İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

İbrahim Tatlıses'in Kızı Da Corona'ya Yakalandı

Dünya genelinde yüz binlerce insana bulaşan corona virüs, ünlü isimleri de etkiledi. Son olarak İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan kızı Dilan Çıtak Tatlıses corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. İşte Dilan Çıtak'ın açıklaması ve corona olan diğer ünlü isimler...

  1. DİLAN ÇITAK TATLISES<br>    İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses de corona virüse yakalandı. Tatlıtes, haberi sosyal medya hesabında yaptığı şu paylaşımla duyurdu: "Eklem ağrıları, tat ve duyu kaybı şikayetlerim üzerine yaptırmış olduğum covid-19 testi pozitif çıkmıştır."

    DİLAN ÇITAK TATLISES
    İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses de corona virüse yakalandı. Tatlıtes, haberi sosyal medya hesabında yaptığı şu paylaşımla duyurdu: "Eklem ağrıları, tat ve duyu kaybı şikayetlerim üzerine yaptırmış olduğum covid-19 testi pozitif çıkmıştır."

  2. JOHN TAYLOR    <br>İngiliz müzik grubu Duran Duran'ın beyni John Taylor corona virüse yakalandığını hatta hastalığı yendiğini açıkladı. Uzun süre düşündükten sonra açıklama yapmaya karar verdiğini söyleyen şarkıcı, sosyal medya hesabındaki paylaşımda "3 hafta önce yaptırdığım corona virüs testim pozitif çıktı. 59 yaşında sağlam ve şanslı bir adamım ki bu süreci hafif atlattım" dedi. Tekrar sahneye çıkmak için sabırsızlandığını söyleyen sanatçı "Bu şeyi yenebiliriz ve yeneceğiz" diye konuştu.

    JOHN TAYLOR
    İngiliz müzik grubu Duran Duran'ın beyni John Taylor corona virüse yakalandığını hatta hastalığı yendiğini açıkladı. Uzun süre düşündükten sonra açıklama yapmaya karar verdiğini söyleyen şarkıcı, sosyal medya hesabındaki paylaşımda "3 hafta önce yaptırdığım corona virüs testim pozitif çıktı. 59 yaşında sağlam ve şanslı bir adamım ki bu süreci hafif atlattım" dedi. Tekrar sahneye çıkmak için sabırsızlandığını söyleyen sanatçı "Bu şeyi yenebiliriz ve yeneceğiz" diye konuştu.

  3. MARIANNE FAITHFULL    <br>İngiliz şarkıcı ve oyuncu Marianne Faithfull&#8217;un, geçtiğimiz hafta pazartesi günü soğuk algınlığı şikayetleriyle gittiği hastanede corona virüse yakalandığı ortaya çıktı. Covid-19 testi pozitif çıkan 74 yaşındaki sanatçı, zatürre başlangıcı tespit edilmesi üzerine gözetim altına alındı.    Faithfull'un menajeri Francois Ravard, sanatçının sağlık durumunun stabil olduğunu ve tedaviye olumlu yanıt verdiği söylendi.    Sanatçının eski eşi John Dunbar, Faithfull için "Güçlükle konuşabiliyor" dedi.

    MARIANNE FAITHFULL
    İngiliz şarkıcı ve oyuncu Marianne Faithfull’un, geçtiğimiz hafta pazartesi günü soğuk algınlığı şikayetleriyle gittiği hastanede corona virüse yakalandığı ortaya çıktı. Covid-19 testi pozitif çıkan 74 yaşındaki sanatçı, zatürre başlangıcı tespit edilmesi üzerine gözetim altına alındı. Faithfull'un menajeri Francois Ravard, sanatçının sağlık durumunun stabil olduğunu ve tedaviye olumlu yanıt verdiği söylendi. Sanatçının eski eşi John Dunbar, Faithfull için "Güçlükle konuşabiliyor" dedi.

