Evler İki Metre Buz Tabakasıyla Kaplandı

Bölgedeki evlerin etrafı yaklaşık 30 santimetre ile 2 metre arasında değişen kalınlıktaki buz tabakasıyla kaplanırken, yerel halk evlerine girmekten korktuğunu söyledi.

  1. Kanada ile ABD arasında yer alan ve Kuzey Amerika'nın beş büyük gölünden biri olsn Erie’nin doğu kıyısında oturanlar,  hafta sonundan bu yana esen şiddetti kutup rüzgarları ve 15 metreyi bulan dev dalgalar nedeniyle doğa ile büyük bir mücadele yürütüyor.

    Kanada ile ABD arasında yer alan ve Kuzey Amerika'nın beş büyük gölünden biri olsn Erie’nin doğu kıyısında oturanlar, hafta sonundan bu yana esen şiddetti kutup rüzgarları ve 15 metreyi bulan dev dalgalar nedeniyle doğa ile büyük bir mücadele yürütüyor.

  2. KARANLIK VE ÜRKÜTÜCÜ    Gölün etrefından çekilen fotoğraflar ise “Narnia Günlükleri” ya da “Frozen” filminin sahnelerini andırıyor. Konuyla ilgli CNN’e konuşan bir bölge sakini, “Evet gerçeküstü ve büyüleyici görünüyor. Ancak evimin içi hafta sonunda beri çok karanlık, bu aynı zamanda biraz ürkütücü” açıklamasını yaptı.

    KARANLIK VE ÜRKÜTÜCÜ Gölün etrefından çekilen fotoğraflar ise “Narnia Günlükleri” ya da “Frozen” filminin sahnelerini andırıyor. Konuyla ilgli CNN’e konuşan bir bölge sakini, “Evet gerçeküstü ve büyüleyici görünüyor. Ancak evimin içi hafta sonunda beri çok karanlık, bu aynı zamanda biraz ürkütücü” açıklamasını yaptı.

  3. Ed Mis, son sekiz yıldır Erie Gölü’nün kıyısında bulunan New York'taki evinde yaşıyor. Mis, daha önce mahallesinde her yıl bu mevsimde benzer durumun yaşandığını ancak hiç bu kadar kötüsünü görmediğini sözlerine ekledi.

    Ed Mis, son sekiz yıldır Erie Gölü’nün kıyısında bulunan New York'taki evinde yaşıyor. Mis, daha önce mahallesinde her yıl bu mevsimde benzer durumun yaşandığını ancak hiç bu kadar kötüsünü görmediğini sözlerine ekledi.

  4. BİR GÜNDE “FROZEN”A DÖNDÜ    Mis, Buffalo'nun yaklaşık 9 mil güneyinde, Hamburg'un Hoover Beach mahallesindeki South Shore Drive'daki evinin birkaç metre buzla kaplandığını ve arka bahçesinde yaklaşık üç buçuk metre buz olduğunu açıklayarak, perşembe günü bahçesinde veya evinin çevresinde buz olmadığını, ancak cuma sabahı evinin ve bahçesinin tamamen kaplandığını söyledi.

    BİR GÜNDE “FROZEN”A DÖNDÜ Mis, Buffalo'nun yaklaşık 9 mil güneyinde, Hamburg'un Hoover Beach mahallesindeki South Shore Drive'daki evinin birkaç metre buzla kaplandığını ve arka bahçesinde yaklaşık üç buçuk metre buz olduğunu açıklayarak, perşembe günü bahçesinde veya evinin çevresinde buz olmadığını, ancak cuma sabahı evinin ve bahçesinin tamamen kaplandığını söyledi.

  5. Manzara kesinlikle gerçeküstü ya da dikkat çekici olsa da bölgedeki insanlar buzun evlerinde yapısal hasara neden olabileceğinden endişe ediyorlar. Mis, Frozen filmindeki Elsa karakterine atıfta bulunarak, “Bunu yapan elbette Elsa değil, Saatte 48 km hızla esen Gale rüzgarları. Ancak, buzun ağIrlığı nedeniyle evimin çatısının çökeceğinden endişeliyim” dedi.

    Manzara kesinlikle gerçeküstü ya da dikkat çekici olsa da bölgedeki insanlar buzun evlerinde yapısal hasara neden olabileceğinden endişe ediyorlar. Mis, Frozen filmindeki Elsa karakterine atıfta bulunarak, “Bunu yapan elbette Elsa değil, Saatte 48 km hızla esen Gale rüzgarları. Ancak, buzun ağIrlığı nedeniyle evimin çatısının çökeceğinden endişeliyim” dedi.