İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Acun Ilıcalı Yasin'i Kovdu!

Survivor 2020'de finale doğru gerginlik artıyor. Yasin'in Evrim'e bağırdığını duyan Acun Ilıcalı'nın tepesi attı, Yasin'i oyundan kovdu.

  1. Survivor 2020'nin 70. bölümü, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlk olarak ödül oyununda avantaj sağlamak için bayrak yarışı yapıldı. Oyun öncesinde oynanan avantaj oyunu için iki takımdan ikişer kadın ve erkek yarışmacı seçildi. Son atışı bir türlü yapamayan Ünlüler takımını, Gönüllüler Takımı art arda dört isabetli atışla yenmeyi başardı. Böylece Survivor’da avantaj oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

    Survivor 2020'nin 70. bölümü, dün akşam yayımlanan yeni bölümüyle ekranlara geldi. İlk olarak ödül oyununda avantaj sağlamak için bayrak yarışı yapıldı. Oyun öncesinde oynanan avantaj oyunu için iki takımdan ikişer kadın ve erkek yarışmacı seçildi. Son atışı bir türlü yapamayan Ünlüler takımını, Gönüllüler Takımı art arda dört isabetli atışla yenmeyi başardı. Böylece Survivor’da avantaj oyununu kazanan takım Gönüllüler oldu.

  2. Finale doğru ilerleyen Survivor'da bu esnada yarışmacılar arasında gerginlik giderek artıyor. Ersin ile Ardahan eşleşmesinde oyun sırasında Sercan, gönüllüler takımından Survivor Ardahan'a "Şaklabanlık yapma" diyerek sataşması geceye damga vurdu. Sercan'ın sözlerine oldukça sinirlenen Ardahan ise karşılık vererek "Sen kendine baksana" dedi.

    Finale doğru ilerleyen Survivor'da bu esnada yarışmacılar arasında gerginlik giderek artıyor. Ersin ile Ardahan eşleşmesinde oyun sırasında Sercan, gönüllüler takımından Survivor Ardahan'a "Şaklabanlık yapma" diyerek sataşması geceye damga vurdu. Sercan'ın sözlerine oldukça sinirlenen Ardahan ise karşılık vererek "Sen kendine baksana" dedi.

  3. Gönüllüler 3-2 öndeyken Elif ile Nisa'nın parkurdaki mücadelesi oyunun kaderini belirledi. Ünlüler takımından Elif, geriden geldiği oyunda dört atıştan üçünü kazanınca, Ünlüler öne geçti.

    Gönüllüler 3-2 öndeyken Elif ile Nisa'nın parkurdaki mücadelesi oyunun kaderini belirledi. Ünlüler takımından Elif, geriden geldiği oyunda dört atıştan üçünü kazanınca, Ünlüler öne geçti.

  4. Sercan Cemal Can eşleşmesinde ise Sercan kural hatası yaptı. Survivor Sercan'ın yaptığı hatayla Cemal Can sayıyı kaptı. Heyecanlı geçen çekişme sonunda Survivor 70. bölüm ödül oyununu 10'a 8 Gönüllüler Takımı kazanmış oldu.

    Sercan Cemal Can eşleşmesinde ise Sercan kural hatası yaptı. Survivor Sercan'ın yaptığı hatayla Cemal Can sayıyı kaptı. Heyecanlı geçen çekişme sonunda Survivor 70. bölüm ödül oyununu 10'a 8 Gönüllüler Takımı kazanmış oldu.

  5. Survivor'da ödül oyununu kazanan gönüllüler geceyi orman evinde geçirdi. Yarışmacılar akşam yemeğinde ise kocaman bir steak, baharatlı elma dilimli patates, çilekli çikolatalı üç katlı pasta yediler.

    Survivor'da ödül oyununu kazanan gönüllüler geceyi orman evinde geçirdi. Yarışmacılar akşam yemeğinde ise kocaman bir steak, baharatlı elma dilimli patates, çilekli çikolatalı üç katlı pasta yediler.

  6. Öte yandan bu akşam yayımlanacak olan yeni bölümün fragmanı herkesi şaşırttı. Ünlüler ve Gönüllülerin dokunulmazlık oyunu için mücadelede edeceği oyunda Acun Ilıcalı'nın sinirini tepesine Yasin fena çıkarıyor.

    Öte yandan bu akşam yayımlanacak olan yeni bölümün fragmanı herkesi şaşırttı. Ünlüler ve Gönüllülerin dokunulmazlık oyunu için mücadelede edeceği oyunda Acun Ilıcalı'nın sinirini tepesine Yasin fena çıkarıyor.

  7. Yasin oyun sırasında Evrim'e söylediği sözlerle Acun Ilıcalı'yı da kızdırıyor. Daha önce Yasin'i kadınlara karşı kibar olma konusunda uyaran Acun Ilıcalı, "Yasin oyundan çık git. Hala bağırıyorsun. Hemen çık git" sözleriyle Yasin'i oyundan kovuyor.

    Yasin oyun sırasında Evrim'e söylediği sözlerle Acun Ilıcalı'yı da kızdırıyor. Daha önce Yasin'i kadınlara karşı kibar olma konusunda uyaran Acun Ilıcalı, "Yasin oyundan çık git. Hala bağırıyorsun. Hemen çık git" sözleriyle Yasin'i oyundan kovuyor.

  8. Dokunulmazlık oyunu sonrasında ise haftanın ilk eleme adayının belirleneceği ada konseyinde de gerginlik sürüyor.

    Dokunulmazlık oyunu sonrasında ise haftanın ilk eleme adayının belirleneceği ada konseyinde de gerginlik sürüyor.

  9. Oyunda yaşanan olayı değerlendiren Evrim'in "Yasin benim babamın oğlu değil. Ben onu yerin dibine sokar üstüne de toprağı atarım" sözleri dikkat çekiyor.

    Oyunda yaşanan olayı değerlendiren Evrim'in "Yasin benim babamın oğlu değil. Ben onu yerin dibine sokar üstüne de toprağı atarım" sözleri dikkat çekiyor.