  4. PINK<br>    Ünlü şarkıcı Pink: Ben ve 3 yaşındaki oğlum virüse yakalandık    Ünlü şarkıcı Pink, kendisinin ve 3 yaşındaki oğlu Jameson'ın iki hafta önce koronavirüse yakalandığını açıkladı.    40 yaşındaki Pink, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İki hafta önce üç yaşındaki oğlum ve ben Covid-19 semptomları gösteriyorduk" diye başladı. Sonra da şöyle sürdürdü: "Şanslıydık ki aile hekimimiz sayesinde test yaptırdık. Sonuç pozitif çıktı" dedi.    Pink, ailesinin o süreçte karantinada olduğunu, kendisiyle birlikte Jameson'ın da iki hafta boyunca karantinada kaldıklarını ve aile hekiminin önerilerini yerine getirdiklerini belirtti. Birkaç gün önce kendilerine yeniden test yapıldığını ve bu kez sonucun negatif çıktığını belirtti.

    PINK
    Ünlü şarkıcı Pink: Ben ve 3 yaşındaki oğlum virüse yakalandık Ünlü şarkıcı Pink, kendisinin ve 3 yaşındaki oğlu Jameson'ın iki hafta önce koronavirüse yakalandığını açıkladı. 40 yaşındaki Pink, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "İki hafta önce üç yaşındaki oğlum ve ben Covid-19 semptomları gösteriyorduk" diye başladı. Sonra da şöyle sürdürdü: "Şanslıydık ki aile hekimimiz sayesinde test yaptırdık. Sonuç pozitif çıktı" dedi. Pink, ailesinin o süreçte karantinada olduğunu, kendisiyle birlikte Jameson'ın da iki hafta boyunca karantinada kaldıklarını ve aile hekiminin önerilerini yerine getirdiklerini belirtti. Birkaç gün önce kendilerine yeniden test yapıldığını ve bu kez sonucun negatif çıktığını belirtti.

  5. ALEXINA GRAHAM  <br>  Victoria's Secret ilk kızıl saçlı mankeni olarak tanınan Alexina Graham, ABD'den ülkesi İngiltere'ye dönerek sosyal izolasyon uygulamasına rağmen corona virüs'e yakalanmaktan kurtulamadı. Corona virüs semptomları gösteren 30 yaşındaki model Graham hastaneye kaldırıldı. Ateşinin yükseldiği ve nefes darlığı çektiği açıklanan İngiliz manken sosyal medya paylaşımında durumunun kötü olmadığını ve hastanede tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

    ALEXINA GRAHAM
    Victoria's Secret ilk kızıl saçlı mankeni olarak tanınan Alexina Graham, ABD'den ülkesi İngiltere'ye dönerek sosyal izolasyon uygulamasına rağmen corona virüs'e yakalanmaktan kurtulamadı. Corona virüs semptomları gösteren 30 yaşındaki model Graham hastaneye kaldırıldı. Ateşinin yükseldiği ve nefes darlığı çektiği açıklanan İngiliz manken sosyal medya paylaşımında durumunun kötü olmadığını ve hastanede tedavisinin devam ettiğini bildirdi.

  6. CHARLOTTE LAWRENCE  <br>  Amerikalı 19 yaşındaki şarkıcı Charlotte Lawrence&#8217;ın corona virüs testi pozitif çıktı. Oyuncu Christa Miller ile senarist Bill Lawrence&#8217;ın kızı olan Charlotte Lawrence, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla deneyimini anlattı. &#8220;Tamamen iyileşeceğim&#8221; diyen genç şarkıcı, &#8220;İçeride kalın. Lütfen. Hasta hissetseniz de hissetmeseniz de içeride kalın. Anne babanızı düşünün. Büyükanne ve büyükbabanızı düşünün&#8221; çağrısı yaptı.

    CHARLOTTE LAWRENCE
    Amerikalı 19 yaşındaki şarkıcı Charlotte Lawrence’ın corona virüs testi pozitif çıktı. Oyuncu Christa Miller ile senarist Bill Lawrence’ın kızı olan Charlotte Lawrence, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla deneyimini anlattı. “Tamamen iyileşeceğim” diyen genç şarkıcı, “İçeride kalın. Lütfen. Hasta hissetseniz de hissetmeseniz de içeride kalın. Anne babanızı düşünün. Büyükanne ve büyükbabanızı düşünün” çağrısı yaptı.

