İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yıllar Sonra Geri Döndü...

Bir dönem psikolojik tedavi gören Arda Kural, setlere geri döndü...

  1. 'Eyvah Babam' dizisi ile ünlenen ve yerli Leonardo olarak tanınan Arda Kural, zor günleri geride bıraktı. 2017 yılında Psikonevroz teşhisi konulan ve bir süre tedavi gören Kural, setlere geri döndü.

    'Eyvah Babam' dizisi ile ünlenen ve yerli Leonardo olarak tanınan Arda Kural, zor günleri geride bıraktı. 2017 yılında Psikonevroz teşhisi konulan ve bir süre tedavi gören Kural, setlere geri döndü.

  2. Arda Kural, TRT ekranlarında izleyici ile buluşan 'Tutunamayanlar' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Haberi 'Tutunamayanlar' dizisinin senarist ve yönetmenlerinden Osman Nail Doğan Twitter hesabından duyurdu.

    Arda Kural, TRT ekranlarında izleyici ile buluşan 'Tutunamayanlar' dizisinin kadrosuna dahil oldu. Haberi 'Tutunamayanlar' dizisinin senarist ve yönetmenlerinden Osman Nail Doğan Twitter hesabından duyurdu.

  3. NE OLMUŞTU  <br>  Arda Kural, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi&#8217;nde şizofreni tedavisi gördüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Annesi Gülnur Kural&#8217;la birlikte Büyükçekmece&#8217;deki bir apartman dairesinde yaşayan oyuncu, maddi sıkıntılar nedeniyle yine zor günler geçirmişti.

    NE OLMUŞTU
    Arda Kural, 2012 yılında Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde şizofreni tedavisi gördüğü haberleriyle gündeme gelmişti. Annesi Gülnur Kural’la birlikte Büyükçekmece’deki bir apartman dairesinde yaşayan oyuncu, maddi sıkıntılar nedeniyle yine zor günler geçirmişti.

  4. Anne Gülnur Kural, ev sahibinin isteği üzerine eşyalarını alıp abisinin yanına taşındı. Arda Kural ise annesinin ısrarlarına rağmen evden ayrılmak istemedi. Boş dairede kalmaya devam eden eski oyuncu, geceleri de bahçedeki hamakta uyumaya başladı. Ancak komşuları, garip davranışları nedeniyle Kural&#8217;dan rahatsız olunca polise şikayette bulundu.

    Anne Gülnur Kural, ev sahibinin isteği üzerine eşyalarını alıp abisinin yanına taşındı. Arda Kural ise annesinin ısrarlarına rağmen evden ayrılmak istemedi. Boş dairede kalmaya devam eden eski oyuncu, geceleri de bahçedeki hamakta uyumaya başladı. Ancak komşuları, garip davranışları nedeniyle Kural’dan rahatsız olunca polise şikayette bulundu.

  5. Arda Kural&#8217;ın çocukları korkuttuğunu öne süren komşuları, genç adamı bahçeden kovdu. Durumu öğrenince soluğu eski apartmanında alan Gülnur Kural ise mahalleyi ayağa kaldırdı. Komşularını bahçede toplayan Kural, &#8220;Oğlum benimle gelmiyor, çünkü burayı çok seviyor. Ben abimin evinde kalıyorum, ne yapayım param yok. Oğlumun kimseye zararı yok, buradan ayrılmak istemiyor sadece&#8221; diyerek serzenişte bulundu. Arda Kural&#8217;ın boş evde kalan kıyafetleri, komşuları tarafından valizlere doldurulup apartmanın kapısına konuldu

    Arda Kural’ın çocukları korkuttuğunu öne süren komşuları, genç adamı bahçeden kovdu. Durumu öğrenince soluğu eski apartmanında alan Gülnur Kural ise mahalleyi ayağa kaldırdı. Komşularını bahçede toplayan Kural, “Oğlum benimle gelmiyor, çünkü burayı çok seviyor. Ben abimin evinde kalıyorum, ne yapayım param yok. Oğlumun kimseye zararı yok, buradan ayrılmak istemiyor sadece” diyerek serzenişte bulundu. Arda Kural’ın boş evde kalan kıyafetleri, komşuları tarafından valizlere doldurulup apartmanın kapısına konuldu

  6. Hürriyet'ten Zelal Özalp'e konuşan Arda Kural , &#8220;Evim yok artık. O yüzden sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebildiğim bu kafede yaşayacağım. Sadece burada da değil, her yer benim evim. Şezlong dolu Büyükçekmece. Buralarda uyuyorum ama mutlu uyuyorum&#8221; açıklamasını yapmıştı...

    Hürriyet'ten Zelal Özalp'e konuşan Arda Kural , “Evim yok artık. O yüzden sevdiğim Büyükçekmece insanlarını yakından görebildiğim bu kafede yaşayacağım. Sadece burada da değil, her yer benim evim. Şezlong dolu Büyükçekmece. Buralarda uyuyorum ama mutlu uyuyorum” açıklamasını yapmıştı...