TRT Ve Acun'dan Yıldız Tilbe'ye Olumsuz Yanıt!

Bir dönem Acun Ilıcalı'nın TV8'de yayımlanan O Ses Türkiye programında jüri olan Yıldız Tilbe, yeni program için Acun Ilıcalı'ya ve TRT'ye teklifte bulundu fakat cevaplar ünlü şarkıcıyı memnun etmedi.

  1. TV8'de yayımlanan Acun Ilıcalı'nın sunumunu yaptığı Gökhan Özoğuz, değişmeyen jüri üyeleri Hadise ve Murat Boz ile Yıldız Tilbe de bir dönem O Ses Türkiye programında jürilik yapmış, fakat bir sezonun ardından devamı gelmemişti.

    TV8'de yayımlanan Acun Ilıcalı'nın sunumunu yaptığı Gökhan Özoğuz, değişmeyen jüri üyeleri Hadise ve Murat Boz ile Yıldız Tilbe de bir dönem O Ses Türkiye programında jürilik yapmış, fakat bir sezonun ardından devamı gelmemişti.

  2. Şimdilerde Yıldız Tilbe, yeniden ekranlara dönmek istediğini dile getirdi. Hatta TRT'ye ve Acun Ilıcalı'ya teklif bilr götürdü. Tilbe, bu tekliflerini sosyal medya hesabı Twitter'dan üzerinden gerçekleştirdi.

    Şimdilerde Yıldız Tilbe, yeniden ekranlara dönmek istediğini dile getirdi. Hatta TRT'ye ve Acun Ilıcalı'ya teklif bilr götürdü. Tilbe, bu tekliflerini sosyal medya hesabı Twitter'dan üzerinden gerçekleştirdi.

  3. Tilbe, ilk olarak Twitter'da TRT Müzik'te program yapmak istediğini belirtti. Ancak TRT Müzik'in resmi Twitter hesabından gelen yanıt olumsuz oldu.

    Tilbe, ilk olarak Twitter'da TRT Müzik'te program yapmak istediğini belirtti. Ancak TRT Müzik'in resmi Twitter hesabından gelen yanıt olumsuz oldu.

  4. Yıldız Tilbe, TRT için şunu yazdı:    ''TRT Müzik kanalında her hafta seyircisiz program yapmak istiyorum.''

    Yıldız Tilbe, TRT için şunu yazdı: ''TRT Müzik kanalında her hafta seyircisiz program yapmak istiyorum.''

  5. TRT Müzik ise Yıldız Tilbe'yi koronavirüs sebebiyle şu sözlerle reddetti:  <br>  ''Kalbimiz duraksız haykırıyor teklifinize Yıldız Hanım, ama salgın nedeniyle kanalımızdaki stüdyo programlarına ara verdik. Ancak TRT Müzik&#8217;te müzik keyfi devam ediyor. Bizimle #EvMüzikDolu demek isterseniz, bir akşam ev konserimizi birlikte gerçekleştirelim.''

    TRT Müzik ise Yıldız Tilbe'yi koronavirüs sebebiyle şu sözlerle reddetti:
    ''Kalbimiz duraksız haykırıyor teklifinize Yıldız Hanım, ama salgın nedeniyle kanalımızdaki stüdyo programlarına ara verdik. Ancak TRT Müzik’te müzik keyfi devam ediyor. Bizimle #EvMüzikDolu demek isterseniz, bir akşam ev konserimizi birlikte gerçekleştirelim.''

  6. TRT Müzik'in ardından Acun Ilıcalı ile bu konuyu konuştuğunu ifade eden Yıldız Tilbe, Acun Ilıcalı için ise şunu yazdı:  <br>  ''Tv8buçuk ta olur fakat Acun Iııh diyo''

    TRT Müzik'in ardından Acun Ilıcalı ile bu konuyu konuştuğunu ifade eden Yıldız Tilbe, Acun Ilıcalı için ise şunu yazdı:
    ''Tv8buçuk ta olur fakat Acun Iııh diyo''

  7. Yıldız Tilbe sosyal medya paylaşımlarına ''İsteyenin bir yüzü'' yazmayı da ihmal etmedi.

    Yıldız Tilbe sosyal medya paylaşımlarına ''İsteyenin bir yüzü'' yazmayı da ihmal etmedi.