldu...

  13. Gazeteye konuşan eski pilot Phillipe Lesourd, ses kayıtlarını dinledikten sonra ''Hava çok sisliymiş. Merkezden uyarı yapılıyor. Pilot, hava şartlarını hiçe saymış. Gelen uyarıları dinlememiş. Bu zaten iyiye işaret değildir.'' sözlerini kullandı.

    Gazeteye konuşan eski pilot Phillipe Lesourd, ses kayıtlarını dinledikten sonra ''Hava çok sisliymiş. Merkezden uyarı yapılıyor. Pilot, hava şartlarını hiçe saymış. Gelen uyarıları dinlememiş. Bu zaten iyiye işaret değildir.'' sözlerini kullandı.

  14. Önce uçakta Kobe'nin eşi Vanessa ve diğer kızlarının da bulunduğu iddia edilmiş, ardından bu iddia yalanlanmıştı. Kobe'nin Los Angeles Lakers'tan eski takım arkadaşı Rick Fox'un da helikopterde bulunduğu iddiaları asılsız çıktı.

    Önce uçakta Kobe'nin eşi Vanessa ve diğer kızlarının da bulunduğu iddia edilmiş, ardından bu iddia yalanlanmıştı. Kobe'nin Los Angeles Lakers'tan eski takım arkadaşı Rick Fox'un da helikopterde bulunduğu iddiaları asılsız çıktı.

  15. Öte yandan NBA oyuncuları ve takımları, Kobe'yi ölümsüzleştirmek için harekete geçti. Utah Jazz'in yıldız oyuncusu Donavan Mitchell, attığı tweetle Kobe Bryant'ın 24 numaralı formasının NBA tarafından emekli edilmesini önerdi.

    Öte yandan NBA oyuncuları ve takımları, Kobe'yi ölümsüzleştirmek için harekete geçti. Utah Jazz'in yıldız oyuncusu Donavan Mitchell, attığı tweetle Kobe Bryant'ın 24 numaralı formasının NBA tarafından emekli edilmesini önerdi.

  16. Dallas Mavericks Başkanı Mark Cuban ise kulüp olarak 24 numaralı formayı emekli edeceklerini açıkladı. Diğer takımlardan da benzer hareketlerin gelmesi bekleniyor.

    Dallas Mavericks Başkanı Mark Cuban ise kulüp olarak 24 numaralı formayı emekli edeceklerini açıkladı. Diğer takımlardan da benzer hareketlerin gelmesi bekleniyor.