İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Yabancı Kökenli Ünlü İsimler

Hayranı olduğumuz ünlü isimlerin birçoğu aslında yabancı milletlere ait kökler taşıyor. Kimi Arap kökenli, kimi Rus... Gösteri dünyasının yabancı köklere sahip ünlü isimlerini sizler için derledik. Şaşırmaya hazır mısınız?

  1. Listemizde yer alan Alina Boz ve Leyla Tanlar, Paramparça dizisiyle şöhreti elde etmişlerdi.

    Listemizde yer alan Alina Boz ve Leyla Tanlar, Paramparça dizisiyle şöhreti elde etmişlerdi.

  2. Alina Boz: Elimi Bırakma dizisinin genç yıldızı Alina'nın annesi bir Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni. 6 yaşına kadar Rusya'da yaşayan Alina, 2003 yılından bu yana Türkiye'de yaşıyor.

    Alina Boz: Elimi Bırakma dizisinin genç yıldızı Alina'nın annesi bir Rus, babası ise Bulgaristan göçmeni. 6 yaşına kadar Rusya'da yaşayan Alina, 2003 yılından bu yana Türkiye'de yaşıyor.

  3. Farah Zeynep Abdullah: Hollywood'a açılmaya hazırlanan Abdullah'ın babası Iraklı, annesi ise Boşnak. İngiltere'de büyüyen Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle Türkiye'ye dönüş yapmıştı.

    Farah Zeynep Abdullah: Hollywood'a açılmaya hazırlanan Abdullah'ın babası Iraklı, annesi ise Boşnak. İngiltere'de büyüyen Abdullah, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisiyle Türkiye'ye dönüş yapmıştı.

  4. Hazar Ergüçlü: Netflix dizisi Hakan Muhafız ile fırtınalar estiren Ergüçlü, bize çok yakın topraklardan geliyor. Ergüçlü bir Kıbrıs Türkü. Şöhreti de Kıbrıslı yönetmen Derviş Zaim sayesinde elde etti.

    Hazar Ergüçlü: Netflix dizisi Hakan Muhafız ile fırtınalar estiren Ergüçlü, bize çok yakın topraklardan geliyor. Ergüçlü bir Kıbrıs Türkü. Şöhreti de Kıbrıslı yönetmen Derviş Zaim sayesinde elde etti.

  5. Leyla Tanlar: Paramparça dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve son olarak Şahin Tepesi dizisinde rol alan Tanlar'ın babaannesi bir İtalyan. Öyle ki Tanlar, İtalyan Lisesi mezunu.

    Leyla Tanlar: Paramparça dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran ve son olarak Şahin Tepesi dizisinde rol alan Tanlar'ın babaannesi bir İtalyan. Öyle ki Tanlar, İtalyan Lisesi mezunu.

  6. Neslihan Atagül Doğulu: Vuslat dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu ile evli olan Atagül'ün annesi bir Rus.

    Neslihan Atagül Doğulu: Vuslat dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu ile evli olan Atagül'ün annesi bir Rus.

  7. Nesrin Cavadzade: Son olarak Bizim Hikaye dizisinde oynayan Cavadzade, Azerbaycan Türkü.

    Nesrin Cavadzade: Son olarak Bizim Hikaye dizisinde oynayan Cavadzade, Azerbaycan Türkü.

  8. Yasemin Kay Allen: Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı olan Yasemin Kay Allen'ın hem annesi hem de babası İngiliz. Yıldızoğlu, Türkiye'ye gelip Kayhan Yıldızoğlu ile evlenince Türk vatandaşlığı almış olan İngiliz bir oyuncu.

    Yasemin Kay Allen: Ünlü oyuncu Suna Yıldızoğlu'nun kızı olan Yasemin Kay Allen'ın hem annesi hem de babası İngiliz. Yıldızoğlu, Türkiye'ye gelip Kayhan Yıldızoğlu ile evlenince Türk vatandaşlığı almış olan İngiliz bir oyuncu.

  9. Aslı Enver: Londra'da doğup belli bir yaşa kadar burada yaşayan Enver de, tıpkı Hazar Ergüçlü gibi bir Kıbrıs Türk'ü.

    Aslı Enver: Londra'da doğup belli bir yaşa kadar burada yaşayan Enver de, tıpkı Hazar Ergüçlü gibi bir Kıbrıs Türk'ü.