  7. ANDREW JACK<br>    Star Wars filmi oyuncusu ve aksan koçu Andrew Jack, 76 yaşında corona virüsten hayatını kaybetti.    Daha önce corona virüs testi pozitif çıkan İngiiz oyuncunun durumunun ağırlaşması ve diğer belirtilerin artması üzerine kurtarılamadığı belirtildi.    Star Wars'ta Major Caluan Ematt karakterine hayat veren Andrew Jack&#8217;in eşi Avustralya&#8217;da karantinada olduğundan Jack'in son anlarında yanında yer alamadı. Eşi, Twitter'dan, "Bugün bir adamı kaybettik. Andrew Jack'e iki gün önce corona virüs teşhisi konuldu" notunu yazdı.     Oyuncu en son Batman filmi için yıldız oyuncu Robert Pattinson&#8217;a koçluk yapıyordu. Aynı zamanda Sherlock Holmes, Yüzüklerin Efendisi, Captain America ve Siyah Giyinen Adamlar gibi filmlerde de görev yapmıştı.

    ANDREW JACK
    Star Wars filmi oyuncusu ve aksan koçu Andrew Jack, 76 yaşında corona virüsten hayatını kaybetti. Daha önce corona virüs testi pozitif çıkan İngiiz oyuncunun durumunun ağırlaşması ve diğer belirtilerin artması üzerine kurtarılamadığı belirtildi. Star Wars'ta Major Caluan Ematt karakterine hayat veren Andrew Jack’in eşi Avustralya’da karantinada olduğundan Jack'in son anlarında yanında yer alamadı. Eşi, Twitter'dan, "Bugün bir adamı kaybettik. Andrew Jack'e iki gün önce corona virüs teşhisi konuldu" notunu yazdı. Oyuncu en son Batman filmi için yıldız oyuncu Robert Pattinson’a koçluk yapıyordu. Aynı zamanda Sherlock Holmes, Yüzüklerin Efendisi, Captain America ve Siyah Giyinen Adamlar gibi filmlerde de görev yapmıştı.

  8. IDRIS ELBA  <br>  Corona virüs testi pozitif çıkan ve karantinaya giren İngiliz oyuncu Idris Elba hastalığı atlattığını açıkladı. Eşi Sabrina Dhowre-Elba ile birlikte iki haftalık karantinayı geride bırakan 47 yaşındaki oyuncu, "Bir astım hastası olarak en kötüsünü yaşayacağımı düşündüm ama şükürler olsun ki kurtuldum" dedi.    Eşiyle birlikte iyi olduklarını söyleyen Elba, tıpkı hastalığın başında olduğu gibi hala herhangi bir belirtisini taşımadıklarını belirtti.    Elba, daha önce yaptığı sosyal medya açıklamasında, hangi belirtilere sahip olduğunu soran hayranlarına, &#8220;Çok fazla belirtim olmadı. Test yaptırdığımda vücut ağrılarım ve baş ağrım vardı&#8221; diye konuşmuştu.    Elba, corona virüsü, en son görüştüğü Kanada Başbakanı Justin Trudeau&#8217;nun eşi Sophie Trudeau&#8217;nun eşinden kaptığını doğrulamıştı.

    IDRIS ELBA
    Corona virüs testi pozitif çıkan ve karantinaya giren İngiliz oyuncu Idris Elba hastalığı atlattığını açıkladı. Eşi Sabrina Dhowre-Elba ile birlikte iki haftalık karantinayı geride bırakan 47 yaşındaki oyuncu, "Bir astım hastası olarak en kötüsünü yaşayacağımı düşündüm ama şükürler olsun ki kurtuldum" dedi. Eşiyle birlikte iyi olduklarını söyleyen Elba, tıpkı hastalığın başında olduğu gibi hala herhangi bir belirtisini taşımadıklarını belirtti. Elba, daha önce yaptığı sosyal medya açıklamasında, hangi belirtilere sahip olduğunu soran hayranlarına, “Çok fazla belirtim olmadı. Test yaptırdığımda vücut ağrılarım ve baş ağrım vardı” diye konuşmuştu. Elba, corona virüsü, en son görüştüğü Kanada Başbakanı Justin Trudeau’nun eşi Sophie Trudeau’nun eşinden kaptığını doğrulamıştı.

