Evde Çocuklarla İzlenebilecek Filmler

Evde çocuklarla izlenebilecek filmler

  1. Baba oğul ilişkisini konu alan Bal filmi, yedi yaşındaki Yusuf ve babası Yakup’a odaklanıyor. Film, baba oğulun mistik usta- çırak ilişkisini anlatıyor.

    Baba oğul ilişkisini konu alan Bal filmi, yedi yaşındaki Yusuf ve babası Yakup’a odaklanıyor. Film, baba oğulun mistik usta- çırak ilişkisini anlatıyor.

  2. Kore Savaşı’ndan gerçek bir hikâyenin canlandırması olan Ayla filmi, hem duygulandıracak hem tebessüm ettirecek bir film.

    Kore Savaşı’ndan gerçek bir hikâyenin canlandırması olan Ayla filmi, hem duygulandıracak hem tebessüm ettirecek bir film.

  3. Tarihi anlatan bir film olan 120, I. Dünya Savaşı’nda cepheye gönüllü giden 120 çocuğun destansı öyküsünü anlatıyor.

    Tarihi anlatan bir film olan 120, I. Dünya Savaşı’nda cepheye gönüllü giden 120 çocuğun destansı öyküsünü anlatıyor.

  4. Ödül de alan Buğday filmi, parlak bir kariyeri ve bildiği her şeyi terk eden bilim insanı Cemil Akman ile tohum genetiği uzmanı Prof. Dr. Suat Erin'in yolculuğunu konu ediniyor.

    Ödül de alan Buğday filmi, parlak bir kariyeri ve bildiği her şeyi terk eden bilim insanı Cemil Akman ile tohum genetiği uzmanı Prof. Dr. Suat Erin'in yolculuğunu konu ediniyor.

  5. Her Çocuk Özeldir filmi, özellikle çocuğu olan aileler için hem eğlenceli hem de dersler çıkarılabilecek bir film. Şarkılarla dans edebilir ve çocuklarla keyfini çıkarabilirsiniz.

    Her Çocuk Özeldir filmi, özellikle çocuğu olan aileler için hem eğlenceli hem de dersler çıkarılabilecek bir film. Şarkılarla dans edebilir ve çocuklarla keyfini çıkarabilirsiniz.

  6. 8. Uluslararası Çocuk ve Genç Yetişkinler Film Festivali’nde Jüri Ödülü alan Mommo Kız Kardeşim filmi, yalın bir dille köyü, köyün insanlarını, kardeşlerin ilişkisini anlatan bir film.

    8. Uluslararası Çocuk ve Genç Yetişkinler Film Festivali’nde Jüri Ödülü alan Mommo Kız Kardeşim filmi, yalın bir dille köyü, köyün insanlarını, kardeşlerin ilişkisini anlatan bir film.

  7. Zor şartlarda okuyan bir çocuğun ele alındığı Rüzgarı Dizginleyen Çocuk filmi, kıtlık sorunu yaşayan köyde bir çocuğun icat ettiği rüzgar gülünün hikâyesini anlatıyor. Hem eğitici hem de ders çıkarılabilecek bir film.

    Zor şartlarda okuyan bir çocuğun ele alındığı Rüzgarı Dizginleyen Çocuk filmi, kıtlık sorunu yaşayan köyde bir çocuğun icat ettiği rüzgar gülünün hikâyesini anlatıyor. Hem eğitici hem de ders çıkarılabilecek bir film.