Galatasaray Maçından Sonra O An...

Fenerbahçe, üç büyük rakibine karşı iç sahada 49 maç sonra kaybetti. 3-1'lik Galatasaray maçının ardından Kadıköy'de büyük bir üzüntü vardı...

  1. Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasındaki derbi maçta Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 yenilerek şampiyonluk şansını oldukça zora soktu.

    Fenerbahçe, Süper Lig'in 23. haftasındaki derbi maçta Kadıköy'de Galatasaray'a 3-1 yenilerek şampiyonluk şansını oldukça zora soktu.

  2. Maçın ardından Ülker Stadyumu'nda bulunan küçük bir Fenerbahçe taraftarı, göz yaşlarını tutamadı.

    Maçın ardından Ülker Stadyumu'nda bulunan küçük bir Fenerbahçe taraftarı, göz yaşlarını tutamadı.

  3. Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı 3-1 yenilmesinin ardından sarı lacivertli taraftarlar büyük bir üzüntü yaşarken genç taraftar, diğer taraftarlar tarafından sakinleştirildi.

    Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı 3-1 yenilmesinin ardından sarı lacivertli taraftarlar büyük bir üzüntü yaşarken genç taraftar, diğer taraftarlar tarafından sakinleştirildi.

  4. Ülker Stadyumu'nda yaşanan bu an, muhabirlerimiz Süleyman Arat ve Cengiz Malgır'ın objektiflerine böyle yansıdı.

    Ülker Stadyumu'nda yaşanan bu an, muhabirlerimiz Süleyman Arat ve Cengiz Malgır'ın objektiflerine böyle yansıdı.

  5. Ülker Stadı'nda etkisiz bir futbol ortaya koyan sarı-lacivertliler, Max Kruse'nin penaltı golüyle öne geçmesine rağmen Ryan Donk'un golüyle soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

    Ülker Stadı'nda etkisiz bir futbol ortaya koyan sarı-lacivertliler, Max Kruse'nin penaltı golüyle öne geçmesine rağmen Ryan Donk'un golüyle soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle gitti.

  6. Maçın son bölümlerinde Radamel Falcao'nun penaltı golüyle 2-1 geriye düşen sarı-lacivertliler, uzatma dakikalarında Henry Onyekuru'nun golüne engel olamadı ve 20 yılı aşkın süre sonra sahasında rakibine kaybetti.

    Maçın son bölümlerinde Radamel Falcao'nun penaltı golüyle 2-1 geriye düşen sarı-lacivertliler, uzatma dakikalarında Henry Onyekuru'nun golüne engel olamadı ve 20 yılı aşkın süre sonra sahasında rakibine kaybetti.

  7. 7 PUAN GERİYE DÜŞTÜ  Son 4 haftada 11 puan yitiren sarı-lacivertliler, 38 puanda kaldı. Fenerbahçe, bir maçı eksik olan lider Trabzonspor'un 7 puan gerisinde bulunuyor. Sarı-lacivertliler, averajla ikinci sıradaki Galatasaray'ın da 7 puan gerisine düştü.

    7 PUAN GERİYE DÜŞTÜ Son 4 haftada 11 puan yitiren sarı-lacivertliler, 38 puanda kaldı. Fenerbahçe, bir maçı eksik olan lider Trabzonspor'un 7 puan gerisinde bulunuyor. Sarı-lacivertliler, averajla ikinci sıradaki Galatasaray'ın da 7 puan gerisine düştü.

  8. Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe karşısında 10 maç aradan sonra galip geldi.

    Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe karşısında 10 maç aradan sonra galip geldi.

  9. Sarı-kırmızılı takım, ligde 2014-2015 sezonunda 18 Ekim 2014'te Türk Telekom Stadı'nda 2-1 kazandığı maçın ardından rakibiyle oynadığı 10 müsabakada 7 beraberlik, 3 mağlubiyet görmüştü.

    Sarı-kırmızılı takım, ligde 2014-2015 sezonunda 18 Ekim 2014'te Türk Telekom Stadı'nda 2-1 kazandığı maçın ardından rakibiyle oynadığı 10 müsabakada 7 beraberlik, 3 mağlubiyet görmüştü.

  10. Galatasaray, rakibi karşısında 5 yılı aşkın süre sonra 3 puan sevinci yaşadı.

    Galatasaray, rakibi karşısında 5 yılı aşkın süre sonra 3 puan sevinci yaşadı.

  11. Derbide karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler, 3'ü kırmızı kart olmak üzere toplam 14 kez kartına başvurdu.

    Derbide karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler, 3'ü kırmızı kart olmak üzere toplam 14 kez kartına başvurdu.

  12. Fenerbahçe'den teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcu Deniz Türüç'e kırmızı kart gösteren Meler, Galatasaray'dan da Younes Belhanda'yı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

    Fenerbahçe'den teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcu Deniz Türüç'e kırmızı kart gösteren Meler, Galatasaray'dan da Younes Belhanda'yı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.

  13. Fenerbahçe ve Galatasaray'dan 5'er futbolcuya sarı kart gösteren Meler, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i de sarı kartıyla cezalandırdı.

