İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

EDHO'da Büyük Şok! Diziden Ayrıldı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın dün yayımlanan 164. bölümünde Hızır Çakırbeyli en büyük darbeyi masadaki dostlarından yedi. Geçen günlerde ise dizinin sezon finali yapacağı iddiası ise yayımlanan yeni fragmanda doğrulandı.

  1. 21 Nisan Salı akşamı yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 164. bölümünde ortalık karıştı. Geçen hafta Hızır Çakırbeyli'nin en yakın adamı olan Hurşit'in vurularak öldürülmesi ve Fahri'nin yoğun bakım mücadelesi vermesi dizideki bütün dengeleri alt üst etti.

    21 Nisan Salı akşamı yayımlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 164. bölümünde ortalık karıştı. Geçen hafta Hızır Çakırbeyli'nin en yakın adamı olan Hurşit'in vurularak öldürülmesi ve Fahri'nin yoğun bakım mücadelesi vermesi dizideki bütün dengeleri alt üst etti.

  2. "Çakırbeyliler beklenmedik darbe yedi": <br>Bu kayıplar sonrası masa üyelerinden Tipi ve Haşmet Façalı, bu yaşanan kayıplardan Hızır'ı ve Alparslan'ı sorumlu tutarlar. Bunun üzerine şok bir karar alarak savaşı sonlandırmanın tek yolu olarak Hızır'ı masadan kovmak olduğunu karar verdiler.

    "Çakırbeyliler beklenmedik darbe yedi":
    Bu kayıplar sonrası masa üyelerinden Tipi ve Haşmet Façalı, bu yaşanan kayıplardan Hızır'ı ve Alparslan'ı sorumlu tutarlar. Bunun üzerine şok bir karar alarak savaşı sonlandırmanın tek yolu olarak Hızır'ı masadan kovmak olduğunu karar verdiler.

  3. Yaşananlardan sonra gözler, girilen savaşta nasıl bir yol izleyecekleri merak edilen Çakırbeylilere çevrilir. Hızır, yöntemlerinden bihaber olduğu düşmana karşı saldırıya geçmektense, geri çekilip gözlem yapma taraftarıdır.

    Yaşananlardan sonra gözler, girilen savaşta nasıl bir yol izleyecekleri merak edilen Çakırbeylilere çevrilir. Hızır, yöntemlerinden bihaber olduğu düşmana karşı saldırıya geçmektense, geri çekilip gözlem yapma taraftarıdır.

  4. "Hızır ve Alparslan masadan kovuldu":<br> Toplanılan masada bu alınan karar Hızır Çakırbeyli ve Alparslan'a söylenildi ve oylama yapıldı. Yapılan oylama sonrası tüm masa üyelerinin el kaldırmasıyla Hızır Çakırbeyli ve yeğeni Alparslan masadan kovuldu.

    "Hızır ve Alparslan masadan kovuldu":
    Toplanılan masada bu alınan karar Hızır Çakırbeyli ve Alparslan'a söylenildi ve oylama yapıldı. Yapılan oylama sonrası tüm masa üyelerinin el kaldırmasıyla Hızır Çakırbeyli ve yeğeni Alparslan masadan kovuldu.

  5. "Haşmet Façalı yeni lider oldu": <br>Bu karar sonrası Feyyaz, kendi getirdiği önerisiyle masaya yeni lider olarak Haşmet Façalı'yı önerdi. Bu önerisini diğer masa üyelerine sundu ve oylamaya sundu.

    "Haşmet Façalı yeni lider oldu":
    Bu karar sonrası Feyyaz, kendi getirdiği önerisiyle masaya yeni lider olarak Haşmet Façalı'yı önerdi. Bu önerisini diğer masa üyelerine sundu ve oylamaya sundu.

  6. Haşmet Façalı'nın masanın liderliği önerisine diğer üyelerde hep beraber el kaldırarak destek verdiklerini gösterdiler.

    Haşmet Façalı'nın masanın liderliği önerisine diğer üyelerde hep beraber el kaldırarak destek verdiklerini gösterdiler.

  7. "EDHO sezon finali yapıyor": <br>Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Ozan Akbaba gibi simlerin olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 165. bölümde ani bir kararla sezon finali yapma kararı aldı.

    "EDHO sezon finali yapıyor":
    Başrollerinde Oktay Kaynarca, Sanem Çelik, Hüseyin Avni Danyal, Ozan Akbaba gibi simlerin olduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 165. bölümde ani bir kararla sezon finali yapma kararı aldı.

  8. Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli tedbirler alarak 2 yeni bölümü çeken EDHO erken sezon finali yaparak ekrana veda edecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 28 Nisan Salı ekrana gelecek olan sezon finalinden çarpıcı bir fragman yayımlandı.

    Koronavirüs salgını nedeniyle çeşitli tedbirler alarak 2 yeni bölümü çeken EDHO erken sezon finali yaparak ekrana veda edecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 28 Nisan Salı ekrana gelecek olan sezon finalinden çarpıcı bir fragman yayımlandı.

  9. "Burak Sergen diziden ayrılıyor mu?": Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölümde İlyas, Burak Sergen'in canlandırdığı Feyyaz Meftun karakteri başından vurarak öldürüyor.

    "Burak Sergen diziden ayrılıyor mu?": Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 165. yeni bölümde İlyas, Burak Sergen'in canlandırdığı Feyyaz Meftun karakteri başından vurarak öldürüyor.