Show TV Reytingleri Düşen Dizinin Fişini Çekti

Kanal D'de yaşanan yaprak dökümü Show Tv'ye sıçradı. Reyting kurbanı olan diziler birer birer final kararını açıklıyor. Son olarak Show Tv, sevilen dizisinin fişini çekti.

  1. Kanal D ekranlarında yayımlanan Zalim İstanbul dizisinin final kararının ardından bir final kararı daha yine Kanal D'den gelmişti ki yaşanan yaprak dökümü Show TV'yi de vurdu. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuları barındıran dizinin final tarihi dahi netleşti.

    Kanal D ekranlarında yayımlanan Zalim İstanbul dizisinin final kararının ardından bir final kararı daha yine Kanal D'den gelmişti ki yaşanan yaprak dökümü Show TV'yi de vurdu. Kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuları barındıran dizinin final tarihi dahi netleşti.

  2. Başrollerinde Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, ve Hazal Filiz Küçükköse’nin yer aldığı Show TV dizisi Zemheri, final yapacak. Güçlü kadrosuna rağmen reytinglerde istediği sıralamayı elde edemeyen dizinin fişini kanal çekti.

    Başrollerinde Caner Cindoruk, Ayça Ayşin Turan, Alperen Duymaz, ve Hazal Filiz Küçükköse’nin yer aldığı Show TV dizisi Zemheri, final yapacak. Güçlü kadrosuna rağmen reytinglerde istediği sıralamayı elde edemeyen dizinin fişini kanal çekti.

  3. 11 Mart Çarşamba akşamı 9. bölümü ile Show TV ekranlarında yayımlanacak olan Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapacak.

    11 Mart Çarşamba akşamı 9. bölümü ile Show TV ekranlarında yayımlanacak olan Zemheri dizisi 10. bölümüyle final yapacak.

  4. Zemheri dizisinin 10. bölümü ise 18 Mart akşamı izleyenlerle son kez buluşacak.

    Zemheri dizisinin 10. bölümü ise 18 Mart akşamı izleyenlerle son kez buluşacak.

  5. Peki, Zemheri dizisinin son bölümünde neler yaşandı?  <br>  Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir.

    Peki, Zemheri dizisinin son bölümünde neler yaşandı?
    Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir.

  6. Faruk'un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir.

    Faruk'un şirkete gelmesiyle zor anlar yaşayan Firuze, daha da büyük bir çıkmazın içine düştüğünün farkında bile değildir.

  7. Ertan'ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz'ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır. Faruk, çaldığı paranın bedelini tahmin ettiğinden daha ağır ödemek zorunda kalacaktır.

    Ertan'ın şüphelenmesiyle birlikte çember onun için gitgide daralırken, Ayaz'ın hayatındaki yeri ise gitgide artmaktadır. Faruk, çaldığı paranın bedelini tahmin ettiğinden daha ağır ödemek zorunda kalacaktır.

  8. Çünkü bu durum hiç beklemediği bir biçimde Aliye'yi de derinden etkiler. Berrak ise Ayaz'ın hayatındaki yerini sağlamlaştırmak adına kendince bir plan yapar.

    Çünkü bu durum hiç beklemediği bir biçimde Aliye'yi de derinden etkiler. Berrak ise Ayaz'ın hayatındaki yerini sağlamlaştırmak adına kendince bir plan yapar.

  9. Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir.

    Ertan'ın şüpheleri adım adım birbirini tetikleyerek devam eder ve Firuze'yle tehlikeli bir oyunun içine girmeye karar verir.

  10. Ayaz'ın bütün çabasına rağmen Firuze, bu oyunun son hamlesi olarak kendisini hiç beklemediği bir yüzleşmenin içinde bulacaktır.

    Ayaz'ın bütün çabasına rağmen Firuze, bu oyunun son hamlesi olarak kendisini hiç beklemediği bir yüzleşmenin içinde bulacaktır.