    Fenerbahçe ve Galatasaray'dan 5'er futbolcuya sarı kart gösteren Meler, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i de sarı kartıyla cezalandırdı.

  14. Öte yandan Fenerbahçe'de Mauricio Isla gördüğü sarı kartla cezalıduruma düştü. Isla, gelecek hafta Fraport TAV Antalyaspor'a karşı formagiyemeyecek.

    Öte yandan Fenerbahçe'de Mauricio Isla gördüğü sarı kartla cezalıduruma düştü. Isla, gelecek hafta Fraport TAV Antalyaspor'a karşı formagiyemeyecek.

  15. Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson, yaptığı penaltıyla takımının 2. golü yemesine neden oldu.

    Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Jailson, yaptığı penaltıyla takımının 2. golü yemesine neden oldu.

  16. Kadıköy'deki son maçta Aytemiz Alanyaspor karşısında 2 penaltıya neden olan Brezilyalı stoper, derbide de rakiplerinin beyaz noktaya gitmesine sebebiyet verdi.

    Kadıköy'deki son maçta Aytemiz Alanyaspor karşısında 2 penaltıya neden olan Brezilyalı stoper, derbide de rakiplerinin beyaz noktaya gitmesine sebebiyet verdi.

  17. Galatasaray'da Fenerbahçe maçı sonrası büyük sevinç! Kadıköy'de 20 yıllık galibiyetin ardından o an...

    Galatasaray'da Fenerbahçe maçı sonrası büyük sevinç! Kadıköy'de 20 yıllık galibiyetin ardından o an...

  18. Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve Kadıköy'de 20 yıl süren 'kazanamama' serisini sonlandırdı.    Tarihi gecede Galatasaray'ın galibiyetiyle birlikte sarı kırmızılı takımda büyük bir sevinç yaşandı.

    Galatasaray, Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etti ve Kadıköy'de 20 yıl süren 'kazanamama' serisini sonlandırdı. Tarihi gecede Galatasaray'ın galibiyetiyle birlikte sarı kırmızılı takımda büyük bir sevinç yaşandı.

  19. Onyekuru 90+7. dakikada attığı 3. golün ardından yedek kulübesine gitti.

    Onyekuru 90+7. dakikada attığı 3. golün ardından yedek kulübesine gitti.

  20. Nijeryalı futbolcu, yedek kulübesinde teknik direktör Fatih Terim ile birlikte selfie çektirdi.

    Nijeryalı futbolcu, yedek kulübesinde teknik direktör Fatih Terim ile birlikte selfie çektirdi.

  21. Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yedek kulübesi sahaya doğru koştu.

    Maçın bitiş düdüğüyle birlikte yedek kulübesi sahaya doğru koştu.

  22. Galatasaray antrenörü Necati Ateş, 3. golü atan Henry Onyekuru'yu kucağına alırken tüm futbolcular ve teknik heyet tek tek sarıldı.

    Galatasaray antrenörü Necati Ateş, 3. golü atan Henry Onyekuru'yu kucağına alırken tüm futbolcular ve teknik heyet tek tek sarıldı.

  23. 17 YIL SONRA VOLKAN'SIZ  Fenerbahçe formasını ile 2003 yılında giyen Volkan Demirel, 17 yıl sonra Galatasaray derbisinde yer almadı. Futbolculuk kariyerini sonlandırarak teknik heyete geçen Volkan Demirel, geride kalan süre zarfında ilk kez Galatasaray’a karşı kalede yer alamadı.

    17 YIL SONRA VOLKAN'SIZ Fenerbahçe formasını ile 2003 yılında giyen Volkan Demirel, 17 yıl sonra Galatasaray derbisinde yer almadı. Futbolculuk kariyerini sonlandırarak teknik heyete geçen Volkan Demirel, geride kalan süre zarfında ilk kez Galatasaray’a karşı kalede yer alamadı.

  24. FALCAO VE BELHANDA İLK 11’E GERİ DÖNDÜ  Galatasaray’da ise teknik direktör Fatih Terim, kritik derbi öncesinde hücum hattında Younes Belhanda ile Kolombiyalı golcü Radamel Falcao’ya şans tanıdı.

    FALCAO VE BELHANDA İLK 11’E GERİ DÖNDÜ Galatasaray’da ise teknik direktör Fatih Terim, kritik derbi öncesinde hücum hattında Younes Belhanda ile Kolombiyalı golcü Radamel Falcao’ya şans tanıdı.

  25. Faslı oyuncu Belhanda, ligde iki maç aradan sonra ilk 11’e geri dönerken son olarak Galatasaray’ın 20’inci hafta oynadığı Hes Kablo Kayserispor maçında forma giymişti.    Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao ise 19’uncu haftada oynanan İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde kendisine ilk 11’de şans bulmuş ve 1 de gol kaydetmişti.

    Faslı oyuncu Belhanda, ligde iki maç aradan sonra ilk 11’e geri dönerken son olarak Galatasaray’ın 20’inci hafta oynadığı Hes Kablo Kayserispor maçında forma giymişti. Kolombiyalı oyuncu Radamel Falcao ise 19’uncu haftada oynanan İttifak Holding Konyaspor mücadelesinde kendisine ilk 11’de şans bulmuş ve 1 de gol kaydetmişti.