  9. SABRINA DHOWRE ELBA  <br>  Idris Elba'dan bir hafta sonra eşinin de testi pozitif çıktı. 29 yaşındaki Sabrina Dhowre-Elba, Idris Elba&#8217;nın testi pozitif çıktıktan sonra karantinada onunla birlikte kalmaya devam etti. ABD&#8217;li ünlü televizyoncu Oprah Winfrey&#8217;e konuşan ve &#8220;Onunla birikte olmak istedim&#8221; diyen Sabrina Dhowre-Elba, kararından dolayı pişman olmadığını söyleyerek, Idris Elba&#8217;ya bakması için 'bir eş içgüdüsü' hissettiğini öne sürdü. Sabrina Dhowre&#8217;un göz göre göre eşinden virüsü kapması eleştiri konusu oldu.

    SABRINA DHOWRE ELBA
    Idris Elba'dan bir hafta sonra eşinin de testi pozitif çıktı. 29 yaşındaki Sabrina Dhowre-Elba, Idris Elba’nın testi pozitif çıktıktan sonra karantinada onunla birlikte kalmaya devam etti. ABD’li ünlü televizyoncu Oprah Winfrey’e konuşan ve “Onunla birikte olmak istedim” diyen Sabrina Dhowre-Elba, kararından dolayı pişman olmadığını söyleyerek, Idris Elba’ya bakması için 'bir eş içgüdüsü' hissettiğini öne sürdü. Sabrina Dhowre’un göz göre göre eşinden virüsü kapması eleştiri konusu oldu.

  10. JOE DIFFIE <br>    Country müziğin efsane ismi Joe Diffie corona virüsten hayatını kaybetti. Grammy ödüllü şarkıcı 61 yaşındaydı.    Diffie&#8217;nin ölümü sonrası sözcüsü, &#8220;Grammy ödüllü country müzik efsanesi Joe Diffie, 29 Mart Pazar günü corona virüs komplikasyonları nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesi bu zamanda mahremiyetlerine saygı gösterilmesini bekliyor" açıklamasını yaptı.    Ünlü şarkıcı, 27 Mart Cuma günü, kendisine corona virüs teşhisi konulduğunu açıklamış, &#8220;Uzmanların bakımı altındayım ve şu anda tedavi görüyorum. Ailem ve ben şu zamanda mahremiyetimize saygı gösterilmesini bekliyoruz. Bu salgın sırasında toplumdan ve tüm hayranlarımdan uyanık, temkinli ve dikkatli olmalarını hatırlatmak istiyorum&#8221; demişti.    Bugüne dek 20&#8217;den fazla country müzik hiti çıkaran Joe Diffie&#8217;nin en bilinen  besteleri Home, If the Devil Danced (In Empty Pockets), Third Rock From the Sun, Pickup Man ve Bigger Than the Beatles şarkılarıydı.

    JOE DIFFIE
    Country müziğin efsane ismi Joe Diffie corona virüsten hayatını kaybetti. Grammy ödüllü şarkıcı 61 yaşındaydı. Diffie’nin ölümü sonrası sözcüsü, “Grammy ödüllü country müzik efsanesi Joe Diffie, 29 Mart Pazar günü corona virüs komplikasyonları nedeniyle hayatını kaybetti. Ailesi bu zamanda mahremiyetlerine saygı gösterilmesini bekliyor" açıklamasını yaptı. Ünlü şarkıcı, 27 Mart Cuma günü, kendisine corona virüs teşhisi konulduğunu açıklamış, “Uzmanların bakımı altındayım ve şu anda tedavi görüyorum. Ailem ve ben şu zamanda mahremiyetimize saygı gösterilmesini bekliyoruz. Bu salgın sırasında toplumdan ve tüm hayranlarımdan uyanık, temkinli ve dikkatli olmalarını hatırlatmak istiyorum” demişti. Bugüne dek 20’den fazla country müzik hiti çıkaran Joe Diffie’nin en bilinen besteleri Home, If the Devil Danced (In Empty Pockets), Third Rock From the Sun, Pickup Man ve Bigger Than the Beatles şarkılarıydı.

