3 Bölüm Yayımlanan Diziye Final Kararı!

Kanal D dizisi yayın hayatına yeni başlayan dizinin fişini çekti, final kararı alındı. Koronavirüs salgını dizi setlerini durduğu yetmiyor gibi dizilerin sonlarını da getirdi.

  1. Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkmasının ardından tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını medya sektörünü de durdurdu. Diziler, çekimlere ara vermek zorunda kaldı ve yeni bölüm stokları biten diziler ya tekrar bölümleriyle izleyici karşısına çıktı ya da yerlerine eski diziler yayımlandı. Son olarak ise koronavirüs dizilerin sonunu da getirdi. Kanal D'nin yeni dizisi için final kararı alındı.

    Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkmasının ardından tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını medya sektörünü de durdurdu. Diziler, çekimlere ara vermek zorunda kaldı ve yeni bölüm stokları biten diziler ya tekrar bölümleriyle izleyici karşısına çıktı ya da yerlerine eski diziler yayımlandı. Son olarak ise koronavirüs dizilerin sonunu da getirdi. Kanal D'nin yeni dizisi için final kararı alındı.

  2. Kanal D ekranlarında yayımlanan başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir'in paylaştıkları, yeni dizi Hizmetçiler yayımlanalı sadece 3 bölüm olmuştu ki çekimlerine koronavirüs nedeniyle son verildi.

    Kanal D ekranlarında yayımlanan başrollerini Deniz Baysal Yurtcu, Algı Eke, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Yiğit Kirazcı ve Seçkin Özdemir'in paylaştıkları, yeni dizi Hizmetçiler yayımlanalı sadece 3 bölüm olmuştu ki çekimlerine koronavirüs nedeniyle son verildi.

  3. Ara veren Hizmetçiler dizisi için Kanal D'den flaş bir karar geldi. Kanal D'de sadece 3 bölüm yayınlanan dizinin yeni bölüm çekimleri yapılmayacak.

    Ara veren Hizmetçiler dizisi için Kanal D'den flaş bir karar geldi. Kanal D'de sadece 3 bölüm yayınlanan dizinin yeni bölüm çekimleri yapılmayacak.

  4. Yayımlanan 3 bölümüne göre reytingleri istenilen gibi gelemeyen dizinin fişi çekildi.

    Yayımlanan 3 bölümüne göre reytingleri istenilen gibi gelemeyen dizinin fişi çekildi.

  5. Fabrika Yapım tarafından yapılan açıklamayla, Hizmetçiler dizisi için final kararı duyuruldu. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

    Fabrika Yapım tarafından yapılan açıklamayla, Hizmetçiler dizisi için final kararı duyuruldu. Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

  6. "Koronavirüs nedeniyle ekibimizin ve ailelerinin sağlığını gözeterek çekimlerine ara verdiğimiz "Hizmetçiler" dizimiz için mücbir sebepler yüzünden final kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz.

    "Koronavirüs nedeniyle ekibimizin ve ailelerinin sağlığını gözeterek çekimlerine ara verdiğimiz "Hizmetçiler" dizimiz için mücbir sebepler yüzünden final kararı aldığımızı üzülerek belirtmek isteriz.

  7. ''Projemiz için emeğini ortaya koyan tüm paydaşlarımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekler için siz sevgili seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle..."

    ''Projemiz için emeğini ortaya koyan tüm paydaşlarımıza, oyuncularımıza, teknik ekibimize ve bu zamana kadar gösterdiğiniz ilgi ve destekler için siz sevgili seyircilerimize gönülden teşekkür ederiz. Yeni projelerde görüşmek dileğiyle..."

  8. Bu şekilde Kanal D'de yayınlanan Hizmetçiler dizisinin ekran macerası sona erdi. Koronavirüs salgınından sonra çekimleri durdurulan Hizmetçiler dizisi final yaptı.

    Bu şekilde Kanal D'de yayınlanan Hizmetçiler dizisinin ekran macerası sona erdi. Koronavirüs salgınından sonra çekimleri durdurulan Hizmetçiler dizisi final yaptı.