Resimli Regaib Kandili Mesajları

Regaib Kandili mesajları resimli 2020 kısa kandil tebrik sözleri

  1. Müslüman aleminin özlemle beklediği 3 aylar başladı. Bu gece ise 2020 yılının ilk kandili olan Regaib Kandili idrak edilecek.

    Müslüman aleminin özlemle beklediği 3 aylar başladı. Bu gece ise 2020 yılının ilk kandili olan Regaib Kandili idrak edilecek.

  2. Bu gece Regaib Kandili gecesi. Mübarek 3 aylar fazileti ve rahmeti ile başladı. Perşembeyi cumaya bağlayan gece 2020 yılının ilk kandili Regaib Kandili olarak kutlanıyor.

    Bu gece Regaib Kandili gecesi. Mübarek 3 aylar fazileti ve rahmeti ile başladı. Perşembeyi cumaya bağlayan gece 2020 yılının ilk kandili Regaib Kandili olarak kutlanıyor.

  3. Regaib, "pek çok ihsan" manasına gelen "Ragibe" kelimesinin çoğuludur. Bu gecede Cenab-ı Hakk engin rahmetiyle tecelli edip sonsuz mağfiretiyle muamelede bulunduğu için geceye bu isim verilmiştir.

    Regaib, "pek çok ihsan" manasına gelen "Ragibe" kelimesinin çoğuludur. Bu gecede Cenab-ı Hakk engin rahmetiyle tecelli edip sonsuz mağfiretiyle muamelede bulunduğu için geceye bu isim verilmiştir.

  4. REGAİP KANDİLİ PEYGAMBERİMİZİN OKUDUĞU DUA Regaip Kandili gecesinde Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in okuduğu özel bir dua vardı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in verdiği bilgiye göre Peygamberimizin Regaip kandili duası şöyle; -"Allah'ım, recep ve şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi ramazan ayına kavuştur".

    REGAİP KANDİLİ PEYGAMBERİMİZİN OKUDUĞU DUA Regaip Kandili gecesinde Peygamberimiz Hazreti Muhammed'in okuduğu özel bir dua vardı. Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in verdiği bilgiye göre Peygamberimizin Regaip kandili duası şöyle; -"Allah'ım, recep ve şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi ramazan ayına kavuştur".

  5. İHSANI EN BOL GECE İslam alimlerinin açıklamalarına göre Regaip Kandili gecesinde yapılan dua red olmaz ve namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

    İHSANI EN BOL GECE İslam alimlerinin açıklamalarına göre Regaip Kandili gecesinde yapılan dua red olmaz ve namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

  6. Allah’ım! Bizleri Regaip’le Sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek Ramazan’ın sonunda cenneti hak eden kullarından eyle! Kandiliniz mübarek olsun.

    Allah’ım! Bizleri Regaip’le Sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek Ramazan’ın sonunda cenneti hak eden kullarından eyle! Kandiliniz mübarek olsun.

  7. Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…

    Allah’ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun…

  8. İslam’ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

    İslam’ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

  9. Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

    Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

  10. Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Mutlu kandiller…

    Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Mutlu kandiller…

  11. Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

    Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.