Erdoğan'a Süleyman Soylu İçin Yalvardı: İstifayı Kabul Etmeyin

İçişleri Bakanı olan Süleyman Soylu'nun sosyal medyada TT listesine girerken, başarılı bakana destek yağdı. Şarkıcı Demet Akalın ile Deniz Seki, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan istifayı kabul etmemesini istedi.

  1. Haftasonu için alınan sokağa çıkma yasağı kararı sonrasında eleştirilerin hedefi haline gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyleyerek istifa etti. Süleyman Soylu'nun bu istifası ortalığı ayağa kaldırdı. Sosyal medyanın gündemine oturan istifa sonrasında bir çok kesimden Süleyman Soylu'ya destek mesajları yağmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'istifayı' kabul etmezken Demet Akalın ve Deniz Seki'nin attığı mesajlar çok konuşuldu.

    Haftasonu için alınan sokağa çıkma yasağı kararı sonrasında eleştirilerin hedefi haline gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'sorumluluğun kendisine ait olduğunu söyleyerek istifa etti. Süleyman Soylu'nun bu istifası ortalığı ayağa kaldırdı. Sosyal medyanın gündemine oturan istifa sonrasında bir çok kesimden Süleyman Soylu'ya destek mesajları yağmaya başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'istifayı' kabul etmezken Demet Akalın ve Deniz Seki'nin attığı mesajlar çok konuşuldu.

  2. Soylu'nun istifasını öğrendiği anda tepki veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Demet Akalın'ın Erdoğan'dan 'istifayı kabul etmemesini' istedi. Süleyman Soylu'nun deprem sonrasında haftalarca evinden ayrı kalıp Elazığ'da yattığını hatırlatan Demet Akalın, 'umarım istifayı kabul etmezsiniz' dedi. İşte Demet Akalın'ın yazdıkları:

    Soylu'nun istifasını öğrendiği anda tepki veren ünlü şarkıcı Demet Akalın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi. Demet Akalın'ın Erdoğan'dan 'istifayı kabul etmemesini' istedi. Süleyman Soylu'nun deprem sonrasında haftalarca evinden ayrı kalıp Elazığ'da yattığını hatırlatan Demet Akalın, 'umarım istifayı kabul etmezsiniz' dedi. İşte Demet Akalın'ın yazdıkları:

  3. Umarım kabul etmezsiniz!! Adam daha ne yapacaktı

    Umarım kabul etmezsiniz!! Adam daha ne yapacaktı

  4. Bu ağır faturayı ltfen siz ödemeyin yalvarırıım!! Biz size güveniyoruz @suleymansoylu

    Bu ağır faturayı ltfen siz ödemeyin yalvarırıım!! Biz size güveniyoruz @suleymansoylu

  5. Haftalarca çadırlarda yattı Elazığda!! İnşallah kabul etmezsiniz sinir sistemimizi ayakta tutan insanlardan sayın Soylu .. @RTErdogan

    Haftalarca çadırlarda yattı Elazığda!! İnşallah kabul etmezsiniz sinir sistemimizi ayakta tutan insanlardan sayın Soylu .. @RTErdogan

  6. Şarkıcı Deniz Seki'den de Demet Akalın'ın yaptığı çağrıya benzer bir talep geldi. Deniz Seki 'istifanın kabul edilmemesini' isteyerek şunları söyledi:  *Bu kritik süreçte titizlikle yürüttüğü süreçten istifa eden sayın İçişleri Bakanımız @suleyman_soylu için çok üzgünüm. Umarım istifası kabul edilmez ve en kısa süre içerisinde bu hassas dönemin baş savaşçısı olmaya devam eder. Milletimiz için hayırlısını diliyorum 🙏🏻🙏🏻

    Şarkıcı Deniz Seki'den de Demet Akalın'ın yaptığı çağrıya benzer bir talep geldi. Deniz Seki 'istifanın kabul edilmemesini' isteyerek şunları söyledi: *Bu kritik süreçte titizlikle yürüttüğü süreçten istifa eden sayın İçişleri Bakanımız @suleyman_soylu için çok üzgünüm. Umarım istifası kabul edilmez ve en kısa süre içerisinde bu hassas dönemin baş savaşçısı olmaya devam eder. Milletimiz için hayırlısını diliyorum 🙏🏻🙏🏻

  7. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gelen yoğun destek sonrası Cumhurbaşkanlığından 'istifanın' kabul edilmediğine dair açıklama geldi. Süleyman Soylu'nun 'özeleştiri yaptığı' istifa açıklaması ise taktir topladı. İşte o açıklama:  <br>  "Gayret ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatler de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğimi Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın... Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum..

    İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya gelen yoğun destek sonrası Cumhurbaşkanlığından 'istifanın' kabul edilmediğine dair açıklama geldi. Süleyman Soylu'nun 'özeleştiri yaptığı' istifa açıklaması ise taktir topladı. İşte o açıklama:
    "Gayret ve titizlikle yürütülen bir süreçte, tamamen salgının önlenmesine yönelik hafta sonu sokağa çıkma yasağı kararının uygulanmasının sorumluluğu, her yönüyle şahsıma aittir. Başlangıçta kısıtlı saatler de olsa ortaya çıkan görüntüler, mükemmel yönetilen bu süreçle uyuşmadı. Yaşadığım onca tecrübe, sorumluluk kısmı üzerimizde olan bu olayda, böyle görüntülere yol açmamalıydı. İyi niyetle, hafta sonunda salgını ve bulaşı bir nebze durdurabilmek adına atılan bir adımdı. Hiç bir zaman zarar vermek istemediğimi Aziz Milletimiz, hayatımın sonuna kadar da sadık olacağım Sayın Cumhurbaşkanım beni bağışlasın... Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum..