Güldür Güldür Show Programında Önemli Değişiklik!

programda önemli bir değişiklik yapıldı.

  1. Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranında hayranları ile buluşmaya devam ediyor. Ancak programda önemli bir değişiklik yapıldı.

    Yapımcılığını BKM’in üstlendiği, ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show kahkaha dolu skeçleri ve sevilen kadrosu ile Show TV ekranında hayranları ile buluşmaya devam ediyor. Ancak programda önemli bir değişiklik yapıldı.

  2. Yeni bölümleri Cuma akşamları yayınlanan program artık Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Birçok izleyici programın Cuma yayınlanacağını zannediyor ama Show TV aldığı karar ile gün değişikliğine gitti.

    Yeni bölümleri Cuma akşamları yayınlanan program artık Perşembe günü izleyicilerle buluşacak. Birçok izleyici programın Cuma yayınlanacağını zannediyor ama Show TV aldığı karar ile gün değişikliğine gitti.

  3. Bu değişikliğin sebebinin de Cuma akşamları reytinglerin düşmesi olarak değerlendiriliyor. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show yeni bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyecek!

    Bu değişikliğin sebebinin de Cuma akşamları reytinglerin düşmesi olarak değerlendiriliyor. 7’den 70’e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show yeni bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyecek!