EDHO'da Flaş Ayrılık!

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' hareketlilik sürüyor. Transfer olan oyuncuların yanı sıra flaş bir ayrılık yaşandı.

  1. ATV ekranlarının en uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oyuncu hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Naz Elmas'ın diziye veda etmesinin ardından Deniz Çakır'ın döneceği iddiası ortalığı karıştırmıştı ki izleyici hüsrana uğramıştı. Dizideki kadın oyuncu eksikliği Sanem Çelik'in dahil olmasıyla giderilmişti.

    ATV ekranlarının en uzun soluklu dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde oyuncu hareketliliği hız kesmeden devam ediyor. Naz Elmas'ın diziye veda etmesinin ardından Deniz Çakır'ın döneceği iddiası ortalığı karıştırmıştı ki izleyici hüsrana uğramıştı. Dizideki kadın oyuncu eksikliği Sanem Çelik'in dahil olmasıyla giderilmişti.

  2. Sanem Çelik'in diziye dahil olmasının ardından ise bu sezon dahil olan devlet tiyatrosu oyuncusu Murat Özben, son bölümde diziden ayrıldı.

    Sanem Çelik'in diziye dahil olmasının ardından ise bu sezon dahil olan devlet tiyatrosu oyuncusu Murat Özben, son bölümde diziden ayrıldı.

  3. Özben, “Güzel arkadaşlıklar dostluklar kurdum. Oynadığım karakter senaryo gereği ölmesi gerekiyordu. Bundan sonraki süreçte yeni projeler ile tekrar ekranda olacağım” dedi.

    Özben, “Güzel arkadaşlıklar dostluklar kurdum. Oynadığım karakter senaryo gereği ölmesi gerekiyordu. Bundan sonraki süreçte yeni projeler ile tekrar ekranda olacağım” dedi.

  4. Öte yandan geçtiğimiz günlerde EDHO'ya flaş bir transfer daha gerçekleşti. Arka Sıradakiler dizisinde Oktay karakterine hayat veren Bülent Çetinaslan, EDHO'nun kadrosuna dahil oldu.

    Öte yandan geçtiğimiz günlerde EDHO'ya flaş bir transfer daha gerçekleşti. Arka Sıradakiler dizisinde Oktay karakterine hayat veren Bülent Çetinaslan, EDHO'nun kadrosuna dahil oldu.

  5. Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Bülent Çetinaslan'ın EDHO'ya katılma haberini menajeri sosyal medya hesabından duyurdu.

    Uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Bülent Çetinaslan'ın EDHO'ya katılma haberini menajeri sosyal medya hesabından duyurdu.

  6. Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen'in rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Sanem Çelik ve Olcay Yusufoğlu'nun ardından gelen Bülent Çetinaslan, yeni imajıyla da dikkat çekiyor.

    Yönetmenliğini Onur Tan'ın üstlendiği, başrollerinde Oktay Kaynarca, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Mustafa Üstündağ, Hüseyin Avni Danyal, Burak Sergen'in rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a Sanem Çelik ve Olcay Yusufoğlu'nun ardından gelen Bülent Çetinaslan, yeni imajıyla da dikkat çekiyor.