EDHO'dan Kötü Haber!

Yayımlandığı 5 sezonda reytingleri alt üst eden fenomen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hayranlarını üzecek bir karar alındı. İlgiyle takip edilen dizi sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

  1. ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde geçtiğimiz hafta, Hızır Çakırbeyli'nin en yakın adamı olan Hurşit karakterine hayat veren Haydar Şişman'ın diziye veda etmesi herkesi şok etti. Şİmdi ise çıkan bir habere göre dizinin sezon finaline hazırlandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

    ATV ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde geçtiğimiz hafta, Hızır Çakırbeyli'nin en yakın adamı olan Hurşit karakterine hayat veren Haydar Şişman'ın diziye veda etmesi herkesi şok etti. Şİmdi ise çıkan bir habere göre dizinin sezon finaline hazırlandığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

  2. Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği dizinin korona salgını sonrası çekimlerine ara vermek yerine önlem alarak çekimlerine devam etme kararı almıştı. Geçen günlerde ise dizinin erken bir sezon finali yapması gündeme gelmiş ama kesin bir karar alınmadı.

    Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği dizinin korona salgını sonrası çekimlerine ara vermek yerine önlem alarak çekimlerine devam etme kararı almıştı. Geçen günlerde ise dizinin erken bir sezon finali yapması gündeme gelmiş ama kesin bir karar alınmadı.

  3. "165. bölümde sezon finali yapılacak": Ancak bugün TV100'den Birsen Altuntaş'ın verdiği habere göre, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 165. bölümde sezon finali yapacak. Bu yüzden senaryo ekibi bu nedenle ek sahne yazdı.

    "165. bölümde sezon finali yapılacak": Ancak bugün TV100'den Birsen Altuntaş'ın verdiği habere göre, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" 165. bölümde sezon finali yapacak. Bu yüzden senaryo ekibi bu nedenle ek sahne yazdı.

  4. EDHO'nun geçen haftaki yayımlanan bölümünde Hızır en yakın adamı Hurşit'i kaybetmenin derin hüznüne boğuldu.

    EDHO'nun geçen haftaki yayımlanan bölümünde Hızır en yakın adamı Hurşit'i kaybetmenin derin hüznüne boğuldu.

  5. Kasaplar, Hızır'ın başında olduğu yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini ortaya çıkararak bir ölüm haritası çizdi ve vakit kaybetmeden harekete geçti.

    Kasaplar, Hızır'ın başında olduğu yapıda kimin hangi gücü temsil ettiğini ortaya çıkararak bir ölüm haritası çizdi ve vakit kaybetmeden harekete geçti.

  6. Kardeşinin acı çığlıklarına tanık olan Haşmet'in, Ömür ve İlyas ikilisinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikam hızlı ve acılı olacaktır.

    Kardeşinin acı çığlıklarına tanık olan Haşmet'in, Ömür ve İlyas ikilisinin en büyük hayalini yok etmek isteyenlerden alacağı intikam hızlı ve acılı olacaktır.

  7. Çakırbeyliler, Ceylan'dan gelen bilgiler doğrultusunda bir strateji belirlemeye çalışırken, Feyyaz'ın yeni işbirlikçileri daha önce hiç görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmeyi hedeflemektedir. Bunun için masayla ilgili araştırmalar yaparak bir şema oluşturmaya çalışırlar.

    Çakırbeyliler, Ceylan'dan gelen bilgiler doğrultusunda bir strateji belirlemeye çalışırken, Feyyaz'ın yeni işbirlikçileri daha önce hiç görülmemiş bir taktikle saldırıya geçmeyi hedeflemektedir. Bunun için masayla ilgili araştırmalar yaparak bir şema oluşturmaya çalışırlar.

  8. Oluşturdukları kara listenin başlarında yer alan bir ismin acı kaybı ise Kasaplar olarak anılan yeni düşmanın ilk zaferi olacak.

    Oluşturdukları kara listenin başlarında yer alan bir ismin acı kaybı ise Kasaplar olarak anılan yeni düşmanın ilk zaferi olacak.