  11. ŞİMURA KEN<br>    Japon komedyen Şimura Ken, yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi.    Kyodo ajansının haberine göre, "Japonya'nın Robin Williams'ı" olarak nitelendirilen 70 yaşındaki Şimura, 20 Mart'ta yüksek ateş ve ağır zatürre teşhisiyle Tokyo'daki bir hastaneye kaldırıldı.    Şimura'nın bir gün sonra solunum cihazına bağlandığı, bir daha bilincinin yerine gelmediği ve 23 Mart'ta Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi.    Kariyerine 1974'te "Drifters" adlı komedi grubuyla başlayan ve ABD'li komedyen Jerry Lewis'den ilham aldığını söyleyen Şimura'nın ölümü, Japonya'da büyük üzüntüyle karşılandı.

    ŞİMURA KEN
    Japon komedyen Şimura Ken, yeni tip corona virüs (Covid-19) nedeniyle yaşamını yitirdi. Kyodo ajansının haberine göre, "Japonya'nın Robin Williams'ı" olarak nitelendirilen 70 yaşındaki Şimura, 20 Mart'ta yüksek ateş ve ağır zatürre teşhisiyle Tokyo'daki bir hastaneye kaldırıldı. Şimura'nın bir gün sonra solunum cihazına bağlandığı, bir daha bilincinin yerine gelmediği ve 23 Mart'ta Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. Kariyerine 1974'te "Drifters" adlı komedi grubuyla başlayan ve ABD'li komedyen Jerry Lewis'den ilham aldığını söyleyen Şimura'nın ölümü, Japonya'da büyük üzüntüyle karşılandı.

  12. TILL LINDEMANN  <br>  Rammstein grubunun solisti Till Lindemann'ın yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı.    Lindemann'ın Moskova'daki bir konserden dönerken ateşi yükseldi ve Berlin'de hastaneye kaldırıldı. Lindemann'a yapılan Covid-19 testinin sonucu pozitif çıktı.    57 yaşındaki müzisyenin yoğun bakımda karantinaya alındığı belirtildi. Ünlü müzisyenin durumunun şu an daha iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı da aktarıldı.

    TILL LINDEMANN
    Rammstein grubunun solisti Till Lindemann'ın yeni tip corona virüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı açıklandı. Lindemann'ın Moskova'daki bir konserden dönerken ateşi yükseldi ve Berlin'de hastaneye kaldırıldı. Lindemann'a yapılan Covid-19 testinin sonucu pozitif çıktı. 57 yaşındaki müzisyenin yoğun bakımda karantinaya alındığı belirtildi. Ünlü müzisyenin durumunun şu an daha iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı da aktarıldı.

  13. MAROUANE FELLAINI<br>    Kariyerinin büyük bir kısmını Avrupa&#8217;da geçrien ancak şimdi Çin&#8217;de Shandong Luneng takımında top koşturan Belçikalı futbolcu Marouane Fellaini&#8217;de corona virüs çıktı. Çin'de liglerin 18 Nisan'da başlayacak olması sebebiyle 20 Mart'ta ülkeye dönen futbolcu 14 günlük karantinaya alınmıştı. Yapılan kontroller sonrası 32 yaşındaki Fellaini'nin corona virüs testi pozitif çıktı. Karantinada tedavisine devam edilen tecrübeli futbolcu, Çin Süper Ligi'nde corona virüse yakalanan ilk isim oldu.    Premier Lig&#8217;de Everton ve Manchester United&#8217;da oynayan futbolcu, 2019&#8217;da Çin takımına transfer olmuştu.

    MAROUANE FELLAINI
    Kariyerinin büyük bir kısmını Avrupa’da geçrien ancak şimdi Çin’de Shandong Luneng takımında top koşturan Belçikalı futbolcu Marouane Fellaini’de corona virüs çıktı. Çin'de liglerin 18 Nisan'da başlayacak olması sebebiyle 20 Mart'ta ülkeye dönen futbolcu 14 günlük karantinaya alınmıştı. Yapılan kontroller sonrası 32 yaşındaki Fellaini'nin corona virüs testi pozitif çıktı. Karantinada tedavisine devam edilen tecrübeli futbolcu, Çin Süper Ligi'nde corona virüse yakalanan ilk isim oldu. Premier Lig’de Everton ve Manchester United’da oynayan futbolcu, 2019’da Çin takımına transfer olmuştu.

