Mehmet Aslantuğ Yeni Rolüyle Şaşırtacak!

Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ile Özge Özberk'in olacağı "Bir Annenin Günahı" dizisine iki yeni isim daha katıldı. Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan kadroya dahil oldu

  1. Senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul'un yaptığı dizinin başrollerini Özge Özberk (Suna) ve Mehmet Aslantuğ'un (Sadri) canlandıracağı açıklanmıştı.

    Senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul'un yaptığı dizinin başrollerini Özge Özberk (Suna) ve Mehmet Aslantuğ'un (Sadri) canlandıracağı açıklanmıştı.

  2. Genel yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yapacağı dizinin kadrosuna Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan katıldı. Mert Yazıcıoğlu'na da teklif götürülen dizi Filipinler'de yayınlanan "A Mother's Guilt" dizisinin uyarlaması olacak.

    Genel yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun yapacağı dizinin kadrosuna Deniz Barut ve Hafsanur Sancaktutan katıldı. Mert Yazıcıoğlu'na da teklif götürülen dizi Filipinler'de yayınlanan "A Mother's Guilt" dizisinin uyarlaması olacak.

  3. Özge Özberk hangi rolde olacak? : Bir Annenin Günahı'nda kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramı ele alınacak. Özge Özberk ise Suna adlı anne karakterine hayat verecek.

    Özge Özberk hangi rolde olacak? : Bir Annenin Günahı'nda kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir annenin dramı ele alınacak. Özge Özberk ise Suna adlı anne karakterine hayat verecek.

  4. Aslantuğ ise çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, dizide “Sadri” karakterine hayat verecek.

    Aslantuğ ise çok farklı bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu, dizide “Sadri” karakterine hayat verecek.

  5. 'Bir Annenin Günahı' dizisinin konusu ne?   <br>  Bir Annenin Günahı dizisinde işlemediği bir cinayetle suçlanan ve hapse düşen annenin adalet mücadelesini anlatılacak. İki çocuğu olan bekar bir annenin hayat mücadelesinin anlatılacağı Bir Annenin Günah dizisinde kalp hastası olan oğlunun ameliyat parasını bulmak için karıştığı suç ve sonrasında ki aşkı ve mücadelesi anlatılacak.

    'Bir Annenin Günahı' dizisinin konusu ne?
    Bir Annenin Günahı dizisinde işlemediği bir cinayetle suçlanan ve hapse düşen annenin adalet mücadelesini anlatılacak. İki çocuğu olan bekar bir annenin hayat mücadelesinin anlatılacağı Bir Annenin Günah dizisinde kalp hastası olan oğlunun ameliyat parasını bulmak için karıştığı suç ve sonrasında ki aşkı ve mücadelesi anlatılacak.

  6. Bir Annenin Günahı dizisi Filipinler&#8217;in ABS-CBN kanalında yayınlanan ve çok sevilen Hanggang Saan dizisinden uyarlanacak. Hanggang Saan dizisi bir çok ülkeye de A Mother&#8217;s Guilt ismi ile uyarlandı. <br>    Bir Annenin Günahı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

    Bir Annenin Günahı dizisi Filipinler’in ABS-CBN kanalında yayınlanan ve çok sevilen Hanggang Saan dizisinden uyarlanacak. Hanggang Saan dizisi bir çok ülkeye de A Mother’s Guilt ismi ile uyarlandı.
    Bir Annenin Günahı dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

  7. Son olarak Kardeş Çocukları dizisinde başrolde yer alan Mehmet Aslantuğ şimdi de Bir Annenin Günahı dizisinin erkek başrol oyuncusu oldu. Dizide Mehmet Aslantuğ ile  Özge Özberk başrolleri paylaşacak

    Son olarak Kardeş Çocukları dizisinde başrolde yer alan Mehmet Aslantuğ şimdi de Bir Annenin Günahı dizisinin erkek başrol oyuncusu oldu. Dizide Mehmet Aslantuğ ile Özge Özberk başrolleri paylaşacak

  8. Son olarak Koca Koca Yalanlar dizisinde başrolde yer alan Özge Özberk, Bir Annenin Günahı dizisinin kadın başrol oyuncusu oldu.

    Son olarak Koca Koca Yalanlar dizisinde başrolde yer alan Özge Özberk, Bir Annenin Günahı dizisinin kadın başrol oyuncusu oldu.

  9. Gelen teklifi düşünmeden kabul eden Hafsanur Sancaktutan da kadroda yer alıyor.

    Gelen teklifi düşünmeden kabul eden Hafsanur Sancaktutan da kadroda yer alıyor.

  10. Diğer dikkat çeken isim ise en son Avlu dizisinde Melis olarak izlediğimiz Deniz Barut oldu. Bir Annenin Günahı dizisi final yapan Her Yerde Sen dizisi yerine cumartesi akşamı yayında olacağı düşünülüyor.

    Diğer dikkat çeken isim ise en son Avlu dizisinde Melis olarak izlediğimiz Deniz Barut oldu. Bir Annenin Günahı dizisi final yapan Her Yerde Sen dizisi yerine cumartesi akşamı yayında olacağı düşünülüyor.