Çin'in Hepsi Hastane Oldu İnanılmaz Görüntüler Geliyor

ÇİN 'den dünyaya yayılan coronavirüsü nedeniyle olağanüstü önlemler alınıyor. Pekin hükümeti neredeyse bütün şehri hastaneye dönüştürdü. İşte gelen inanılmaz görüntüler...

  1. Çin Corona virüsü ile bu binalarda savaşacak! İlk kez görüntülendi  <br>  Dün coronavirüsünde en ölümcül gün yaşandı. Ölü sayısı 425'e yükseldi. Çin'in coronavirüsü eylem planında en önemli faz olan geniş kapasiteli hastaneler birer birer açılıyor. Gelen son dakika bilgisine göre, Wuhan'da bir sergi merkezi de hastane olarak kullanılacak. Gelen son dakika haberine göre, Pekin hükümeti neredeyse bütün şehri hastaneye dönüştürdü.

    Çin Corona virüsü ile bu binalarda savaşacak! İlk kez görüntülendi
    Dün coronavirüsünde en ölümcül gün yaşandı. Ölü sayısı 425'e yükseldi. Çin'in coronavirüsü eylem planında en önemli faz olan geniş kapasiteli hastaneler birer birer açılıyor. Gelen son dakika bilgisine göre, Wuhan'da bir sergi merkezi de hastane olarak kullanılacak. Gelen son dakika haberine göre, Pekin hükümeti neredeyse bütün şehri hastaneye dönüştürdü.

  2. Çin'i saran ve dünyaya yayılmaya başlayan yeni tip coronavirüsü ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.Çin'in virüsün yayılmasını durdurmak adına yaptığı hamleler yeterli gelmiyor. Hala tedavisi bulunamayan yeni tip coronavirüsü hızla yayılmaya devam ediyor.

    Çin'i saran ve dünyaya yayılmaya başlayan yeni tip coronavirüsü ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.Çin'in virüsün yayılmasını durdurmak adına yaptığı hamleler yeterli gelmiyor. Hala tedavisi bulunamayan yeni tip coronavirüsü hızla yayılmaya devam ediyor.

  3. Pekin hükümetinin virüs salgınını durdurmak adına en önemli hamlelerinden biri hızla inşa edilen sağlık merkezleri ve hastaneler.Bu çabaya bir örnek daha fotoğraflara yansımış oldu. Coronavirüsünün doğduğu yer olan Wuhan'da bir sergi merkezi hastaneye dönüştürüldü.

    Pekin hükümetinin virüs salgınını durdurmak adına en önemli hamlelerinden biri hızla inşa edilen sağlık merkezleri ve hastaneler.Bu çabaya bir örnek daha fotoğraflara yansımış oldu. Coronavirüsünün doğduğu yer olan Wuhan'da bir sergi merkezi hastaneye dönüştürüldü.

  4. Wuhan'da yetkililer; üç binayı biri jimnastik salonu ve bir diğeri de yine sergi merkezi olmak üzere 3 binayı daha dönüşüme sokacaklarını açıkladılar.Yetkililer hastaneye dönüştürülen bu binalara yeni tip coronavirüsüne dair hafif semptomları olan hastaların nakledileceğini duyurdu.

    Wuhan'da yetkililer; üç binayı biri jimnastik salonu ve bir diğeri de yine sergi merkezi olmak üzere 3 binayı daha dönüşüme sokacaklarını açıkladılar.Yetkililer hastaneye dönüştürülen bu binalara yeni tip coronavirüsüne dair hafif semptomları olan hastaların nakledileceğini duyurdu.

  5. Çin'in bu olağanüstü çabası ne kadar başarılı oluyor bilinmez ama virür yayılma hızı şu an için yavaşlatılabilmiş değil.Virüs nedeniyle 425 kişi yaşamını yitirdi ve coronavirüsünde en ölümcül gün yaşanmış oldu. 20 bin 438 kişi ise virüsten enfekte olmuş durumda.

    Çin'in bu olağanüstü çabası ne kadar başarılı oluyor bilinmez ama virür yayılma hızı şu an için yavaşlatılabilmiş değil.Virüs nedeniyle 425 kişi yaşamını yitirdi ve coronavirüsünde en ölümcül gün yaşanmış oldu. 20 bin 438 kişi ise virüsten enfekte olmuş durumda.