İşte O Ses Türkiye Yıldızlar Gecesi Şampiyonu!

Tv8 ekranlarının sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'de yıldızlar gecesi yaşandı. O Ses Türkiye'de son 10 yılın şampiyonu canlı yayında belli oldu. Acun Ilıcalı, bu sefer işitme engelliler yararına gece düzenledi. Ferat Ünger birinci oldu.

  1. Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye finale doğru giderken yine adından bir yardım kampanyası ile söz ettirdi. Dün akşam ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışması, işitme engelliler yararına düzenlendi. Geceye O Ses Türkiye'ye damga vuran yıldızlar katıldı ve son 10 yılın şampiyonu canlı yayında belli oldu.

    Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye finale doğru giderken yine adından bir yardım kampanyası ile söz ettirdi. Dün akşam ekranlara gelen O Ses Türkiye yarışması, işitme engelliler yararına düzenlendi. Geceye O Ses Türkiye'ye damga vuran yıldızlar katıldı ve son 10 yılın şampiyonu canlı yayında belli oldu.

  2. İşitme engelliler yararına düzenlenen gecede ilk sezonların şampiyonları Ferat Üngür, Dodan Özerden, Mustafa Bozkurt, Oğuz Berkay Fidan ve Hasan Doğru gibi isimler sahne aldı. Gecenin birincisi ise Ferat Ünger oldu.

    İşitme engelliler yararına düzenlenen gecede ilk sezonların şampiyonları Ferat Üngür, Dodan Özerden, Mustafa Bozkurt, Oğuz Berkay Fidan ve Hasan Doğru gibi isimler sahne aldı. Gecenin birincisi ise Ferat Ünger oldu.

  3. Gruplar halinde sahne alan yarışmacılar, SMS oylamaları sonucunda grup birincisi olmak için performans sergiledi.

    Gruplar halinde sahne alan yarışmacılar, SMS oylamaları sonucunda grup birincisi olmak için performans sergiledi.

  4. Sms oylamasıyla canlı yayında gerçekleşen finale ise Ferat Üngür, Dodan Özerden, Mustafa Bozkurt ve Hasan Doğru kaldı.

    Sms oylamasıyla canlı yayında gerçekleşen finale ise Ferat Üngür, Dodan Özerden, Mustafa Bozkurt ve Hasan Doğru kaldı.

  5. Son sms oylamasının sonucuna göre ise O Ses Türkiye Yıldızlar Gecesi'nde 10 yılın şampiyonu Ferat Üngür oldu.

    Son sms oylamasının sonucuna göre ise O Ses Türkiye Yıldızlar Gecesi'nde 10 yılın şampiyonu Ferat Üngür oldu.

  6. Ferat Üngür, şampiyonluk kupasını Murat Boz'un elinden aldı.

    Ferat Üngür, şampiyonluk kupasını Murat Boz'un elinden aldı.

  7. Öte yandan O Ses Türkiye'de ilk olarak 2018'in Ekim ayında katılan Ferat Üngür, Zülfü Kaküllerin Amber Misali'ni seslendirmiş ve jüri üyelerini döndürmeyi başarmıştı.

    Öte yandan O Ses Türkiye'de ilk olarak 2018'in Ekim ayında katılan Ferat Üngür, Zülfü Kaküllerin Amber Misali'ni seslendirmiş ve jüri üyelerini döndürmeyi başarmıştı.

  8. Başarılı isim, Murat Boz'un takımına katılmıştı. O Ses Türkiye'nin 2019 Şubat ayında ekrana gelen finalinde ise sms oylamaları sonucunda şampiyon olmuştu.

    Başarılı isim, Murat Boz'un takımına katılmıştı. O Ses Türkiye'nin 2019 Şubat ayında ekrana gelen finalinde ise sms oylamaları sonucunda şampiyon olmuştu.

  9. Ferat Üngür kimdir?: Diyarbakır doğumlu olan Ferat Üngür, lisansını Adıyaman Üniversitesi'nde Müzikoloji bölümünde tamamladı. O Ses Türkiye sahnesine çıkma cesaretini bu yıl gösterebildiğini söyleyen Ferat Üngür, bazı mekanlarda sahne alıyor.

    Ferat Üngür kimdir?: Diyarbakır doğumlu olan Ferat Üngür, lisansını Adıyaman Üniversitesi'nde Müzikoloji bölümünde tamamladı. O Ses Türkiye sahnesine çıkma cesaretini bu yıl gösterebildiğini söyleyen Ferat Üngür, bazı mekanlarda sahne alıyor.

  10. Ferat Üngür, O Ses Türkiye’ye “Zülfü Kaküllerin Amber Misali” şarkısıyla katılmıştı. O Ses Türkiye finalisti Ferat Üngür'ün sesi 2016-2017 şampiyonu Dodan Özer'e benzetilmişti.

    Ferat Üngür, O Ses Türkiye’ye “Zülfü Kaküllerin Amber Misali” şarkısıyla katılmıştı. O Ses Türkiye finalisti Ferat Üngür'ün sesi 2016-2017 şampiyonu Dodan Özer'e benzetilmişti.