  14. DYBALA VE ORIANA SABATINI<br>    Corona virüs salgını İtalya'da yayılmaya devam ederken, Serie A'da forma giyen futbolcuları da etkilemeyi sürdürüyor. Son olarak Juventus&#8217;un yıldız isimlerinden Dybala da kendisi ve kız arkadaşı Oriana Sabatini&#8217;nin Corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

    DYBALA VE ORIANA SABATINI
    Corona virüs salgını İtalya'da yayılmaya devam ederken, Serie A'da forma giyen futbolcuları da etkilemeyi sürdürüyor. Son olarak Juventus’un yıldız isimlerinden Dybala da kendisi ve kız arkadaşı Oriana Sabatini’nin Corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

  15. Varma, açıklamasından kısa bir süre önce, Game of Thrones&#8217;taki rol arkadaşı Emilia Clarke ile birlikte Londra&#8217;daki Playhouse Theatre&#8217;da sahneleyecekleri The Seagull adlı oyunun provasında ekiple birlikte çektirdiği selfie&#8217;yi paylaşmıştı.

    Varma, açıklamasından kısa bir süre önce, Game of Thrones’taki rol arkadaşı Emilia Clarke ile birlikte Londra’daki Playhouse Theatre’da sahneleyecekleri The Seagull adlı oyunun provasında ekiple birlikte çektirdiği selfie’yi paylaşmıştı.

  16. Şimdi Emilia Clarke&#8217;ın hayranları onun da corona virüse yakalanmış olabileceğini düşünüyor.

    Şimdi Emilia Clarke’ın hayranları onun da corona virüse yakalanmış olabileceğini düşünüyor.

  17. KEVIN DURANT  <br>  NBA&#8217;ın ünlü basketbolcusu Kevin Durant&#8217;ın corona virüs testleri pozitif çıktı. Durant, yaptığı açıklamada, "Herkes dikkatli olsun, kendine dikkat etsin ve karantinada kalsın. Bunu da atlatacağız" dedi. Ayrıca Brooklyn Nets&#8217;den ismi açıklanmayan 4 oyuncunun daha salgına yakalandığını açıkladı.

    KEVIN DURANT
    NBA’ın ünlü basketbolcusu Kevin Durant’ın corona virüs testleri pozitif çıktı. Durant, yaptığı açıklamada, "Herkes dikkatli olsun, kendine dikkat etsin ve karantinada kalsın. Bunu da atlatacağız" dedi. Ayrıca Brooklyn Nets’den ismi açıklanmayan 4 oyuncunun daha salgına yakalandığını açıkladı.

  18. ITZIAR ITUNO  <br>  La Casa De Papel dizisinde Müfettiş Raquel Murillo karakterini canlandıran Itziar Ituno, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

    ITZIAR ITUNO
    La Casa De Papel dizisinde Müfettiş Raquel Murillo karakterini canlandıran Itziar Ituno, corona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

  19. Hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu Ituno, şunları söyledi: &#8220;Cuma gününden beri ateş ve kuru öksürük gibi semptomlarım vardı. Bugün testin sonuçlarını aldık. Pozitif çıktı. Benim durumum hafif ama bünyesi zayıf insanlar için çok tehlikeliyim. Bu bir saçmalık değil, farkında olun, hafife almayın, hayatı tehlikede olan bir sürü insan var. Bunun ne kadar ilerleyeceğini daha bilmiyoruz. Şimdi dayanışma zamanı. Evde kalın ve başkalarını koruyun! Kendinize iyi bakın.&#8221;

    Hesabından bir fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu Ituno, şunları söyledi: “Cuma gününden beri ateş ve kuru öksürük gibi semptomlarım vardı. Bugün testin sonuçlarını aldık. Pozitif çıktı. Benim durumum hafif ama bünyesi zayıf insanlar için çok tehlikeliyim. Bu bir saçmalık değil, farkında olun, hafife almayın, hayatı tehlikede olan bir sürü insan var. Bunun ne kadar ilerleyeceğini daha bilmiyoruz. Şimdi dayanışma zamanı. Evde kalın ve başkalarını koruyun! Kendinize iyi bakın.”

