Yasak Elma'da Ayrılıklar Peş Peşe Geldi

FOX TV'de yayımlanan Yasak Elma dizisinde Tuvana Türkay'ın veda etmesinin ardından ayrılıklar sürüyor. Usta oyuncu da 71. bölümde Yasak Elma dizisine veda edecek.

  1. Yasak Elma dizisindeki heyecan ve entrika hız kesmeden devam ederken ayrılıklar da peş peşe geliyor. Geçtiğimiz günlerde diziye Tuvana Türkay'ın veda edeceği öğrenilmiş, güzel oyuncunun hayranları hayal kırıklığına uğramıştı.

    Yasak Elma dizisindeki heyecan ve entrika hız kesmeden devam ederken ayrılıklar da peş peşe geliyor. Geçtiğimiz günlerde diziye Tuvana Türkay'ın veda edeceği öğrenilmiş, güzel oyuncunun hayranları hayal kırıklığına uğramıştı.

  2. Dizideki yaprak dökümü Tuvana Türkay ile sınırlı kalmadı. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, usta yapımcı Fatih Aksoy imzalı Yasak Elma dizisinde önümüzdeki bölümlerde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

    Dizideki yaprak dökümü Tuvana Türkay ile sınırlı kalmadı. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu, usta yapımcı Fatih Aksoy imzalı Yasak Elma dizisinde önümüzdeki bölümlerde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

  3. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin oynadığı sevilen dizide Nadir Kılıç karakterini canlandıran Hakan Karahan, 71. bölümde diziden ayrılacak.

    Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam ve Eda Ece'nin oynadığı sevilen dizide Nadir Kılıç karakterini canlandıran Hakan Karahan, 71. bölümde diziden ayrılacak.

  4. Öte yandan bu hafta reytinglerde büyük bir başarıya imza atan Yasak Elma, önümüzdeki sezon da devam edecek.

    Öte yandan bu hafta reytinglerde büyük bir başarıya imza atan Yasak Elma, önümüzdeki sezon da devam edecek.

  5. Yeni bölümde ise Zeynep Bastık sürprizi yaşanacak. Yasak Elma'nın geçtiğimiz sezonlarında İrem karakteriyle rol alan Bastık, yeni bölüm fragmanında da izleyicinin karşısına çıktı.

    Yeni bölümde ise Zeynep Bastık sürprizi yaşanacak. Yasak Elma'nın geçtiğimiz sezonlarında İrem karakteriyle rol alan Bastık, yeni bölüm fragmanında da izleyicinin karşısına çıktı.

  6. Geçtiğimiz günlerde de Leyla karakterine hayat veren Tuvana Türkay'ın diziye 70. bölümde veda edeceği bilgisine ulaşılmıştı.

    Geçtiğimiz günlerde de Leyla karakterine hayat veren Tuvana Türkay'ın diziye 70. bölümde veda edeceği bilgisine ulaşılmıştı.