Kuruluş Osman Dizisine 3 Transfer Birden!

ATV'de yayımlanan Kuruluş Osman dizisine Engin Altan Düzyatan beklenirken 3 farklı isim dahil oldu. Kuruluş Osman dizisinin kadrosu giderek genişliyor

  1. Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde ATV ekranlarında yayımlanan, başrolünde Burak Özçivit'in olduğu dizi Kuruluş Osman, son olarak 19. bölümüyle televizyon ekranlarına geldi. Reytingleri alt üst eden dizide en çok dikkat çeken ise yeni oyuncular oldu.

    Diriliş Ertuğrul'un devamı niteliğinde ATV ekranlarında yayımlanan, başrolünde Burak Özçivit'in olduğu dizi Kuruluş Osman, son olarak 19. bölümüyle televizyon ekranlarına geldi. Reytingleri alt üst eden dizide en çok dikkat çeken ise yeni oyuncular oldu.

  2. Burak Özçivit'in hayat verdiği Osman Bey'in amcası rolünü Sezgin Erdemir üstlendi. Kuruluş Osman dizisine Sungur Tekin rolüyle dahil oldu. Kuruluş Osman hayranları tarafından sosyal medyada coşkuyla karşılandı.

    Burak Özçivit'in hayat verdiği Osman Bey'in amcası rolünü Sezgin Erdemir üstlendi. Kuruluş Osman dizisine Sungur Tekin rolüyle dahil oldu. Kuruluş Osman hayranları tarafından sosyal medyada coşkuyla karşılandı.

  3. Dündar Bey'in oğlu olarak Bahadır rolüyle ise Çağkan Çulha katıldı. Kayı Obası'nda dengeler değişecek gibi duruyor.

    Dündar Bey'in oğlu olarak Bahadır rolüyle ise Çağkan Çulha katıldı. Kayı Obası'nda dengeler değişecek gibi duruyor.

  4. 19'uncu bölümde ayrıca Moğol komutanı Böke rolüyle Atılgan Gümüş de ilk kez seyirci karşısına çıktı.

    19'uncu bölümde ayrıca Moğol komutanı Böke rolüyle Atılgan Gümüş de ilk kez seyirci karşısına çıktı.

  5. Öte yandan Kuruluş Osman dizisinin 20. bölüm fragmanı yayımlandı, 'Kuruluş Osman' hayranlarında büyük heyecan yarattı.

    Öte yandan Kuruluş Osman dizisinin 20. bölüm fragmanı yayımlandı, 'Kuruluş Osman' hayranlarında büyük heyecan yarattı.

  6. Kayı Obası'nda gerilim günden güne artarken, fragmanda yer alan Osman Bey'in "Öyle kolay can vermek yok evvela hesap vereceksin" sözleri merak yarattı.

    Kayı Obası'nda gerilim günden güne artarken, fragmanda yer alan Osman Bey'in "Öyle kolay can vermek yok evvela hesap vereceksin" sözleri merak yarattı.

  7. "Kayı Obası'ndaki kaçınılmaz hesaplaşmanın neticesi ne olacak", "Obadan ayrılan Bala Hatun, Osman Bey'den vaz mı geçti", "İtibar kaybına uğrayan Dündar, oğlu Bahadır'la birlikte nasıl bir oyun kuracak", "Osman Bey, Dündar ve destekçilerine ne yapacak" soruları 20'nci bölümde yanıt bulacak.

    "Kayı Obası'ndaki kaçınılmaz hesaplaşmanın neticesi ne olacak", "Obadan ayrılan Bala Hatun, Osman Bey'den vaz mı geçti", "İtibar kaybına uğrayan Dündar, oğlu Bahadır'la birlikte nasıl bir oyun kuracak", "Osman Bey, Dündar ve destekçilerine ne yapacak" soruları 20'nci bölümde yanıt bulacak.