Deneyden Salgın Çıktı! Koronavirüs İle İlgili Yeni İddia....

Koronovirüs kaynağının laboratuvarda tutulan 605 hayvan olduğunu iddia eden bilim adamları, yarasaların bir araştırmacıya saldırdığını ve kan gördüklerini iddia etti.

  1. Güney Çin Teknoloji Üniversitesi’nden bilim adamları Botao Xiao ve Lei Xiao, bin 771 kişiyi öldüren yeni tip koronavirüsün çıkış noktasının, Vuhan’daki Hastalık Kontrol Merkezi olabileceğini yazdı.

    Güney Çin Teknoloji Üniversitesi’nden bilim adamları Botao Xiao ve Lei Xiao, bin 771 kişiyi öldüren yeni tip koronavirüsün çıkış noktasının, Vuhan’daki Hastalık Kontrol Merkezi olabileceğini yazdı.

  2. Bilim adamlarının tezine göre, kentteki hayvan pazarına sadece 300 metre mesafede bulunan merkezde bulunan ve aralarında atnalı türünden yarasaların da olduğu deney hayvanları, hastalığın yayılmasında rol oynadı.

    Bilim adamlarının tezine göre, kentteki hayvan pazarına sadece 300 metre mesafede bulunan merkezde bulunan ve aralarında atnalı türünden yarasaların da olduğu deney hayvanları, hastalığın yayılmasında rol oynadı.

  3. Uzmanlar, koronavirüsle bağlantılı olduğu düşünülen merkezdeki yarasaların bir araştırmacıya saldırdığını ve yarasa kanı derisine temas eden araştırmacının karantinaya alındığını yazdı.

    Uzmanlar, koronavirüsle bağlantılı olduğu düşünülen merkezdeki yarasaların bir araştırmacıya saldırdığını ve yarasa kanı derisine temas eden araştırmacının karantinaya alındığını yazdı.

  4. Araştırmacılar, yerel halkın ifadelerine göre bölgede yarasa eti tüketilmediğine de dikkati çekti.

    Araştırmacılar, yerel halkın ifadelerine göre bölgede yarasa eti tüketilmediğine de dikkati çekti.

  5. Çin’de can kaybı bin 771’e yükseldi. 7 bin 264 kişinin virüs taşıdığından şüpheleniliyor. Singapur’da 2 yeni vakanın tespit edilmesiyle sayı 77’ye yükseldi.

    Çin’de can kaybı bin 771’e yükseldi. 7 bin 264 kişinin virüs taşıdığından şüpheleniliyor. Singapur’da 2 yeni vakanın tespit edilmesiyle sayı 77’ye yükseldi.