Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'ndan İtiraf!

ATV ekranlarında yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının baba olmaya hazırlanan sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun 'babalık' üzerine yaptığı kıskançlık itirafı gündeme geldi.

  1. 2016 yılında hayatını oyuncu Sinem Kobal'la birleştiren başarılı sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, sunumunu yaptığı, ekranların en çok izlenen bilgi yarışmasında 'babalık' üzerine söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Eşi Sinem Kobal'ın 4 aylık hamile olmasının basına sızmasıyla kız çocuğu babası olacağı öğrenilen İmirzalıoğlu, Kobal'ı kıskanacak gibi duruyor.

    2016 yılında hayatını oyuncu Sinem Kobal'la birleştiren başarılı sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, sunumunu yaptığı, ekranların en çok izlenen bilgi yarışmasında 'babalık' üzerine söylediği sözlerle dikkatleri üzerine çekti. Eşi Sinem Kobal'ın 4 aylık hamile olmasının basına sızmasıyla kız çocuğu babası olacağı öğrenilen İmirzalıoğlu, Kobal'ı kıskanacak gibi duruyor.

  2. Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam ekranlarda gülümseten bir itirafta bulunarak şunları söyledi:  <br>    "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum."

    Kenan İmirzalıoğlu, önceki akşam ekranlarda gülümseten bir itirafta bulunarak şunları söyledi:
    "Çocuk doğduktan sonra ömür boyu canı yansa, korksa 'anne, anne' diyor. Bir baba adayı olarak kıskanmıyor değilim açıkçası. Olursa o da 'anne' diyecek, 'baba' diyeceğini sanmıyorum."

  3. Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu dört yıl önce Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti.

    Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu dört yıl önce Cunda Adası'nda dünyaevine girmişti.

  4. Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'ın, 15 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Kız bebek dünyaya getirecek oyuncuya, en büyük desteği eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun verdiği öğrenildi.

    Geçtiğimiz günlerde Sinem Kobal'ın, 15 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Kız bebek dünyaya getirecek oyuncuya, en büyük desteği eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun verdiği öğrenildi.

  5. Müjdeli haberin basına sızmasının ardından ise ikiliden Kenan İmirzalıoğlu ilk kez açıklama yaptı. Emirgan'da görüntülenen İmirzalıoğlu, şunları anlattı:

    Müjdeli haberin basına sızmasının ardından ise ikiliden Kenan İmirzalıoğlu ilk kez açıklama yaptı. Emirgan'da görüntülenen İmirzalıoğlu, şunları anlattı:

  6. "Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin. Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor.''

    "Bebeğimizi kucağımıza almak için çok heyecanlıyız. Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin. Herkes bu zamanda zorluklar yaşıyor.''

  7. ''İnşallah biz de rahat bir şekilde atlatacağız. Hastanelerimiz daha sağlıklı hale gelecek. Sinem'in de keyfi yerinde gayet sağlıklı çok mutluyuz."

    ''İnşallah biz de rahat bir şekilde atlatacağız. Hastanelerimiz daha sağlıklı hale gelecek. Sinem'in de keyfi yerinde gayet sağlıklı çok mutluyuz."

  8. Kenan İmirzalıoğlu, kızlarının ismi konusunda ise birkaç alternatif olduğunu söyledi.

    Kenan İmirzalıoğlu, kızlarının ismi konusunda ise birkaç alternatif olduğunu söyledi.

  9. Ayrıca annelik heyecanı yaşayan Sinem Kobal, sağlıklı bir doğum için özel hoca eşliğinde online hamile yogasına başladı.

    Ayrıca annelik heyecanı yaşayan Sinem Kobal, sağlıklı bir doğum için özel hoca eşliğinde online hamile yogasına başladı.