Nisa Survivor'dan Ayrılıyor Mu?

Survivor 2020 yarışmasının son bölümünde de heyecan doruktaydı. Ünlüler ve Gönüllüler erzak oyunu için kapıştı. Nisa, kendisini sakatladı ve Acun Ilıcalı'dan sert bir uyarı geldi.

  1. TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2020 yarışması 1 Mayıs Cuma günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. 1 hafta boyunca yetecek erzak oyunu için kapışan Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya bir yarışma oldu.  Erzak ödülü; domates, salatalık, karpuz, elma, kivi, soğan, kabak ve bunun gibi çeşitli meyve ve sebzeyi içeren paketten oluşunca her iki takımda yarışmaya hırslı başladı.

    TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor 2020 yarışması 1 Mayıs Cuma günü yeni bölümüyle ekranlara geldi. 1 hafta boyunca yetecek erzak oyunu için kapışan Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya bir yarışma oldu. Erzak ödülü; domates, salatalık, karpuz, elma, kivi, soğan, kabak ve bunun gibi çeşitli meyve ve sebzeyi içeren paketten oluşunca her iki takımda yarışmaya hırslı başladı.

  2. Survivor’da erzak oyunu öncesinde avantaj oyununa takımlar, ikişer kadın ve erkek yarışmacıdan oluşan dörderli takımlar halinde çıktı. Bu isimler; ünlülerden Elif, Aycan, Ersin, Yunus Emre ile gönüllülerden Evrim, Nisa, Ardahan ve Barış oldu. Bayrak yarışında galip gelen, kutuları ilk deviren ünlüler takımı, avantaj oyununu kazandı.

    Survivor’da erzak oyunu öncesinde avantaj oyununa takımlar, ikişer kadın ve erkek yarışmacıdan oluşan dörderli takımlar halinde çıktı. Bu isimler; ünlülerden Elif, Aycan, Ersin, Yunus Emre ile gönüllülerden Evrim, Nisa, Ardahan ve Barış oldu. Bayrak yarışında galip gelen, kutuları ilk deviren ünlüler takımı, avantaj oyununu kazandı.

  3. Nefes kesen mücadeleler sonrasında Survivor’da erzak oyununu kazanan takım ise 10-7'lik skorla ünlüler oldu. İki hafta sonra yeniden erzak ödülünü kazanan ünlüler takımı büyük sevinç yaşadı.

    Nefes kesen mücadeleler sonrasında Survivor’da erzak oyununu kazanan takım ise 10-7'lik skorla ünlüler oldu. İki hafta sonra yeniden erzak ödülünü kazanan ünlüler takımı büyük sevinç yaşadı.

  4. Survivor gönüllüler takımından Nisa oyunu kaybettikten sonra sinirlendi ve parkurdaki kutulara tekme attı.

    Survivor gönüllüler takımından Nisa oyunu kaybettikten sonra sinirlendi ve parkurdaki kutulara tekme attı.

  5. Tekme sonucunda Nisa'nın ayağında problem yaşandı ve sakatlandı. Doktor müdahalesi sırasında Nisa gözyaşlarına hakim olamazken tırnağının attığı düşünüldü.

    Tekme sonucunda Nisa'nın ayağında problem yaşandı ve sakatlandı. Doktor müdahalesi sırasında Nisa gözyaşlarına hakim olamazken tırnağının attığı düşünüldü.

  6. Acun Ilıcalı ise durumu öğrenmek için geldi. Ciddi bir durumun olmadığını öğrenen Acun Ilıcalı, “Denizi geçtik, derede boğulmayalım” diyerek Survivor Nisa’yı uyardı.

    Acun Ilıcalı ise durumu öğrenmek için geldi. Ciddi bir durumun olmadığını öğrenen Acun Ilıcalı, “Denizi geçtik, derede boğulmayalım” diyerek Survivor Nisa’yı uyardı.

  7. Acun "Yarışmacılar kollarını ayaklarını böyle kırıyor. Bu defa ne yapacaksın diye merak ediyoruz. Mutluyken ayağını kıracaksın. Puzzle gibisin. Denizi geçtik derede boğulmayın" dedi.

    Acun "Yarışmacılar kollarını ayaklarını böyle kırıyor. Bu defa ne yapacaksın diye merak ediyoruz. Mutluyken ayağını kıracaksın. Puzzle gibisin. Denizi geçtik derede boğulmayın" dedi.

  8. Öte yandan  Survivor 2020 yarışmasının 2 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak.

    Öte yandan Survivor 2020 yarışmasının 2 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşanacak.

  9. Survivor'da son olarak gönüllüler takımından Gizem'in elenmesiyle birlikte takımlar artık 7'şer kişiyle yarışmaya başlamıştı. İki takım arasındaki dengeyi ise bu haftaki eleme konseyi bozacak.

    Survivor'da son olarak gönüllüler takımından Gizem'in elenmesiyle birlikte takımlar artık 7'şer kişiyle yarışmaya başlamıştı. İki takım arasındaki dengeyi ise bu haftaki eleme konseyi bozacak.

  10. Gergin geçen dokunulmazlık oyunundan sonra ise Mert'in "Nisa'nın 3 oyunda bir defa şaftı kayıyor. 'Ben elenmek istiyorum, ayrılmak istiyorum' diyor. Kenara geçip ağlıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor" sözleriyle gösterdiği tepki dikkat çekiyor.

    Gergin geçen dokunulmazlık oyunundan sonra ise Mert'in "Nisa'nın 3 oyunda bir defa şaftı kayıyor. 'Ben elenmek istiyorum, ayrılmak istiyorum' diyor. Kenara geçip ağlıyor ve kimsenin sesi çıkmıyor" sözleriyle gösterdiği tepki dikkat çekiyor.

  11. Haftanın ilk eleme adayının belirleneceği ada konseyinde ise Acun Ilıcalı, daha önce ayrılmak istediğini söyleyen Nisa'ya söz veriyor ve kararını öğrenmek istiyor.

    Haftanın ilk eleme adayının belirleneceği ada konseyinde ise Acun Ilıcalı, daha önce ayrılmak istediğini söyleyen Nisa'ya söz veriyor ve kararını öğrenmek istiyor.

  12. Yasin ise uzun süre sessiz kalan Nisa'ya dönerek, "Hadi Nisa içindekileri anlat" diyerek destek veriyor.

    Yasin ise uzun süre sessiz kalan Nisa'ya dönerek, "Hadi Nisa içindekileri anlat" diyerek destek veriyor.