Afili Aşk'ta Reyting Uğruna Bunu Yaptılar!

Kanal D'nin sıcak, samimi ve romantik komedi tarzıda başlayan dizisi Afili Aşk'ta işler iyice sarpa sardı izleyici özellikle son bölümde isyan etti reyting uğruna bu yapılır mı dedi.

  1. Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk son bölümü ile dün akşam seyircisi ile buluştu. Kanalın en çok izlenen dizilerinden biri olan Afili Aşk'ta özellikle son bölümlerde işler iyice arap saçına döndü seyircinin beyni yandı.

    Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk son bölümü ile dün akşam seyircisi ile buluştu. Kanalın en çok izlenen dizilerinden biri olan Afili Aşk'ta özellikle son bölümlerde işler iyice arap saçına döndü seyircinin beyni yandı.

  2. İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğlu Kerem ile Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe'nin komik aşk hikayesini anlatan Afili Aşk dizisinin başrollerinde. Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk  gibi genç isimlerim yanı sıra Altan Erkekli, Neşe Beykent gibi usta oyuncular da var.

    İstanbul’un çok eski tekstilcilerinden olan Yiğiter ailesinin yakışıklı ve çapkın oğlu Kerem ile Keremlerin atölyesinde işçi olarak çalışan Ayşe'nin komik aşk hikayesini anlatan Afili Aşk dizisinin başrollerinde. Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk gibi genç isimlerim yanı sıra Altan Erkekli, Neşe Beykent gibi usta oyuncular da var.

  3. Çarşamba günleri ekrana gelen dizi sıcak, içten ve romantik komedi tadında başladığı ekran serüvenine şu günlerde nerdeyse dram şeklinde devam ediyor. Ayşe ile Kerem'in boşanması sonrası yaşananlar izleyiciyi kızdırdı.     ilk bölümden farklı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile izleyiciden tam not aldı. Reyting başarısı ile kanalın da yüzünü güldüren dizideki mantık hataları ise seyircinin gözünden kaçmıyor.

    Çarşamba günleri ekrana gelen dizi sıcak, içten ve romantik komedi tadında başladığı ekran serüvenine şu günlerde nerdeyse dram şeklinde devam ediyor. Ayşe ile Kerem'in boşanması sonrası yaşananlar izleyiciyi kızdırdı. ilk bölümden farklı senaryosu ve oyuncu kadrosu ile izleyiciden tam not aldı. Reyting başarısı ile kanalın da yüzünü güldüren dizideki mantık hataları ise seyircinin gözünden kaçmıyor.

  4. Kerem ile Ayşe başlarda formalite olarak evlenseler de ilerleyen bölümlerde aşık olmuş ve seyirci onların aşkına inanmıştı. Ama son bölümlerde Kerem ve Ayşe'nin arasına kara kedi girdi, anlaşmalı evlilik bitti.

    Kerem ile Ayşe başlarda formalite olarak evlenseler de ilerleyen bölümlerde aşık olmuş ve seyirci onların aşkına inanmıştı. Ama son bölümlerde Kerem ve Ayşe'nin arasına kara kedi girdi, anlaşmalı evlilik bitti.

  5. Senaryonun bundan sonrası ise çok vahim; dizinin giderek reyting kaybettiği gören senaristler bu kez çok farklı bir yol izledi. Herkesin sempatisini kazanan komik hallerine alıştığımız Kerem ve Ayşe'yi kötü karakter olarak yansıtmaya başladı.

    Senaryonun bundan sonrası ise çok vahim; dizinin giderek reyting kaybettiği gören senaristler bu kez çok farklı bir yol izledi. Herkesin sempatisini kazanan komik hallerine alıştığımız Kerem ve Ayşe'yi kötü karakter olarak yansıtmaya başladı.

  6. Özellikle Ayşe'nin Kerem'den boşandıktan sonra yeni biriyle tanışması hatta o kişinin istemeye gelmesi izleyicinin isyan ettiği detaylardan sadece biri.

    Özellikle Ayşe'nin Kerem'den boşandıktan sonra yeni biriyle tanışması hatta o kişinin istemeye gelmesi izleyicinin isyan ettiği detaylardan sadece biri.

  7. Dizinin son bölümü sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi. İzleyicinin gülerek izlediği dizinin ana karakterlerinin kötü gösterilmesi üzerine seyirci senariste 'neden bizi nefret ettiriyorsunuz' diye sordu.

    Dizinin son bölümü sosyal medyada da çok konuşulanlar arasına girdi. İzleyicinin gülerek izlediği dizinin ana karakterlerinin kötü gösterilmesi üzerine seyirci senariste 'neden bizi nefret ettiriyorsunuz' diye sordu.