  20. ELIAQUIM MANGALA<br>    İspanyol kulübü Valencia'da Ezequiel Garay'ın ardından Eliaquim Mangala da virüse yakalandı.    Virüs testininin pozitif çıktığını sosyal medya üzerinden açıklayan Mangala; "Bugün corona virus'e yakalandığımı öğrendim. İyi hissediyorum ve semptomların hiçbiri bende yok. Semptomları göstermeden de virüsü taşıyabileceğimizi öğrendim, temastan kaçının. Evde karantina altına aldım kendimi" ifadelerini kullandı.

    ELIAQUIM MANGALA
    İspanyol kulübü Valencia'da Ezequiel Garay'ın ardından Eliaquim Mangala da virüse yakalandı. Virüs testininin pozitif çıktığını sosyal medya üzerinden açıklayan Mangala; "Bugün corona virus'e yakalandığımı öğrendim. İyi hissediyorum ve semptomların hiçbiri bende yok. Semptomları göstermeden de virüsü taşıyabileceğimizi öğrendim, temastan kaçının. Evde karantina altına aldım kendimi" ifadelerini kullandı.

  21. TOM HANKS

    TOM HANKS

  22. SOPHIE TRUDEAU - KANADA BAŞBAKANI JUSTIN TRUDEAU'NUN EŞİ

    SOPHIE TRUDEAU - KANADA BAŞBAKANI JUSTIN TRUDEAU'NUN EŞİ

  23. NADINE DORRIES - İNGİLTERE SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI

    NADINE DORRIES - İNGİLTERE SAĞLIK BAKAN YARDIMCISI

  24. JAROSLAW MIKA - POLONYA GENELKURMAY BAŞKANI

    JAROSLAW MIKA - POLONYA GENELKURMAY BAŞKANI

  25. NEDEN BU KADAR ÜNLÜ VİRÜSE YAKALANDI?  <br>  2019&#8217;un son günlerinde görülen corona virüs bugün yaklaşık 500 bin insana bulaşmış durumda. Peki neden bu kadar çok ünlü ismin corona virüs testi pozitif çıkıyor? Fast Company bu soruyu evrimsel biyolog Carl Bergstrom&#8217;a sordu. Washington Üniversitesi&#8217;nden görev alan Bergstrom ünlülerin çoğumuza göre daha fazla etkileşim içinde olmasından dolayı corona virüs kapma risklerinin matematiksel olarak daha yüksek olduğunun altını çizdi.    Bergstrom teorisini şu ifadeler ile savundu: &#8220;Ünlü isimler daha fazla seyahat ediyorlar ve daha fazla insanla daha fazla birebir etkileşime geçiyorlar. Hastalık ağ modellerine göre enfeksiyon, yüksek bağlantılı noktalarda erken dönemlerde meydana geliyor ve zirveye ulaşıyor.&#8221;

    NEDEN BU KADAR ÜNLÜ VİRÜSE YAKALANDI?
    2019’un son günlerinde görülen corona virüs bugün yaklaşık 500 bin insana bulaşmış durumda. Peki neden bu kadar çok ünlü ismin corona virüs testi pozitif çıkıyor? Fast Company bu soruyu evrimsel biyolog Carl Bergstrom’a sordu. Washington Üniversitesi’nden görev alan Bergstrom ünlülerin çoğumuza göre daha fazla etkileşim içinde olmasından dolayı corona virüs kapma risklerinin matematiksel olarak daha yüksek olduğunun altını çizdi. Bergstrom teorisini şu ifadeler ile savundu: “Ünlü isimler daha fazla seyahat ediyorlar ve daha fazla insanla daha fazla birebir etkileşime geçiyorlar. Hastalık ağ modellerine göre enfeksiyon, yüksek bağlantılı noktalarda erken dönemlerde meydana geliyor ve zirveye ulaşıyor.”