EDHO'da Şok Ayrılık!

ATV'de yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde izleyenleri şoke edecek bir ayrılık yaşanacak. EDHO'da Hızır Çakırbeyli'nin en yakın adamı olan Boran'ı canlandıran Mustafa Üstündağ, diziye veda edecek.

  1. ATV'de 5. sezondur izleyiciyle buluşan ve reytingleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayımlandığı günden beri ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. EDHO'nun yayımlanacak yeni bölümünde seyircileri şok edecek bir ayrılık yaşanacak.

    ATV'de 5. sezondur izleyiciyle buluşan ve reytingleri alt üst eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayımlandığı günden beri ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. EDHO'nun yayımlanacak yeni bölümünde seyircileri şok edecek bir ayrılık yaşanacak.

  2. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Boran karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ, diziye veda edecek. Aynı zamanda senaryosuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen EDHO'da bir sürpriz ayrılığın daha yaşanacağı, bir kadın oyuncunun da ekibe veda edeceği öğrenildi.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Boran karakterine hayat veren Mustafa Üstündağ, diziye veda edecek. Aynı zamanda senaryosuyla izleyenleri ekran başına kilitleyen EDHO'da bir sürpriz ayrılığın daha yaşanacağı, bir kadın oyuncunun da ekibe veda edeceği öğrenildi.

  3. Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, geçtiğimiz aylarda eşi ile 10 yıldır beraber olduğu Ecem Özkaya ile yollarını ayırdı. Evliliklerinden bir oğulları olan ikili, tek celsede boşandı.

    Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, geçtiğimiz aylarda eşi ile 10 yıldır beraber olduğu Ecem Özkaya ile yollarını ayırdı. Evliliklerinden bir oğulları olan ikili, tek celsede boşandı.

  4. 2010 yılında beraber rol aldıkları dizi setinde tanışarak aşklarını nikah masasına taşıyan Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya, evliliklerini gözlerden uzak yaşarken kötü haber geldi.

    2010 yılında beraber rol aldıkları dizi setinde tanışarak aşklarını nikah masasına taşıyan Mustafa Üstündağ ve Ecem Özkaya, evliliklerini gözlerden uzak yaşarken kötü haber geldi.

  5. Ahmet Karan adını verdikleri bir oğulları bulunan ünlü çift, şu açıklamayı yaptı:

    Ahmet Karan adını verdikleri bir oğulları bulunan ünlü çift, şu açıklamayı yaptı:

  6. "2010 yılında başlayan evliliğimizi oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık.

    "2010 yılında başlayan evliliğimizi oluşan fikir ayrılıklarımız nedeniyle geçtiğimiz ay karşılıklı anlaşarak sonlandırdık.

  7. Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz..."

    Birbirimizi severek çıktığımız bu yolu ayırırken saygımızı ve dostluğumuzu koruyabilmenin değerinin bilincindeyiz. Bir oğlumuzun da olduğunu hatırlatarak birlikte aldığımız bu karara saygı gösterilmesini basın ve kamuoyundan rica ederiz..."