İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

6 Yıl Sonra Yeni Diziyle Geliyor

Kanal D'de Merhamet dizisiyle fırtınalar estiren Özgü Namal, 6 yıl aranın ardından yeni dizi ve yeni film müjdeleriyle geri dönüyor. Namal'a teklif edilen ücreti duyanın ise ağzı açık kaldı.

  1. Hanımın Çiftliği, Merhamet gibi dizilerle ekranların sevilen yüzü olan Özgü Namal, evliliğinin ardından anne olmasıyla beraber oyunculuğa ara verdi. Son dizisini 2014 yılında çeken Özgü Namal, dizinin bitimiyle Muğla'da bir çiftlik evine taşındı ve köy hayatı yaşamaya başladı.

    Hanımın Çiftliği, Merhamet gibi dizilerle ekranların sevilen yüzü olan Özgü Namal, evliliğinin ardından anne olmasıyla beraber oyunculuğa ara verdi. Son dizisini 2014 yılında çeken Özgü Namal, dizinin bitimiyle Muğla'da bir çiftlik evine taşındı ve köy hayatı yaşamaya başladı.

  2. Anne olmanın heyecanını yaşayan Özgü Namal, çocuklarını kendisi büyütmek isteyince oyunculuk çok arka planda kaldı ve gelen teklifleri elinin tersiyle itti.

    Anne olmanın heyecanını yaşayan Özgü Namal, çocuklarını kendisi büyütmek isteyince oyunculuk çok arka planda kaldı ve gelen teklifleri elinin tersiyle itti.

  3. Namal, ilk olarak oğlu Nefes'i ardından da kızı Elem Su'yu dünyaya getirdi. Çocuklarını, kendisi Muğla'daki çiftlik evinde büyüttü ve bu esnada ekranlardan oldukça uzak kaldı. Şimdilerde ise bir Özgü Namal müjdesi geldi.

    Namal, ilk olarak oğlu Nefes'i ardından da kızı Elem Su'yu dünyaya getirdi. Çocuklarını, kendisi Muğla'daki çiftlik evinde büyüttü ve bu esnada ekranlardan oldukça uzak kaldı. Şimdilerde ise bir Özgü Namal müjdesi geldi.

  4. Oyuncu 5 yaşına giren oğlu Nefes'in eğitimi için bir süre önce İstanbul'a döndü. Yapımcılar da peşine düştü. 2014'te bölüm başına en yüksek ücrete imza atan oyuncular arasında yer alan Namal'a yine cazip teklifler sunuldu.

    Oyuncu 5 yaşına giren oğlu Nefes'in eğitimi için bir süre önce İstanbul'a döndü. Yapımcılar da peşine düştü. 2014'te bölüm başına en yüksek ücrete imza atan oyuncular arasında yer alan Namal'a yine cazip teklifler sunuldu.

  5. Ödüllü oyuncu karantinadan önce bir sinema filmi ve diziye "Evet" dedi. Özgü Namal'a teklif edilen ücret sinema filmi için 800 bin TL, dizi için bölüm başına 80 bin TL. Ancak her iki set salgın nedeniyle ertelendi.

    Ödüllü oyuncu karantinadan önce bir sinema filmi ve diziye "Evet" dedi. Özgü Namal'a teklif edilen ücret sinema filmi için 800 bin TL, dizi için bölüm başına 80 bin TL. Ancak her iki set salgın nedeniyle ertelendi.

  6. Öte yandan Muğla'da bir köy evi yaptıran ve inzivaya çekilen Özgü Namal, bahçesine sebze ekerken, şöminesi için odun kırarken görüntüleri basına yansımıştı.

    Öte yandan Muğla'da bir köy evi yaptıran ve inzivaya çekilen Özgü Namal, bahçesine sebze ekerken, şöminesi için odun kırarken görüntüleri basına yansımıştı.

  7. Hatta köy halkı, Özgü Namal'ın evinin olduğu bölgeye 'Hanımın Çiftliği' adını takmıştı.

    Hatta köy halkı, Özgü Namal'ın evinin olduğu bölgeye 'Hanımın Çiftliği' adını takmıştı.

  8. Hatta çift bir dönem, Belgrad'da Balkan eşeklerinin sütünden elde edilen ve dünyanın en pahalı peyniri olarak bilinen 'pule' peynirini Türkiye'de üretecekleri haberleriyle gündeme gelmişti.

    Hatta çift bir dönem, Belgrad'da Balkan eşeklerinin sütünden elde edilen ve dünyanın en pahalı peyniri olarak bilinen 'pule' peynirini Türkiye'de üretecekleri haberleriyle gündeme gelmişti.

  9. Oyunculuğa 6 yıl ara veren Özgü Namal, bu süreçte 50'ye yakın yapımı "Çocuklarımı kendim büyütmek istiyorum" diye reddetmişti.

    Oyunculuğa 6 yıl ara veren Özgü Namal, bu süreçte 50'ye yakın yapımı "Çocuklarımı kendim büyütmek istiyorum" diye reddetmişti.