Gerçek Kesit Geri Mi Dönüyor?

Gerçek Kesit geri mi dönüyor?

  1. 90’ların efsane programı Gerçek Kesit birçoğumuzun hafızasında yer etti. Unutulmaz bölümleri ve karakterleriyle adından söz ettiren programın sevenleri gelen haberle heyecanlandı. Gerçek Kesit geri mi dönüyor?

    90’ların efsane programı Gerçek Kesit birçoğumuzun hafızasında yer etti. Unutulmaz bölümleri ve karakterleriyle adından söz ettiren programın sevenleri gelen haberle heyecanlandı. Gerçek Kesit geri mi dönüyor?

  2. Gerçek Kesit dediğimizde akıllara öncelikle Flash TV geliyor. Bursa’da yayın hayatına başlayan kanal o dönem aynı şehirde yaşayan oyunculara bir program yapmaya başladılar. Hayatın içinden olayları canlandırmaya başladılar.

    Gerçek Kesit dediğimizde akıllara öncelikle Flash TV geliyor. Bursa’da yayın hayatına başlayan kanal o dönem aynı şehirde yaşayan oyunculara bir program yapmaya başladılar. Hayatın içinden olayları canlandırmaya başladılar.

  3. 1993-2000 yılları arası Bursa’da, 2000’den sonra İstanbul’da çekimleri devam eden dizi 453 bölüm yayınlanmıştı. Ancak özellikle Bursa’daki çekimlerinin değeri çok sonra anlaşıldı. Ancak İstanbul’da çekilen bölümleri Gerçek Kesit dizisinden çok sırlar dolu programa dönmüştü, tadı kaçmıştı.

    1993-2000 yılları arası Bursa’da, 2000’den sonra İstanbul’da çekimleri devam eden dizi 453 bölüm yayınlanmıştı. Ancak özellikle Bursa’daki çekimlerinin değeri çok sonra anlaşıldı. Ancak İstanbul’da çekilen bölümleri Gerçek Kesit dizisinden çok sırlar dolu programa dönmüştü, tadı kaçmıştı.

  4. Oyuncuları arasında tiyatro oyuncusu olanların yanı sıra, öğrenciler, ev hanımları gibi normal vatandaşlar da bulunuyordu. Sarı Bıyık, Kaleci Saçlı Adam, Çakma Mükremin, Matkap Rıza, Beyaz Çorap gibi isimleri efsane haline getirdi.

    Oyuncuları arasında tiyatro oyuncusu olanların yanı sıra, öğrenciler, ev hanımları gibi normal vatandaşlar da bulunuyordu. Sarı Bıyık, Kaleci Saçlı Adam, Çakma Mükremin, Matkap Rıza, Beyaz Çorap gibi isimleri efsane haline getirdi.

  5. Son olarak dizinin fanatiklerini sevindirecek bir olay gelişti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sarı Bıyık lakaplı Cahit Kaşıkçılar Facebook’ta yaptığı paylaşımla herkesi heyecanlandırdı.

    Son olarak dizinin fanatiklerini sevindirecek bir olay gelişti. Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Sarı Bıyık lakaplı Cahit Kaşıkçılar Facebook’ta yaptığı paylaşımla herkesi heyecanlandırdı.

  6. “Gerçek Kesit’e başlayabiliriz. Yeni olaylar geliyor” notuyla paylaştığı yazı Gerçek Kesit fanlarını havalara uçurdu. Sonuçta bir efsane geri dönüyordu

    “Gerçek Kesit’e başlayabiliriz. Yeni olaylar geliyor” notuyla paylaştığı yazı Gerçek Kesit fanlarını havalara uçurdu. Sonuçta bir efsane geri dönüyordu

  7. Geçtiğimiz yıl Onur Ünlü sinema filmi olarak tekrar çekti Gerçek Kesit’i ancak eski tadı alamamıştık, gerilim filmi havası çok fazlaydı. Bizim Gerçek Kesit’i sevmemizin sebebi ise o amatör ruhtu

    Geçtiğimiz yıl Onur Ünlü sinema filmi olarak tekrar çekti Gerçek Kesit’i ancak eski tadı alamamıştık, gerilim filmi havası çok fazlaydı. Bizim Gerçek Kesit’i sevmemizin sebebi ise o amatör ruhtu

  8. Burada akla gelen ilk soru, filmde olduğu gibi amatör ruh dönecek mi? Sonuçta zaman zaman komik ancak yapmacılıktan uzak bir oyunculuk görüyordu. İşlerini seviyorlardı ve imkansızlıkları imkana dönüştürmeye çalışıyorlardı

    Burada akla gelen ilk soru, filmde olduğu gibi amatör ruh dönecek mi? Sonuçta zaman zaman komik ancak yapmacılıktan uzak bir oyunculuk görüyordu. İşlerini seviyorlardı ve imkansızlıkları imkana dönüştürmeye çalışıyorlardı

  9. İkinci soru ise efsane isimler olacak mı? Bunu henüz bilmiyoruz. Eğer kadro eski kadro olursa tadından yenmez bir eser olacaktır. Düşünsenize Beyaz Çorap, Sarı Bıyık, Kaleci Saçlı Adam, Doğu Alman Gülleci, Çakma Mükremin bir araya gelse tam bir nostaljik eser olur. 90’lar geri döner…

    İkinci soru ise efsane isimler olacak mı? Bunu henüz bilmiyoruz. Eğer kadro eski kadro olursa tadından yenmez bir eser olacaktır. Düşünsenize Beyaz Çorap, Sarı Bıyık, Kaleci Saçlı Adam, Doğu Alman Gülleci, Çakma Mükremin bir araya gelse tam bir nostaljik eser olur. 90’lar geri döner…

  10. Sonuç olarak Gerçek Kesit severler olarak bu haberi sevinçle karşıladık. Beklentimiz yine eski günlerdeki gibi, Perihan Savaş’ın çıkıp programı sunduğu, efsane kadrosu ve müzikleriyle bir Gerçek Kesit görmek.

    Sonuç olarak Gerçek Kesit severler olarak bu haberi sevinçle karşıladık. Beklentimiz yine eski günlerdeki gibi, Perihan Savaş’ın çıkıp programı sunduğu, efsane kadrosu ve müzikleriyle bir Gerçek Kesit görmek.