NATO Karargahı'nda Dikkat Çeken Kareler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Mark Esper ile görüştü. Görüşmede, Suriye ve Irak'taki güvenlik ve savunma konularıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulduğu, ayrıca İdlib ile ilgili hem ABD hem de NATO'nun daha somut katkılarda bulunmasının öneminin de ifade edildiği öğrenildi.

  1. Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında gerçekleştirilen "Harekat ve Misyonlar" konulu ilk oturuma katıldı, çekilen "aile fotoğrafı"nda yer aldı.

    Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı kapsamında gerçekleştirilen "Harekat ve Misyonlar" konulu ilk oturuma katıldı, çekilen "aile fotoğrafı"nda yer aldı.

  2. NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’de bulunan Bakan Akar, İtalya Savunma Bakanı Lorenzo Guerini ve Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak ile birer görüşme yaptı.

    NATO Savunma Bakanları Toplantısı için Brüksel’de bulunan Bakan Akar, İtalya Savunma Bakanı Lorenzo Guerini ve Polonya Savunma Bakanı Mariusz Blaszczak ile birer görüşme yaptı.

  3. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği NATO Karargâhı’nda Ukrayna Savunma Bakanı Andriy Zagorodnyuk ile görüşme gerçekleştirdi.

    Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı için gittiği NATO Karargâhı’nda Ukrayna Savunma Bakanı Andriy Zagorodnyuk ile görüşme gerçekleştirdi.

  4. Bakan Akar, Türkiye'nin NATO Daimi Temsilciliği ile Türk Askeri Temsil Heyeti (TMR) Başkanlığını ziyaret ederek NATO Karargâhı’nda görevli personelle bir araya geldi.

    Bakan Akar, Türkiye'nin NATO Daimi Temsilciliği ile Türk Askeri Temsil Heyeti (TMR) Başkanlığını ziyaret ederek NATO Karargâhı’nda görevli personelle bir araya geldi.