Mide Ağrılarına Son! İşte Doğal Çözüm...

Limonla karıştırarak içeceğiniz nane çayı midenizi rahatlatır, bulantıyı ilaç içmeye gerek kalmadan kısa sürede geçirir.

  1. Nane, hafif acı tadı ve kokusuyla iştah açar, sindirim sistemini rahatlatır, hazmı kolaylaştırır, mide ve bağırsak gazlarını giderir, mide ağrılarına karşı fayda sağlar.

    Nane, hafif acı tadı ve kokusuyla iştah açar, sindirim sistemini rahatlatır, hazmı kolaylaştırır, mide ve bağırsak gazlarını giderir, mide ağrılarına karşı fayda sağlar.

  2. Özellikle nane limon çayı, mide bulantılarına karşı halk arasında oldukça iyi bilinen ve bulantısı durumlarında yapılan bir çaydır.

    Özellikle nane limon çayı, mide bulantılarına karşı halk arasında oldukça iyi bilinen ve bulantısı durumlarında yapılan bir çaydır.

  3. Yaprakları çiğnendiğinde, ağız kokularını yok eder. Safra akışını düzenlenmesi, bağırsak solucanlarını, kurtlarını düşürmesi, kalbe iyi gelmesi, kalp hastalıklarına engel olması da diğer faydaları arasındadır.

    Yaprakları çiğnendiğinde, ağız kokularını yok eder. Safra akışını düzenlenmesi, bağırsak solucanlarını, kurtlarını düşürmesi, kalbe iyi gelmesi, kalp hastalıklarına engel olması da diğer faydaları arasındadır.

  4. Kas ağrılarını geçirmeye yardım eder. Şiddetli baş ağrıları, migren, uykusuzluk, stres, yorgunluk gibi durumlarda da fayda sağlar.

    Kas ağrılarını geçirmeye yardım eder. Şiddetli baş ağrıları, migren, uykusuzluk, stres, yorgunluk gibi durumlarda da fayda sağlar.

  5. ÇOK SICAK OLMAMALI  2 bardak su 15 dakika kadar kaynatıldıktan sonra suyun üzerine 2 tatlı kaşığı kurutulmuş nane ilave edilerek 10 dakika bu şekilde demlenir.

    ÇOK SICAK OLMAMALI 2 bardak su 15 dakika kadar kaynatıldıktan sonra suyun üzerine 2 tatlı kaşığı kurutulmuş nane ilave edilerek 10 dakika bu şekilde demlenir.

  6. Daha sonra bu bitkinin çayı ocaktan alınarak biraz soğumasını bekledikten sonra içilmelidir. (Kaynak: Güneş Gazetesi)

    Daha sonra bu bitkinin çayı ocaktan alınarak biraz soğumasını bekledikten sonra içilmelidir. (Kaynak: Güneş Gazetesi)