İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yasak Elma'da Şok! Diziye Veda Ediyor...

Fox TV'nin sevilen dizisi Yasak Elma'nın 71.bölüm fragmanı yayınlandı. Yoğun ilgi gören dizinin son bölümünde Halit'in yaptığı yanlışlar elinden tüm mal varlığının gitmesine sebep oldu.

  1. Şahika Nadir'i zehirledi: Yasak Elma yeni bölümde Ender, Şahika'yı şirketten kovuyor. Nadir'e giden Şahika bir darbede ondan alıyor. İntikam planı yapan Şahika, Nadir'in içkisine zehir koyuyor. Nadir yere yığılıyor ve Yasak Elma'nın yeni bölümünde Nadir ölüyor. Hakan Karahan da diziye veda edecek.

    Şahika Nadir'i zehirledi: Yasak Elma yeni bölümde Ender, Şahika'yı şirketten kovuyor. Nadir'e giden Şahika bir darbede ondan alıyor. İntikam planı yapan Şahika, Nadir'in içkisine zehir koyuyor. Nadir yere yığılıyor ve Yasak Elma'nın yeni bölümünde Nadir ölüyor. Hakan Karahan da diziye veda edecek.

  2. Son bölümde neler oldu: Fox TV ekranlarının rekortmen dizisi 70.bölümüyle yine nefesleri kesti. Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için herşeyi yaparken, Şahika artık Leyla'nın işine yaramayacağını görüp onu gözden çıkarır. Yıldız’ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız’ın hayatını fena halde değiştirirken, Halit’in yaptığı yanlışlar elinden herşeyinin gitmesine sebep olur.

    Son bölümde neler oldu: Fox TV ekranlarının rekortmen dizisi 70.bölümüyle yine nefesleri kesti. Ender, Halit’in Leyla’dan şüphelenmesi için herşeyi yaparken, Şahika artık Leyla'nın işine yaramayacağını görüp onu gözden çıkarır. Yıldız’ın elma pürelerine gelen teklif Yıldız’ın hayatını fena halde değiştirirken, Halit’in yaptığı yanlışlar elinden herşeyinin gitmesine sebep olur.

  3. Hakan Karahan kimdir? : Hakan Karahan, 1960 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yazar, şair, şarkı sözü yazarı, senarist, oyuncu ve film yapımcısıdır. Yapmış olduğu bazı çalışmalarında gerçek ismi yerine Sinan ismini kullanmaktadır.

    Hakan Karahan kimdir? : Hakan Karahan, 1960 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Yazar, şair, şarkı sözü yazarı, senarist, oyuncu ve film yapımcısıdır. Yapmış olduğu bazı çalışmalarında gerçek ismi yerine Sinan ismini kullanmaktadır.

  4. Liseyi Robert Kolej'de, üniversite eğitimini de University of Miami'de işletme üzerine tamamladı. İş hayatına 1984 yılında Cenevre'de Du Pont de Nemours şirketinde başladı.

    Liseyi Robert Kolej'de, üniversite eğitimini de University of Miami'de işletme üzerine tamamladı. İş hayatına 1984 yılında Cenevre'de Du Pont de Nemours şirketinde başladı.

  5. 2003 yılına kadar aktif olarak sürdürdüğü iş hayatının yanı sıra çeşitli yayın organlarında yetmişe yakın makale ve yazı yazdı.

    2003 yılına kadar aktif olarak sürdürdüğü iş hayatının yanı sıra çeşitli yayın organlarında yetmişe yakın makale ve yazı yazdı.

  6. Yeni Başlayanlar İçin Aikido adlı bir kitap yazan Hakan Karahan'ın, daha sonra Kafamdaki Ses ve İntizar adlı şiir kitapları çıktı.

    Yeni Başlayanlar İçin Aikido adlı bir kitap yazan Hakan Karahan'ın, daha sonra Kafamdaki Ses ve İntizar adlı şiir kitapları çıktı.