Sahurda Tok Tutan Susuzluğa İyi Gelen Müthiş İçecek!

Ramazan ayı geldi çattı. Peki sahurda bizleri hem tok tutacak hem de gün boyu susuzluğu giderecek ne içebiliriz? Metabolizmayı da hızlandıran bu mükemmel içecek nasıl yapılır işte malzemeler!

  1. Oruç ibadeti için kalkacağınız sahurda, ertesi gün daha az acıkmak ve susuzluk  çekmek için tüketebileceğiniz ideal besinlerden birisi de kefirdir.

    Oruç ibadeti için kalkacağınız sahurda, ertesi gün daha az acıkmak ve susuzluk çekmek için tüketebileceğiniz ideal besinlerden birisi de kefirdir.

  2. Kefir, yüzyıllardır susuzluğu giderdiği için Ramazanlarda tüketilen bir içecektir. İçerdiği faydalı bakteriler; hazımsızlığa ve mide ekşimesine de iyi gelir. Sahurda tüketilen iki bardak kefir, gün içerisindeki yaşanan susuzluğu giderir.

    Kefir, yüzyıllardır susuzluğu giderdiği için Ramazanlarda tüketilen bir içecektir. İçerdiği faydalı bakteriler; hazımsızlığa ve mide ekşimesine de iyi gelir. Sahurda tüketilen iki bardak kefir, gün içerisindeki yaşanan susuzluğu giderir.

  3. Sahura başlamadan bir bardak kefir ve iftar sonrasında yapılacak olan ara öğünde de kefir ya da yoğurt tüketimi, metabolizma hızını artıracak ve kişinin kendisini daha enerjik hissetmesini sağlayacaktır.?

    Sahura başlamadan bir bardak kefir ve iftar sonrasında yapılacak olan ara öğünde de kefir ya da yoğurt tüketimi, metabolizma hızını artıracak ve kişinin kendisini daha enerjik hissetmesini sağlayacaktır.?

  4. Ayran mükemmel bir sahur içeceğidir. Ancak sahurda sadece ayrana değil, kefire de yer vermeyi düşünün. İşte sahur için hem tok tutacak hem de susuzluğu giderek içecek tarifi...

    Ayran mükemmel bir sahur içeceğidir. Ancak sahurda sadece ayrana değil, kefire de yer vermeyi düşünün. İşte sahur için hem tok tutacak hem de susuzluğu giderek içecek tarifi...

  5. MALZEMELER:<br>  Bir su bardağı kefir<br>  1 adet salatalık<br>  2-3 sap nane<br>  1-2 damla limon

    MALZEMELER:
    Bir su bardağı kefir
    1 adet salatalık
    2-3 sap nane
    1-2 damla limon

  6. Hem ferahlık  hissettiren hem de sağlıklı olan kefir salatalık, nane ve limon ile blenderdan güzelce  geçirin. Hazırlar hazırlamaz tüketilmesi önerilen kefir karışımını bekletip tüketirseniz  dışarıda kaldığında bozulma ihtimalinin fazla olacağını unutmamalısınız.

    Hem ferahlık hissettiren hem de sağlıklı olan kefir salatalık, nane ve limon ile blenderdan güzelce geçirin. Hazırlar hazırlamaz tüketilmesi önerilen kefir karışımını bekletip tüketirseniz dışarıda kaldığında bozulma ihtimalinin fazla olacağını unutmamalısınız.