Acun'dan Flaş Açıklama! Ersin Yeniden Survivor'a Katılacak Mı?

Ersin yeniden Survivor'a katılacak mı? Acun Ilıcalı'dan flaş açıklamalar!

  1. İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından satır başları...      "Ersin'e köpeğinin öldüğünü Yılmaz Erdoğan söyledi. Ben de öyle olmasını istedim akrabalık    var arada daha yakınlar sonuçta doğru oldu.

    İşte Acun Ilıcalı'nın açıklamalarından satır başları... "Ersin'e köpeğinin öldüğünü Yılmaz Erdoğan söyledi. Ben de öyle olmasını istedim akrabalık var arada daha yakınlar sonuçta doğru oldu.

  2. "Ersin köpeğinin öldüğünü dün gece öğrendi. Çok da üzgün. Daha önce de söylemiştim, çok değerli arkadaşım benim için çok büyük bir üzüntü."

    "Ersin köpeğinin öldüğünü dün gece öğrendi. Çok da üzgün. Daha önce de söylemiştim, çok değerli arkadaşım benim için çok büyük bir üzüntü."

  3. "Basketbol olayını sormuşsunuz. Barış'a teke tek yapalım dedim o da takım olsun dedi. Barış    Cemal Can'ı almayarak kemik kadroyla bizi yenmek istiyor, çok güzel.Survivor'a gelen birçok kişiyi zaten tanıyorum. Onunla bununla resmi var demek çok saçma    şeyler. Çok büyük bir anlamsızlık var bunun altını çiziyorum. Buralardan insanlar tabii ki    Survivor'a gelecekler. Belge bulmuş gibi arkadaşlarını almış demek çok manasız şeyler."

    "Basketbol olayını sormuşsunuz. Barış'a teke tek yapalım dedim o da takım olsun dedi. Barış Cemal Can'ı almayarak kemik kadroyla bizi yenmek istiyor, çok güzel.Survivor'a gelen birçok kişiyi zaten tanıyorum. Onunla bununla resmi var demek çok saçma şeyler. Çok büyük bir anlamsızlık var bunun altını çiziyorum. Buralardan insanlar tabii ki Survivor'a gelecekler. Belge bulmuş gibi arkadaşlarını almış demek çok manasız şeyler."

  4. Ersin bir daha gelsin konusu gündemimize gelecek. siz seviyorsunuz biz seviyoruz neden    olmasın?Adalar ne zaman birleşecek diyorsunuz, adaların birleşmesi sayılarla ilgili.

    Ersin bir daha gelsin konusu gündemimize gelecek. siz seviyorsunuz biz seviyoruz neden olmasın?Adalar ne zaman birleşecek diyorsunuz, adaların birleşmesi sayılarla ilgili.

  5. Ersin'e kötü haberi verirken suratımın halinden bahsediyorsunuz. Televizyonculuğun böyle zor    anları vardır. Defne Joy Foster'ın vefatının ardından canlı yayına çıkmıştım. Hiç    unutamayacağım anlardandı..

    Ersin'e kötü haberi verirken suratımın halinden bahsediyorsunuz. Televizyonculuğun böyle zor anları vardır. Defne Joy Foster'ın vefatının ardından canlı yayına çıkmıştım. Hiç unutamayacağım anlardandı..

  6. Öte yandan Ersin, acı haberi öğrendi ve şu paylaşımı yaptı: Boyle bir sevgi gormek insanin aci gununde ne kadar degerli anlatamam.siz ne guzel insanlarsiniz...

    Öte yandan Ersin, acı haberi öğrendi ve şu paylaşımı yaptı: Boyle bir sevgi gormek insanin aci gununde ne kadar degerli anlatamam.siz ne guzel insanlarsiniz...