Kanal D'nin Sevilen Dizisinin Setinde Kriz!

Televizyon ekranlarında yaşanan yaprak dökümü kaldığı yerden devam ediyor. Bir kötü haber de Kanal D'nin sevilen dizisinden geldi, final kararı aldı.

  1. Kanal D'de bir sezondur ilgiyle izlenen diziden, izleyici artık vazgeçti. Dizinin setinde de kriz çıkınca Zalim İstanbul için kötü haber geldi. Avşar Film tarafından yapımcılığı yapılan dizinin kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin fişi çekildi.

    Kanal D'de bir sezondur ilgiyle izlenen diziden, izleyici artık vazgeçti. Dizinin setinde de kriz çıkınca Zalim İstanbul için kötü haber geldi. Avşar Film tarafından yapımcılığı yapılan dizinin kadrosunda Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin fişi çekildi.

  2. Reytingleri zirvede yakalayarak bir başlangıç yapan dizi bir anda yere çakıldı. İddialara göre, Zalim İstanbul'un setinde de kriz çıktı. Söylentilere göre Mine Tugay'ın sette sergilediği agresif tavırları, gerginlik yaratmaya başladı.

    Reytingleri zirvede yakalayarak bir başlangıç yapan dizi bir anda yere çakıldı. İddialara göre, Zalim İstanbul'un setinde de kriz çıktı. Söylentilere göre Mine Tugay'ın sette sergilediği agresif tavırları, gerginlik yaratmaya başladı.

  3. Dizinin final tarihi de belli oldu. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldı. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

    Dizinin final tarihi de belli oldu. Zalim İstanbul için yalnızca 6 bölümlük bir süre kaldı. Dizi, 6 Nisan 2020 Pazartesi akşamı final bölümü ile ekranlara gelecek.

  4. Peki, Zalim İstanbul'un yeni bölümünde neler olacak?  <br>    Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh&#8217;ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır.

    Peki, Zalim İstanbul'un yeni bölümünde neler olacak?
    Agâh öğrendiği gerçekle yıkılır. Şeniz Agâh’ın kaydı dinlediğinde habersiz ona ulaşmaya çalışırken Agâh tüm gemileri yakmıştır.

  5. Ceren Şeniz&#8217;in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır. Nedim Oya&#8217;nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir.

    Ceren Şeniz’in çöküşünü keyifle izlerken köşkte bebeğin varlığı tüm dengesini bozacaktır. Nedim Oya’nın kardeş olduklarını söylemesi ile ne düşüneceğini bilemez haldedir.

  6. Oya ise Nedim&#8217;i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır.

    Oya ise Nedim’i kaybetmemek için her şeyi anlatmaya kararlıdır. Nedim için esas yıkım ise amcasının ihaneti öğrendiğini duyması ile olacaktır.

  7. Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.

    Cenk babasındaki garipliği fark edip peşine düşerken hayatının en büyük sırrına da ulaşması an meselesidir.